- Konu Sahibi sutlucorek
çınar çok karizmatik bir isim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 2012 martta erkek bebeğim olacak isim bulamıyorum
isim konsunda bana yardımcı olurmusunuz
Sevgili sütlücorek topik çok güzel olmuş. herkes burada. bundan sonra burayıda takipteyim. ve fikir danışanlara yardımcı olurum. Söylediğiniz isimler hepside çok güzel valla. ama benim size fikrim ne olursa olsun bebeğinizin ismini ailelere bırakmayın. çok beğeniyorlarsa o isimi kendi çocuklarına koysunlar. 2012 mart anneleri topiğinde bir arkadaş demişti ismini hatırlamıyorum ama gerçekten çok doğru bir söz etmişti. biz sonuçta 10 çocuk doğrucak değiliz bu devirde en fazla 2-3 bırakında isimlerini biz koyalım. eşiniz ve siz bırakın belki eşinizin söylediği ismi beğenmeyin ama yinede düşünün o ismi. çünkü anne ve babasının verdiği isim kadar hiç bir isim değerli olamaz... biraz karışık yazdım ama beni anladınız eminim...
biz isime karar verenlerdeniz... bebeğimizin ismi kısmet olursa Mert Ali olacak. Ali aklımzda vardı. eşimin dedesinin adıydı. ben ultrasona gideceğim gün bebeğimizin cinsiyetini öğreneceğim gün eşim bir rüya görüyor ve dedesi evimize geliyormuş. O gün bebeğimin cinsiyetini çğrendiğimde ikimizde Ali ismi tamam dedik artık yanına bir isim aramaya başladık. Ali tek başına sade olmasın diye. Çok aradık eşim yatıp kalkıp Ali ile başlayan isimler sölüyordu beni delirtiyordu.
Rüzgar Ali
Yiğit Ali
Çınar Ali
Demir Ali
Aslan Ali(buna hep çok gülmüştüm)
Neyse son olarak kararımız Mert Ali.
öptüm sizi...
saol cnm ama beni üzen bişey oldu ben buraya başlık açtım ama herkes genele yazıyo bu isim konusunu canım sıkıldı kaç gündür buraya girmiyorum
ama bencede mert ali en güzeli kerem ali nasıl
çınar çok karizmatik bir isim
slm kızlar benim bu hamilelğimden önce iki bebeğimi kaybettim oğlum güçlü çıktı şimdilik iyiyiz Rabbim bebeğimi kucağıma almayı nasip ederse ÇINAR koyucam uzun ömürlü sağlam köklü anlamında nasıl sizce.
babamızı ikna edebilseydim RÜZGAR koyardım
kociş beni ikna etseydi EZEL olacaktı
kayınvalde MERT yada CANER dedi
kendi annem bababam KAAN dediler
kardeşim tutturdu DORUK olsun diye
biz eşimle en son EMİR yada DEMİR olcak diyoruz...
ben daha çok DEMİR den yanayım ama eşimde sanki daha çok EMİR istiyo gb..
çevremdekilere buradaki arkadaşlara sorduğumda ortalama yüzde 50 her iki isim çıkıyo...
anlican arkadaşım emir yada demir çokda farketmiyo benim için ama son kararımız bu 2 isimden biri olacak.. diğer isimleride sana fikir olsun diye yazdım... sağlıcakla alıverirsin oğluşunu inşallah :)
canım öncelikle inşaAllah hayırlı,sağlıklı bir kızın olur... isime gelince de bana göre ahsen ve defne isimleri güzel.... ece-ecem isimlerini ben sevmiyorum... ama tabi en iyisini sen bilirsin, inşaAllah içine sinen bir isim olur.....Kızlar burda isim önerilerimizi paylaşalım
Benim kızım olucak
Ahsen
Ecem
Defne bunlar nasıl sizce
sabah sabah çok güldüm heee. senin bu topiğe ihtiyacınmı var yaaaaa...
maşallah ama çok şanslısın herkesin söylediği isimler çok hoş...
Benim fikrimde söyliyim ben Demiri beğendim...
babamızı ikna edebilseydim RÜZGAR koyardım
kociş beni ikna etseydi EZEL olacaktı
kayınvalde MERT yada CANER dedi
kendi annem bababam KAAN dediler
kardeşim tutturdu DORUK olsun diye
biz eşimle en son EMİR yada DEMİR olcak diyoruz...
ben daha çok DEMİR den yanayım ama eşimde sanki daha çok EMİR istiyo gb..
çevremdekilere buradaki arkadaşlara sorduğumda ortalama yüzde 50 her iki isim çıkıyo...
anlican arkadaşım emir yada demir çokda farketmiyo benim için ama son kararımız bu 2 isimden biri olacak.. diğer isimleride sana fikir olsun diye yazdım... sağlıcakla alıverirsin oğluşunu inşallah :)
kızlar bebişlerinize kuantum isim analizinden yola çıkarak isim koyun,çünkü isimdeki bazı harfler ömür boyu kişiliklerini
kariyerlerini etkiliyormuş.
geçen tv de NİLDA FERHAN EFEÇINAR çıktı ve hayatını etkilediği için bazı yönleri neyaparsa yapsın başarısız kaldığı için kendi isminin başına NİLDA
ismini koymuş ve baya etkilemiş hayatını...
bende maalesef yeniden isim arayışına girdim.biz BURÇE koyacaktık kızımızın adını ve araştırdım ki Ç harfi çar çur para harcayan R harfi enerjiyi
bloke ettiğinden dolayı vazgeçtim.
Ve isim analizine göre;
en şanslı harfler U A C K S
sağlık harfi N
U şans aşkı temsil eder
sanat televizyon S Ş şan şöhreti ve parayı getirir
futbol L M bedensel hareketler
D hırs, azim başladığı işi bitirebiliyor
erkek isimleri umut ve doruk çok güzel enerji iş ve kariyer lider
bu şanslı harflerin ismin başında olması lazımmış bi de.
bende en şanslı harflerden yola çıkarak isim araştırması içindeyim
Nilda ferhan efeçınar yazarak videolarını izleyebilirsiniz sizde bir sürü video var.
hepinize bol şans....
kızlar dün bu konuyu ele almıştım ve buna katılan yokmu,yok heralde çünkü kimse yorum yapmamış
bu gün bebişlerimizin hayatını etkileyecek isim analizine uygun, şanslı harfleden yola çıkarak kız isimleri buldum;
senan
aylin
cansel
kumsal
selcan
sena
sinem
su
selcen
biz babişkomuzla eleyerek kumsal ve sena isimlerinde düşünecez biraz
nasıl sizce kumsal
veya sena