MART BENİM AYIM DİYENLER.Tedavisi martta başlayıp martta bitenlerrrrrrrr

güzelim inşallah bu sıkıntıların sonu mutlulukla biter ALLAHIM hepimiz için dua ediyorum

canim dün aynisi bende senin gibi oldum,bir mide bulantisi,basagrisi cok kotu oldum her gün böyle devam ederse naparim artik diyordum cok sükür bügün iyiyim

canım benimde dünkünden daha iyi ama hala devam ediyor.hayırlısı herşey için.bu acılar güzel günler için.sen lucrini kaç kulanıyosun.bahsetsene.dozun ne. ben bugün akşam 7 de gonalf e de başladım canım.ha gayret bize. hepimize .başaracağız bu kez.............

canım ksıklarının ağrısı kafanı karıştırmasın sakın.hamilelikte de böyle oluyor.bebek yerini hazırlıyor derler büyüklerimiz.o yüzden ağrılar olurmuş böyle.sen yatmaya devam et.keşke sonuna kadar yatabilseydin canım.iyi olurdu.neyse hayırlısı olsun .olacağı varsa böylede olur.hadi bakalım anne adayımız.kolay gelsin sana iyi yatışlar güzelim....

teşekkürler canım.sanada geçmişolsun.sen şimdi asıl tevadiye başlamıssın zaten.tahminen 12 gün sonra yumurtalar toplanır.duruma göre 3 ile 5 güne kadar transferin yapılır herhalde canım.sen nerde yaptırıyordun canım.yani 18 güne kadar işin biter herhalde ca nım.bunlar tamamen bir tahmin.kişiye ve sorununa göre herşey değişiyor çünkü canım. hayırlı olsun bakalım

sena 81 ve çaykolik teşekkür ederim canlarım.hepimize hayırlı olsun canım..............

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr listemiz 1.sayfanın başında.lütfen kontrol edip kacıncı denemeniz.ayın kaçında başlıyorsunuz,ayın kaçında yumurtanız toplanacak (vakti gelince tabi) transfer gününüz ve sonuççççççççççç tabiki pozitiffffffff sonuçlar inşallahhhhhhhhh bildirirmisiniz.

sagol hatacım inşallah iyiye işarettir:)kızlar hepinize Allah kolaylık versin umarım herkes hamiş olur..

Hatacım benim ilk denemem ve 5.gün transferi oldu eger listeye güncelleyeceksen..19 yumurta toplandı 12 döllendi 2 blakostik transfer edildi.dondurma yok.

insallah canim annelerine SIKICA TUTUNMUSLARDIR

Ben Adana Başkent Ünv. Hastanesinde yaptırıyorum istersen listeye herkesin tedavi gördüğü yerleri de ekleyelim aynı yerde olanlar için moral olur bence..

Kızlar ben şimdi Lucrin(5 üniteye düşürüldü)ve Puregon(300)yapıyorum 1 saat arayla yapıyorum Puregon canımı yakıyo acaba üst üste olunca mı acıyodur bu kadar?

yok güzelim üst üste olduğu için değil.puregon yakar biraz etkileşiminden dolayı.lucrin daha önce kaç kullanıyordun ki 5 e düştü peki.ben ikisini on dk ara ile yapıyorum.bu arada aynı hastanede olan şimdilik yok canım.şehirleri yazdım o yüzden .sonra olursa eklerim .

Ya bugün yapmadan önce oturdum ağladım bi güzel aşıya giden çocuklar gibi tabii ne zamandır gerginlik de var bahanesi oldusenağlamaLucrin 10 ünite yaptım(16 tanesini)Şimdi 4 tane daha Lucrin yap (5 ünite) 4 tane de Puregon dedi Salı günü gittiğimde.Bende 5 kutu Puregon var İnşallah 4 tane yeter de diğerini yapmazlar.Yer kalmadı göbeğimde yaww:bbo:

ay korkutuyorsunuz beni ya... bu puregon çok mu yakıyor arkadaşlar.... bişey sorucam benim uzun protokol ya.. bu sefer dr lucrin yerine burun spreyi verdi. reglimin 2. gün puregona başlıycam. ama benim reçetede puregonla beraber kullanıcağım başka iğne yazmamış... yani benim anladığım kadarıyla hergün sadece pregonu vurucam... bu normalmi sizce... ben en son 2 yıl önce denemiştim. unutmuşum herşeyi... bir de o zaman koldan yapmıştım iğneyi... şimdi göbekten korkuyorummirmirmirmir

arkadaşlar,merhaba,beni de ekler misiniz?yaşım 31,5 yıldır olmuyor.ilk denemem bu,adana ankara tüp bebek merkezinde deniyorum.uzun protokol,adetin 21.günü(27 şubatta)lucrine başladım.hergün yapıyorum.7-8 mart gibi adet günüm olmalı,lucrin geciktirir mi,bileniniz var mı?

canim özel mesajini yeni okudum 2 gündür giremedim nete....
ayin 3 ünde kontrole gittim maalesef rahmim gene yeterince kalinlasmamis transferim gene ertelendi bu sefer kalcama yapisacak bant verdi bakalim ayin 10 unda tekrar randevum var o zaman ne olacak ben sizleri her zaman okuyorum tedavide olan arkadaslara basarilar......birbirimizden dualarimizi eksik etmeyelim......

canım 2009 anne adayları listesine ismini yazdırıp kayboldun 1 mart test günündü bizde kaç gündür senden güzel haber bekliyoruz senin tedavin iptalmi oldu

Hoşgeldin canım ben de adanada yapıyorum Başkent ünv. Hastanesi mi demek istedin? ayrıca kayınvalidemler mersinde.Lucrin benimkini 3 gün kadar geciktirdi normalmiş.Eğer aynı yerdeysek görüşürüz belki.Doktorun kim?Benim Bülent Bey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…