MART BENİM AYIM DİYENLER.Tedavisi martta başlayıp martta bitenlerrrrrrrr

canbebek inşallah kaliteli yumurtalar la çıkarsın işlemden.dualarım hepimize.allah yardımcın olsun canım.ilkbahar20 sen ne yaptın canım kanaman devam ediyormu.nasılsın.haber ver lütfen.kamilie bak hala seni bekliyoruz.sonuçççççççççççççç ne canım

cok sagol canim ya insallah bu denemede basarmisimdir artik....
insallah pozitif sonucunu bekliyoruz canim:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:
insallah saglikli yumuslarin gelsin:Saruboceq:
hatacim cok sükür kesildi kanamam

kizlar nasilsiniz ne var neyok iyimisiniz ben hala degapeptyl ve gonal f e devam ediyorum bakalim hayirlisi ins ama hic iyi degilim ya cok halsizim bu igneler bobreklerime agri yapiyor doktor olabilir dedi hayirlisiyla bitse cok sevinicem rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun :Saruboceq:

kaymaklım sık dişini canım.benimde böbreğim çok ağrımıştı.hatta acile kaldırdı eşim bir gece.neyse orda serum falan vurrdular.geçti.hiç uyuyamıyordum artık ağrıdan.olabilir yani.pes etme.ilkbahar 20 çok sevindim canım kanamanın geçtiğine.dediğim gibi yerleşme kanaması çıkacak o .az kaldı bu arada sen salı günü test yapacaksın dimiönce sen bana müjde vereceksin.kamilie artık şüpheleniyorum.yoksa sonuç kötümü.niye hala yazmadın canım.bak çok merak ediyoruz.inşallah kötü değildir.inşalah yanılıyorumdur.sen bizi mutluluktan unutmuş ol inşallah.ne olur bize bir haber ver.

Son düzenleme:
Hatacım napıyon nerelerdesin?Ne zaman girsem offline'sın(dinlencen tabii sen bana bakma:) geçenlerde sormuştum senin test günün ne zamandı canım?Hadi hayırlı haberlerinizi bekliyorum topiğimizde bol bol pozitif sonuçlar olsun ınşallah Amiiinnnnn..
Bu arada arkadaşlar ben puregon kullanmıştım inanın tedaviden sonra hiç olmayan selülitlerim çıktı öğrendim ki bu tip ilaçları kullanırken BOL SU içmek gerekiyomuş aman ihmal etmeyin şimdi elimde su şişesiyle dolanıyom walla yavaş yavaş düzeliyokaydirigubbakcemile3

kadrısh28 canım benim sonuç 1 nisan.şaka gibi.ama o günü görebilirsem.çünkü iki gündür kasıklarım aynı hastalanacak gibi oluyor.sürekli idrara çıkıyorum.yani herzamanki hastanacağım gibiyim.rahimde bir basınç.kanama geldi gelecek gibi.hayırlısı bakalım.allah bilir herşeyin iyisini.hayırlısını versin hepimize.canım su kadar güzel birşey yoktur.özelliklede tedavilerinde.hem iğneleri kullaanırken.transferden sonra da sürekli günde en az 2 litre su iç canım.ben öyle yapıyorum.bu ilaçların etkisini aza indirmenin ve vücuttan daha kolay atmanın yoludur.ben o,5 litrelik su şişesini birde 1.5 litrelik sürahiyi hergün sabah başucuma sehbaya koyuyorum akşam eşim eve gelene kadar içiyorum.zaten ben çok susayan bir insanımdır. o yüzden işim kolaylaşıyor.penses kamilie den hala bir ses yok.bende çok mnerak ediyorum canım.hergeçen saatte düşüncelerim olumsuz oluyor.hayırlısı.kamilie neolur bir cevap yaz bizi daha fazla üzme canım.sonuç kötüde olsa.eğer kötüyse anlıyorum seni.ben böyle olduğu zaman annem eşim dahi kimseyi en az 3 gün görmek istemiyorum.yalnız kalmak istiyorum.ama biz başkayız canım aynı şeyleri yaşıyoruz zaten.biliyorsun acılar paylaşıldıkça azalırmış.ama hala umutluyum.belki o kadar mutlusunki gözün bu defa mutluluktan kimseyi görmüyordur.bizede bu yüzden zaman ayıramamışındır inşallah canım.bekliyoruz seni..........unutma bizi ne olur.................

canbebek canım yumurtaların toplanmıştır herhalde.inşallah güzel sonuçlarla çıkmışındır.nasılsın ne durumdasın merak ettim güzellim.bizede haber vermeyi sakın unutma canım.iyi haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Hatacım o ağrılar tutunma ağrısı oluyo genelde ınnnnşşşaalllaaahh bebişin annesine tutunuyodur sen gönlünü ferah tut.
Canbebek hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Kamiliecim ınşallah herşey yolundadır bizi de haberdar edersin
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum kızlarr....

kızlarrrrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmm ben kendimi hiç iyi hissetmiyorumm.akıntım çoğaltı.kasıklarımdaki ağrıda.vajinada sürekli bir basınç çok kötü her an hasta olacak gibiyim.ben biliyorum bu defada olmadı herhalde.bu belirtileri hep yaşadım sonu olumsuz bitti.çok üzgünüm.dua etmekten başka çarem yok.sürekli dua ediyorum.rabbim bütün isteyenlere hepimize hayırlısıyla versin diye.aminnnnnnnnnnnn.

hatacim hemen ümidini yitirme...bak bende ayni sancilari yasadim cok sükür su an gecti...2-3 gün falan sanci oldum....onun icin seninkide ayni olabilir....hem sanci olupda hamile kalan arkadaslarimizda varmis....lütfen sen bana dua et bende sana dua edeyim..moralini bozma

herkese tekrardan merhaba arkadaşlar,uzun bi süre yoktum aranızda..martın 9 unda başlayıp 21 nde bitti tedavim.bugün transferimin 8. günü hafif ağrılarım oluo karnımda ve kasıklarımda..teste 5 gün kaldı,,heycanla ve sabırla beklioz...cuma herşey belli olucak..kısmet artk..bu arada bu ilk denemem tüp bebek..allah hepimizin yardımcısı olsun...

Hatacım lütfen olumsuz düşünüp moralini bozma bitanem pozitife odakla kendini sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbim'in elinde dualarım herzaman sizinle..
ılkbahar,Egeli,Canbebek ve diğer arkadaşlar ınşallah sonuçlarınız pozitif olacak burda halaylar çekicez:teytey: sizler bize umut olcaksınız...

hadi bakalım inş canım...:)))) güsel temennilerin için sağol...

egeliiii hoşgeldin aramıza canım.ilkbahar20 canım tşk ama benimki artık hastalık yakınında olduğu için hastalık sancısıdır diyorum.ama allah bilir tabiki.saol alakan için.allah martın sonunu seninle nisanın başını benimle şenlerdirsin inşallah canım.dualarım hepimize.kadrish28 desteğini bizden esirgemediğin için çok teşekkür ederim arkadaşım.allah seninde gönlüne göre versin.hepimizinde inşallah.aminnnnnnnnnnnnnn

hoşbulduk canım.şuanda yapabilcemizz tek şeyy dua etmek.dualarım hepinizleeeeee

merhaba arkadaşlar..... evet cumartesi 14 tane yumoşlar toplandı... 10 tanesini işleme almışlar..... meraktan çatlıycam.... allah izin verirse yarın transferim var.... allah hepimize kolaylık versin.... :Saruboceq:

hatacım galiba senin bebiş geliyor... benim içime öyle doğdu...:CüvCüv:
kadrish cim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım...a.s.

Mrb arkadaslar bugun 14. lucrinimi bugun oldum ama hala regl olmadım ne yapamam lazım arkadaslar bu sekılde gecıken varmı

canbebek hayırlı olsun canım .sonuç çok güzel bence.papatyam hemen doktorunu ara sor.en iyi o cevap verebilir.hatta git bence.benim başıma böyle birşey gelmedi ama.en doğrusunu doktorun söyler sana.hyırlısı olsun güzelim.kızlar hala kamilie den ses yok.kayboldu.niye böyle yaptı ki.merak ettim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…