- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
selam kızlarr
bugün doktordaydım.bu ay gonal-f verdi.5 gün 75 doz vurulacağım.yarın ilk iğneyi doktorum yapacak.puregon neden değil dedim.her iğnenin etkileşimi farklı dedi bu ay o yüzden gonal f deneyelim dedi.ayrıca tüp bebek tedavisinde kullanılan tek dozluk bir iğne daha vereceğim dedi.ama adını sormadım.inofolic ve glukofen devam.sağda 5 solda 4 toplam 9 yumoş var.çok umutlu doktorum ama ben onun kadar umutlu değilim.yapılacak herşeyi yaptık mı dedim işimiz allah'a mı kaldı dedim güldüşu ana kadar yapılması gereken herşeyi yaptık dedi.spermin yumurtayı dölleme kabiliyetini bu tedavilerde göremeyiz ancak mikroenjeksiyonla yani tüp bebek tedavisinde bunu anlayabiliriz dedi ama henüz bunları konuşmak için erken dedi.
Soğan suyuylada hamile kalan cokmuş arkadaşlar bi deneyin derim tabi bi öneri bu ay ben denicem tabi bat yarın gelmezse bu arada bu forumda bursadan katılanlar var mı?
kızlarrr kafayı yemek üzereyimm
batim 21 şubattı, 12 gün gecikti bugün itibariyle..
belirtilerimi saymak istemiyorum psikolojik dersiniz..
pazartesi gününden beri kasıklarımda batma var dün akşamdan beri de ara ara adet sancısı vuruyo..
bugün kahve lekelenmem oldu, adet oldum sandım devamı gelmedi..
ayrıca idrar testleri yaptım negatif çıktı, 9. gün kan testi yaptırdım o da negatif çıktı neler oluyor banadoktora gidemiyorum eşimin sigortasında sıkıntı var..
Merhaba hanımlar bir sorum olcak size. Evlendigimden beri bebek istiyorum bende. Adet günüm yarın akşam hiç aklımda yokken test yapayım dedim ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyimdir? Telefondan girdiğim için resim koyamiyorum ama ikinci çizgi daha açık çıktı. Sizce umutlanayim mı?
stresden olabilir canım madem herşey nagatif biraz daha olmazsan doktora gitmen şart hamilelik yoksa söktürücü verir çünkü.
oldum canım bugün çok şükür, artık adet olsam da rahat etsem diyordum. şubatı hiç adet olmadan çıkardım :)
iyi şükür dicem de sen bebiş isteyenlerden değilsin galibaa sevindin ya.
istiyorum ama ustünden çok geçti ve testlerim hep negatifti. strese girmiştim
aminnnn inşallah ben bir senelik evliyim ve korunmayı bırakalı 6.ayım benimde adetime 9 gün var inşallah ne sen ne ben nede isteyen herkez bu ay adet olmayız. şundan çok eminim adet günün geçmeden asla öğrenemezsin dr.um bana adet 2 gün geçtikten sora en erken kan tahlilinde öğrenebilirsin demişti oda geç döllenme ihtimalinden dolayı malesef beklemek zorundayız allah isteyen herkeze artık versin ne diyelimmerhaba herkese..
ben 6 aylık evliyim ve korunmayı bırakalı bir hafta oldu daha. Ya aklımdan çıkmıyor hiç acaba hamilemiyimdir diye. adetimede 9 gün var, kasıklarım ağrıyor,psikolojik olarak kendim mi yapıyorum bilmiyorum..ay ne sabırsızmışım meğersem. hiç düşünmezdim böyle olacağımı. korunmayı bıraktıktan sonra birden ya olmazsa korkusu sardı içimiyıllarca bekleyenler var birde. Rabbim herkese istediği zamanda hayırlısıyla versin inş. adet öncesi bir şekilde öğrenmek çok mu zor acaba?
aminnnn inşallah ben bir senelik evliyim ve korunmayı bırakalı 6.ayım benimde adetime 9 gün var inşallah ne sen ne ben nede isteyen herkez bu ay adet olmayız. şundan çok eminim adet günün geçmeden asla öğrenemezsin dr.um bana adet 2 gün geçtikten sora en erken kan tahlilinde öğrenebilirsin demişti oda geç döllenme ihtimalinden dolayı malesef beklemek zorundayız allah isteyen herkeze artık versin ne diyelim
selam arkadaşlar birşey sorucam bu adet belirtileriyle hamilelik belirtileri arasında bi fark oluyormu
Genelde ayni canim bazi larinda yapi olarak farkli degisimler oluo ama
inş.bakalım hayırlı habere az kaldı banada hbr verirsen sevinirim :)Amin canım..Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inş. ama bende böyle aceleci davranacağımı düşünmezdim,insan içine girince birden heyecanlanıyor falan..sanki çok beklemişim gibi..oysa yıllarca bekleyenler var..inş adete az kaldı bakalım ne olacakkk
inş.bakalım hayırlı habere az kaldı banada hbr verirsen sevinirim :)
inşallah bendede belirti adet olcakmışım gibi ağrım var birde tek deişik olan sağ kasığımda iğne batması var onun haricinde gaz sorunu bendede var bakalım hayırlısı ben aylardır deniyorum allah hepimizin yardımcısı olsuntabi veririm,senden de haber bekliyorum :) bu arada var mı hissettiğin belirtiler falan? bende değişen şeyler sadece çok gaz oluyor,onun ağrısı oluyor kasıklarımda bazen ve çok sık idrara çıkıyorum. başkada bir şey yok..
inşallah bendede belirti adet olcakmışım gibi ağrım var birde tek deişik olan sağ kasığımda iğne batması var onun haricinde gaz sorunu bendede var bakalım hayırlısı ben aylardır deniyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
Kizlarrr test yaptimm bugun adet olmam gerekiyodu cift cizgi cikti ama biri silik sizce hamilemiyim?
bence hamilesin hemen kan ver emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?