MART AYININ SONU VE NISAN AYININ BASINDA TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR HADI BURAYA

Herkese merhaba , 29 martta iki tane 3.gün embriyosu transfer edildi .10 Nisan test tarihim.. isteyen herkesin anne olması dileğiyle ..sevgiler..
Aynı gün benimde 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi canım Ayyy ikimizinde herşeyi aynı inşallah sıkı sıkı tutunurlar da güzel haberler veririz

Aynı gün benimde 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi canım Ayyy ikimizinde herşeyi aynı inşallah sıkı sıkı tutunurlar da güzel haberler veririz

Umut veriyorsunuz kızlar. Benim 2 tane 4 gün embriyosu transfer edildi ama umidim çok az ve moralim sıfır altında. hastaneden haber aldım orda kalan tek 1 tane embriyo gelişmeye istemedi. Dondurulmuş kalmadı yani. Çok üzgünüm.

Geriye dönük henüz mesajları tam okuyamadım transferlerle ilgili ama umutsuzluk yok bu benim 4. denemem ,sebepsiz infertilite artı yaşım 41 ama halen umudum var

Zeynep bişey soracam. Sende Krinone kullanırken lekeleme oluyor mu? Benim hafif beyaz akıntı oluyor geçen sefer sanki yoktu böyle bişey. Ya Krinone gidiyor yada akıntı oluyorum anlayamıyorum ben ..
Cnm lekelenmem olmadı.akıntı ise gün içerisinde çok çok az oluyor diyebilirim.jeli kullandıktan sonra 5 dk yatıyor ve sonrasında kalkıp 15 dk yürüyorum.hemşire bu şekilde tarif etmişti.

Canım sakın canını sıkma,olumsuz düşünme benim 5. Gün en kaliteli embriyoydu ama ne yazık ki tutmadı ve burada 3. Gün embriyosunun tuttuğunu, gebelik haberini aldığımız çok oldu sadece dikkatli olun çok stres yapıp düşünmeyin, uğraşlar bulun ve bu söylediklerimi sadece okuyup geçmeyin ben çok stres yaptım, gecem gündüzüm karıştı hep aklımdayı,hep buradaydım stres birçok şeyden daha tehlikeli ben o hatayı yaptım olmadı sizler yapmayın rabbim güzel haberler vermenizi nasip etsin canım... unutmayın uğraş buluyorsunuz, arkadaş aile ile görüşün, kafanızı sabrederek dağıtın

Desteğiniz için çok sağolun canım çok doğru söylüyorsunuz. Allah yardımcınız olsun

Merhaba arkadaslar ben dondurulmus embriyo ile mart ayında yükleme yaptım 8 nisanda pozitif çıktı.2hafta sonra ultrasyona gircem insaallah kalp atısını duyarız .hiç belirtim yok halada yok inanamıyorum.

Pozitif olan arkadaşlar elinizde ovaluasyon testi varsa denermisiniz çift çizgi veya gülen surat cikacakmi

Merhaba arkadaslar ben dondurulmus embriyo ile mart ayında yükleme yaptım 8 nisanda pozitif çıktı.2hafta sonra ultrasyona gircem insaallah kalp atısını duyarız .hiç belirtim yok halada yok inanamıyorum.
Gozunaydin darisi bizlere insallaj hayirlisiyla Benimde test tarihim nisan 16 ve hic belirtim yok tutmadimi yoksa diye dusunurum belirti oluyor mu herkeste

Gozunaydin darisi bizlere insallaj hayirlisiyla Benimde test tarihim nisan 16 ve hic belirtim yok tutmadimi yoksa diye dusunurum belirti oluyor mu herkeste

Bizim aynı günde test günü. benim de 16 nisan. cumartesiye geliyor ama ben daha erken perşembe yada cuma yaptıracam. ve aynen bende de hiç bilertim yok. sadece göğüş acıyor biraz ama bu ilaçlardan da olabiliyor.

Bizim aynı günde test günü. benim de 16 nisan. cumartesiye geliyor ama ben daha erken perşembe yada cuma yaptıracam. ve aynen bende de hiç bilertim yok. sadece göğüş acıyor biraz ama bu ilaçlardan da olabiliyor.
Benmde oyle sadece gogus sizisi var baska bisey yok insallah pozitifi goruruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…