ay saçmalama. geçen bende senin gibi kendimi yedim durdum anırarak ağladım. 6 hafta 3 günlükken başka dra gittim 3,5 mm dedi nete bir baktım hep 5mm 6 haftalıklar dün gittim kendi druma( tabii kızmasın die demedim başkasına gittim die. :) kaç mm dedim 10,8 dedi o milimler bebek büyüdükçe daha önemli kapl atışı iyiyse haftasına uyumluysa endişelenme. bir dahaki gittiğinde büyümüş olacak bak görürsün.:) hergün 1mm büyüdüğüne farzedersek. bizim mercimekler daha çok küçük çünkü
sen kaç haftalıksın bakim?
kızlar ya, benim dün aksamdan beri sag kasıgıma sancı giriyro. hayırlısıyla bugün 5.haftaya girdik. normal midir bu sancılar? sizlerde de oluyormuydu??
bende aynısı oldu hatta korktum acaba diye çok şükür ki sorun olmadı :) bebişin yerleşiyor rahmin büyüyor bu sebeplerde dolayı bu sancılar oluyormuş. :)
kızlar ya, benim dün aksamdan beri sag kasıgıma sancı giriyro. hayırlısıyla bugün 5.haftaya girdik. normal midir bu sancılar? sizlerde de oluyormuydu??
kızlar mrb...kalp atışını duyup sevinen arkadaşlar her şey gönlünüzce olsun....beni sorarsanız....pazartesi kuzucuklarımı alcam inşlh.umarım çözülürken bozulup annelerini yarı yolda bırakmazlar...teyzeleri çok sitresliyim ya napcam bilmiyorum....
canım hayırlısı inşallah..yaa sende aklına niye kötü şeyler getirriyosun..bebişlerin transfer edilince stresin gider..inşallah
sevgili kk arkadaşlarım;
11.gün değerim 190,30 bugün öğrendim ve hamileyim. 1 adet blastokist dondurulmuş embriyo ve 2.denememdi. Allahıma şükürler olsun. Dlerim sağlıklı ilerler. Allah sizlerinde yüzünü güldürüp kucaklarını sağlıklı ve en önemlisi hayırlı çocuklarla doldursun inşallah.
Sizler beni yalnız bırakmadınız ve buradan çok şey öğrendim. herşeyi sorabilirsiniz. sizleri takipteyim bunu sakın unutmayın ve bol bol dua edin şükür namazınızı kılın. Dünya dualar üzerine kurulu bunu sakın unutmayın.
Elacım senin güzel haberlerini bekliyoruz sıra sende hadi bakalım.
elacım ve mucizebekliyorum ikiniz adınada çok sevindim insallah yavrularınızı kucagınıza hayırlısıyla alırsınız.benim tedavim daha baslamadı ama inşallah sonucum sizinki gibi olur.
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRR:) artık eskısı gıbı kımse gırmıyor bende dahıl benım okul sonu yaklastıgı ıcın ıslerım cok bıraz.sureklı gırıp yazmak ıstıyorum ama vaktım olmuyor nasıl bakalım herkes degısıklıkler varmı.ben haftaya cuma dr gıdıcem bacaklarımda bır yere carpmısım gıbı kucuk kucuk morarmalar var korkuyorum bıraz normalmı bılmıyorum bırde su jele gıcık olmaya basladım sankı vucudum kalıyor hıc dısarı atılmıyor gıbı hıssedıyorum((( hayırlısıyla hersey yolunda gıtsede bıraksak sunu artık .bende sımdılık bukadar mıdem cok bulanmıyor bıraz sıskınlık oluyor yemek sonrası anlatsım var herseyı ama sımdılık bukadar yeter:))))) cok sıkayet etmıyım......
benimde aynı senin gibi ama ben 21 mayıs da transfer oldum 2.ye (birinci dondurulmus diildi bu dondurulmuş) seni gecmişten bugune gelerek okudum ,okurken dua ettim resmen positif cıksın diye gerci benim duamdan once olmustu hersey ama yine de ettim :)
sevgiler
ben en son cumartesi gittim 5 mm dedi kalbini gösterdi ekranda inip çıkıyordu sesli dinletmedi diğer doktor dinletmişti. çok da önemli değil kalbi atsın bana yeter :) ben adet günüm yazınca burda bu şekilde birde doktorun söylediği doğum gününü yazıyorum 8 hafta oluyor ama 5 mm diyor benim kafamı karıştıran bu :) ya tabiki cumartesiden bu güne büyümüştür meleğim inş. yani aslında 6 yeni bitti benim
çünki 14 mayısda 6 haftalıksın dedi bu pazartesi de 7 oldum :)
bu arada mide bulantılarınız başlamış bende hiçbirşey yok olamasını da istemiyorum insan zor toparlanır böyle bir durumda helede çalışıyorsan daha da zor .inş. yaşamam mide bulantısı
EVET DÜNDEN BERİDİR BAKIYORUM ÇOK FAZLA GİREN YOK SAYFAYA(
NE GİBİ DEĞİŞİKLİKLER VAR SİZLERDE :) KIYAFETLERE SIĞIYORMUSUNUZ MESELA :)) EN ZORUDA BU ŞUAN NE GİYİCEM DERDİ HER AKŞAM BENİ FAZLASIYLA DÜŞÜNDÜRÜYOR. :)
GÖBEK HAFİF ÇIKTI NORMALDE GÖBEĞİM OLMADIĞI İÇİN BİR TÜMSEK GÖRÜNCE O BÖLGEYİ İNSAN ŞAŞIRIYOR.
ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR Kİ MİDE BULANTIM YOK OLMASINI DA İSTEMEM .ONUN DIŞINDA CANIM DA PEK ÖYLE BİŞEY ÇEKMİYOR.
YANLIZ GEÇEN GÜN CANIM SİRKELİ VE LİMONLU SALATA ÇEKTİ ÇOK ACİL YAPIP YEDİM EVE GİDİNCE :))
BU ARALAR DAHA ÇOK EKŞİ GIDALAR TÜKETİYORUM ERİK GİBİ :))
HOŞÇAKALIN...
canım benim sağolasın Allah razı olsun bende sana ederim. ne zmn sonuç alacaksın yaz emi kaç adet transfer oldu. inşallah olur:) tedavinin en zor kısmı beklemek.
EVET DÜNDEN BERİDİR BAKIYORUM ÇOK FAZLA GİREN YOK SAYFAYA(
NE GİBİ DEĞİŞİKLİKLER VAR SİZLERDE :) KIYAFETLERE SIĞIYORMUSUNUZ MESELA :)) EN ZORUDA BU ŞUAN NE GİYİCEM DERDİ HER AKŞAM BENİ FAZLASIYLA DÜŞÜNDÜRÜYOR. :)
GÖBEK HAFİF ÇIKTI NORMALDE GÖBEĞİM OLMADIĞI İÇİN BİR TÜMSEK GÖRÜNCE O BÖLGEYİ İNSAN ŞAŞIRIYOR.
ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR Kİ MİDE BULANTIM YOK OLMASINI DA İSTEMEM .ONUN DIŞINDA CANIM DA PEK ÖYLE BİŞEY ÇEKMİYOR.
YANLIZ GEÇEN GÜN CANIM SİRKELİ VE LİMONLU SALATA ÇEKTİ ÇOK ACİL YAPIP YEDİM EVE GİDİNCE :))
BU ARALAR DAHA ÇOK EKŞİ GIDALAR TÜKETİYORUM ERİK GİBİ :))
HOŞÇAKALIN...
kızlar mrb...kalp atışını duyup sevinen arkadaşlar her şey gönlünüzce olsun....beni sorarsanız....pazartesi kuzucuklarımı alcam inşlh.umarım çözülürken bozulup annelerini yarı yolda bırakmazlar...teyzeleri çok sitresliyim ya napcam bilmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?