adetin 21. günü başlıyorsan uzun protokol canım.Allah kolaylık versin.umarım güzel sonuçlar alırsın.
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm.siz yoksunuz.nerelerdesiniz.küsmüyüz yoksa.AŞKOLSUN.İLK GÜDEN BENİ YALNIZ BIRAKTINIZ.dün lucrinlerden sonra fenalaştım.ateş başması,mide bulantısı,başağrısı,nefes darlığı,sıkıntı mahvoldum valla.hala devam ediyor.öncekilerdede oluyordu ama bu kadar erken ve bu kadar kötü olmuyordu.ölüyorum zannettim.saatlerce balkonda oturdum.hem üşüyorum.hem yanıyorum.nasıl birşey olduğunu anamadım.herhalde menepozda böyle bişi.teyzeleri görürdüm.dışarıda fırtına varken bile balkonlarda durulardı.demek bundanmış.menepozdanmış.ay çok kötü birşeymiş.allah hepimizin yardımcısı olsun.bu kadar şeyden sonra bide menopoz yaşayacağız daha.tabi allah o kadar ömür verirse.
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm.siz yoksunuz.nerelerdesiniz.küsmüyüz yoksa.AŞKOLSUN.İLK GÜDEN BENİ YALNIZ BIRAKTINIZ.dün lucrinlerden sonra fenalaştım.ateş başması,mide bulantısı,başağrısı,nefes darlığı,sıkıntı mahvoldum valla.hala devam ediyor.öncekilerdede oluyordu ama bu kadar erken ve bu kadar kötü olmuyordu.ölüyorum zannettim.saatlerce balkonda oturdum.hem üşüyorum.hem yanıyorum.nasıl birşey olduğunu anamadım.herhalde menepozda böyle bişi.teyzeleri görürdüm.dışarıda fırtına varken bile balkonlarda durulardı.demek bundanmış.menepozdanmış.ay çok kötü birşeymiş.allah hepimizin yardımcısı olsun.bu kadar şeyden sonra bide menopoz yaşayacağız daha.tabi allah o kadar ömür verirse.
slm kızlar hata geçmiş olsun umarım bugün daha iyisindir ilaçlar agır insanın dengesini bozuyor
ben de 3.günümdeyim bişey yok öyle yatıyorum arada kasıklarım agrıyor işte öyle:)bu hafta izin aldım işten böylece 6 gün falan yatmış olacagım.pzt de işbaşı ama işim masa başı zaten haftaya perşembe testim olacak..
Geçmiş olsun canım bende olmadı böyle bişey ama dün ben şimdi Puregona başladım Lucrini 5 üniteye düşürdü doktor ikisinden de 4 gün kullanıp kontrole gidicem C.tesi günü dün ilk Puregonu yaptım sabah midem bulandı biraz ama uzun sürmedi şükür..Daha önce Pregnyl'dan 4 günde 4 kilo vermiştim mahvetmişti beni.Şimdi benimki uzun protokol ya tahminen transfer ne zaman olur arkadaşlar?İl dışında olunca çok zor oluyo böyle bi de izin falan off offf Allah'ım sen hepimizin yardımcısı ol Ya Rabbim..:Saruboceq:
canım benimde dünkünden daha iyi ama hala devam ediyor.hayırlısı herşey için.bu acılar güzel günler için.sen lucrini kaç kulanıyosun.bahsetsene.dozun ne. ben bugün akşam 7 de gonalf e de başladım canım.ha gayret bize. hepimize .başaracağız bu kez.............[/QUO
canim sabahleyin menogon,aksamleyinde puregon 50 kullaniyorum
sagol hatacım inşallah iyiye işarettir:)kızlar hepinize Allah kolaylık versin umarım herkes hamiş olur..
Hatacım benim ilk denemem ve 5.gün transferi oldu eger listeye güncelleyeceksen..19 yumurta toplandı 12 döllendi 2 blakostik transfer edildi.dondurma yok.
teşekkürler canım.sanada geçmişolsun.sen şimdi asıl tevadiye başlamıssın zaten.tahminen 12 gün sonra yumurtalar toplanır.duruma göre 3 ile 5 güne kadar transferin yapılır herhalde canım.sen nerde yaptırıyordun canım.yani 18 güne kadar işin biter herhalde ca nım.bunlar tamamen bir tahmin.kişiye ve sorununa göre herşey değişiyor çünkü canım. hayırlı olsun bakalım
arkadaşlar,merhaba,beni de ekler misiniz?yaşım 31,5 yıldır olmuyor.ilk denemem bu,adana ankara tüp bebek merkezinde deniyorum.uzun protokol,adetin 21.günü(27 şubatta)lucrine başladım.hergün yapıyorum.7-8 mart gibi adet günüm olmalı,lucrin geciktirir mi,bileniniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?