günaydın kızlar nasılsınız bakalım.
benm bugün yarın adet tarihim geçen 4ünde oldum 2 gün gecikmeli bu ayda şubat 28 çekti ya nasıl takip etcem bilmiorum 2si normal günüm çatlarım ya benn.
Kac tane doktora gitim canm hic biri sorun olmadini soledi bide bu mahalle ebeleri oluyo ya oraya goturdu annem rahmimin egri oldugunu soledi canm ebe ondan olmuyomus duzeltti bitkisel bi lapa yapti karnima sardi icim temizlendi resmen acaip iltihap geldi 17 aylik evliyim canm hic korunmadik cocuklari cok seviyorum cunku:) hemen bebek istedim bakalim hayirlisi bakim umutla bekliyoruz
merhaba arkadaşlar bende çok istiyorum hamile kalmayı 1.5 senelik evliyim bende kaç doktora gittim sorun yoktur en son bi doktora gittim çok iyi bi doktormuş gerçekten öyle ilgili saolsun oda rahmin ters dedi klinik bi sorun yok ama dedi bana yani o sorun değil dedi alla alla sende böyle söyleyince şaşırdım aslında bizim buralarda ebe de kalmadı olsa bende giderdim
Bende en son ebeye gitmeye karar verdim canm ya cunku her ay o psikolojiyi yasamak kotu oluyo sende arastir bi git istersen cnm bakalim bu ay umutla bekliyoruz bakalim herkese rabbim hayirli evlatlar nasip etsin
amin saol canım klomen verdi bana bitti şimdi tekrar doktora gitcem bugün inş. güzel haberler verir aşılama bile yaptırmama gerek kalmazda inş. olur bu arada eğer klomen olmazsa rahim filmi çekelim dedi bakalım nolacak
bugün gördüm canım ne durumdasın varmı birşey inş.olmaz da dediğin gibi bağırırız burdan benimde bugün yarın bekliyorum inş.gelmeyecek..
cnm daha gelen gıden yok bgn 3 gun test felnda yapmadım ıkı gundur regl agrısı gıbı agrılar vardı bgnde cok gazlıyımcokta kendımı dınlemek ıstemıyorum annemler 10 gun bekle öyle yap dıyorlar bılmıyorum yanı ortalık karısık:))
Ebede bana klomen verdi canm 10 igne ilk defa kullandim klomeni sen kac kez kullandin klomeni yumurtlamanimi takibe gitcen cnm ins.hayirli guzel haber alirsin canm Rabbim herkese hayirli evlatlar nasib etsin ins. Bu ay tutar gerek kalmaz ins.
canım ben ilk doktora gittiğimde bana klomen verdi ardındanaşılama yapalım dedi yaptırmadım ne bilim diğeri rahim filmi istedi hepsinin para tuzağı olduğunu düşündüm 8 ay sonra tekrar doktora gideyim dedim bunun ismini çok duyunca saolsun iyi çıktı bu doktorum oda rahim fillmi çekecekti klomeni sadece bi defa kullandığım için klomenle başladık belki sonra rahim filmi ister olmazsa yani evet canım yumurta takibi yapacak 2 gündürlü hatta 3 gün oldu kasıklarımda ağrı var bakalım sabırsızlanıyorum niye akşamüstü doktora gitcem bakalım ne diyecek allah çocuk isteyenlerin kucağını boş bırakmasın sen hangi tedavileri gördün
Ben daha tedaviye baslamadim canm bakalim bu ay gebe kalmazsam doktora gitcem bakim bugun adet gunum ins.tutmustur gerek kalmaz ben cok korkuyorum doktora gitmekten olumsuz seler duycam diye hayirlisi bakalim ilk defa bu ay klomen igne fitil kullandim bide ebenin yapti bitkisel bi lapa yapti karnima sarrdi iltihap kalmadi sanirim avuc doldurcak kadar iltihap geldi icim temizlendi rahmimide yerine getirdi
inşallah canım bakarsın hamilesindir ebe iyi çıktıysa olursun inşallah canım nerde o eski ebeler önceden çoktu şimdi yok inşallah bebişin karnındadır gitmez bi yere
Ins.canm ins.ya ins..karnimdadir:) ebe de iyi diye duydum canm verecek olan Rabbim ebe sadece arac
Iyi olmaya calisiyoruz canm benimde bugun adet tarihim subat 28 cekince hesaplar karisti sabah teest yaptim ama negatif erkenmi yaptim acaba dayanamiyorum ya bide bu sabah akintim basladi ya koyu biraz iltahapmi acaba
bugün gördüm canım ne durumdasın varmı birşey inş.olmaz da dediğin gibi bağırırız burdan benimde bugün yarın bekliyorum inş.gelmeyecek..
cnm daha gelen gıden yok bgn 3 gun test felnda yapmadım ıkı gundur regl agrısı gıbı agrılar vardı bgnde cok gazlıyımcokta kendımı dınlemek ıstemıyorum annemler 10 gun bekle öyle yap dıyorlar bılmıyorum yanı ortalık karısık:))
aynen öyle canım bekle kanda hemen çıkıyo ama bekleyemem dersen kan verebilirsin şüpheli durumun varsa benimde ağrım falan yok ama akıntım var gaz hamilelik belirtsi olabilir mi benim uzun zamandır karnım fena oluyor çünkü hiç olmazdı hayırdır falan diyorum çünkü.
merhaba kızlar
topiğin başlığını görünce hemen yazmalıyım dedim
ben de sizdenim
hoşgeldin canım sen kadardır beklyosun bebiş.
34ist [B .!.:hoşgeldin canım sen kadardır beklyosun bebiş.[/B]
yaa aslında beklemiyordum ben
geçen ay bi aksilik oldu ve hamile kalma olasılığım vardı
ve ben o güne kadar bebek istemeyen biriydim
adet günlerim yaklaştıkça acaba mı diye düşünürken
aslında deli gibi bebek istediğimi farkettim
yani istiyormuşum da duygularımı bastırıyormuşum sanırım
kısacası 1 aydır bekliyorum
bu ay da çalışmalara devam
inş en kısa zamanda olur
bebek istenmez mi canım ya evin neşesi valla biran önce olsun sen daha yeniymişin inş.bekletmez de hemen olur.
inş canım yaa
rabbim isteyen herkese nasip eder inş
ben daha 1 ayda heyecanlandım rabbim kimseyi bekletmesin
Ben daha tedaviye baslamadim canm bakalim bu ay gebe kalmazsam doktora gitcem bakim bugun adet gunum ins.tutmustur gerek kalmaz ben cok korkuyorum doktora gitmekten olumsuz seler duycam diye hayirlisi bakalim ilk defa bu ay klomen igne fitil kullandim bide ebenin yapti bitkisel bi lapa yapti karnima sarrdi iltihap kalmadi sanirim avuc doldurcak kadar iltihap geldi icim temizlendi rahmimide yerine getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?