Aşılama Mart da aşılama yaptıracak olan arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım sen antalyanın neresindesin?

mrb arkadaşlar martta ben de aşılama yaptıracam daha önce kasım da yaptırdık olmadı malesef ama eşimde varikosel vardı ameliyat oldu martta testimizi yenilicez ve aşılama yaptırıcaz

ESRACAĞ..........:1no2:
sissem................:1no2:
07HS07...............19 mart
bernareco............19 mart
demet_yaren....... 20 mart
ALİN...................20 mart
Balsurat
..............21 mart
Pıtırcık................23 mart
sehrinaz..............24 mart
simgewxyz..........26 mart
AYSEBIR............28 mart
Özlem1415..........28 mart

naz1982..............30 mart
gorken.................31 mart
mavioje.................1 nisan
boncukx ..............:CüvCüv:
geve ...................hihoyyyt
reno....................hihoyyyt
cemre18..............hihoyyyt
papatyaaaa..........hihoyyyt
sude.nl................hihoyyyt
canzi3445............hihoyyyt
gel_bebek_gel......
hihoyyyt
mehtap09.............hihoyyyt
xmaryyx...............hihoyyyt
abiley_47.............hihoyyyt
Kuzummmmm......hihoyyyt
oneminute............hihoyyyt
nevaa...................hihoyyyt

Son düzenleme:
merhaba kızlar..bugün kontrole gittim, 2 tane yumoşum oluşmuş, biri 17 cm diğeri 21 cm.salı günü yani 3 martta aşılama yapılacak inşaallah..bu durumda mart ayının ilk aşılamasını ben yaptırıcam galiba : ) inşaallah güzel haberlerle başlar listemiz ve hepimiz hamiş oluruz inşaallah..amiiiiiiinnnnn bugün cuma kızlar birbirimiz için dua edelim...

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:şimalcim inşallah hayırlısı olur.senin için dua edeceğim.inşallahhhhhhhhh bu ay şu listenin hepsi hamiş kalır...........

canım şimdi tesadüfen gördüm başka bi topik de bana madicalpark aşılama ücretini ve dr.ismi sormuşsun.ben onu atlamışım.artık geçmi bilmiyorum ama yine de yazayım.eşimden sigortalı olduğumuz için muayene 25.tl..aşılamayada 300 - 350 tl civarında oluyor dediler.

merhaba
bende kısmetse mart ayında ikinci aşılamamı yaptıracağım.İlk aşılama ocakta yapıldı tutmadığı gibi kist oluştu onun erimesi içinde doğum kontrol hapı kullandım şimdi ikinci aşılama için iğnelerimi yapıyorum
inşallah bu sefer tutar yine kist oluşacak diye ödüm kopuyor
bu kistlerin neden oluştuğunu bilen varmı? benim dr boş yumurta oluştuğunu yani dna sı olmadığı için kist olduğunu söyledi

Canım ben 4. aşılamayı yaptıracağım 2 defa aşılamalardan sonra, bir defa da klomenden sonra kist oluşmuştu bende de. Dr. farklı bi ilaç kullandın mı diye sormuştu, ağrı kesici fln. ben kullanmamıştım ama yine de oluşmuştu. Hele de bir tanesi 7cm lik bir kistti! Allahtan hepsi düştü. Dr un bana söylediğine göre yumurtalar çatlamadığı için oluşmuyormuş kist. Öyle olsa kist olan ay adet olmazmışız. Yumurtalar çatlayıp sonra tekrar kapanıyomuş. Öyle dedi bana:)

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:şimalcim inşallah hayırlısı olur.senin için dua edeceğim.inşallahhhhhhhhh bu ay şu listenin hepsi hamiş kalır...........

allah razı olsun canııımmm..ben de tüm bebek hasretiyle yanıp tutuşanlar için hep ama hep dua ediyorum..mevlam bizim kucaklarımı da doldursun en hayırlı zamanda inşaallah.....

kızlar benım asılama gunum bellı oldu pazartesı ve salıı ıkı gun ust uste olacakmıs ona gore tarıh koyun artık sız ben cok heyecanlanıyorum yanı garıp olan bıde cok korkuyorum olmıcak dıye

ben de daha adet olmadım 15 ocakta adet olmuştum tedaviye başladık doktor şubatım 6sında iptal etti yumurtalıklar çalışmadı diye bilmiyorum artık daha adet olmadım doktora ne zaman olurum diye sordum bilemem dedi normae 40 günde gelirdi yok gelmedi daha kırmızılar adet olunca ben de başlayacağım mart uğurlu gelecek bence

selam kızlar bende bugün ilk iğnemi yaptım hayırlısı artık inşallah bu ay olur ben çok umutluyum çünkü hamilelerin sayısı gittikçe artıyor ve sonunda herkes anneliği tadacak inşallah

slm arkadaşlar bende bu ay aşılama olacaktım korkumdan biraz beklemek istedim o kadar ilaçlar iğneler boşa gitti bide benim ilaçları ssk karşılamıyo 20 yaşında olduğum için arkadaşlar yazar mısınız acı oluyo mu aşılamada lütfen yazar mısınız

Herkese selam benimde yarın yani 2 mart ta aşılamam yapılacak.sanırım 16-17 mart gibi belli olur.aytencim neden yarım bıraktın tedaviyi hiç canın acımıyor ki.bak iğnelerde boşa gitmiş.korkmaya hiç gerek yok aynı muayene olmak gibi bence, ben ikinci aşılamamı yaptıracam.sende hiç korkmadan rahat rahat tedavini ol.bir an önce bebeğini kucağına al hayırlısıyla

arkadaşlar liste çok güzel görünüyor.............:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq

Son düzenleme:
selam arkadaslar bende yarın kısmetse doktora kontrole gıdıyorum ,bu ay bende bır beklentıde olacagım hayırlısıysa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…