Mart & Nisan Hamile Kalmak İsteyenler :)

Ya bugun adet oldum (( ama Aglamiycam Rabbimin bilddigi bisey vardir vakti zamani vardir bu ay sogan kuruyle hayit hapi kullanmayo dusunuyorum bakim hayirlisi olsun

hayırlısı olsun canımm sakın ağlama dua et sadece.küre başla bakarsın hayırlı olur ardından incir kürü yap bence hayıtı ben duymadım incirden olumlu sonuç alan çok var.

6aylik evliyim korunmadim hic subat dokusda adet gordummmm insallh bu ay kirmizi krt ymem

kızlar merhaba bişey sorucam
hamile kalmak için özellikle yaptığınzı bişey var mı

inş cnm benm ıns

kızlar merhaba bişey sorucam
hamile kalmak için özellikle yaptığınzı bişey var mı

ovülasyon testi yapıcam ben. gecen ay yaptım ama çift çizgiyi yakalayamadım. günde 3 litre su içen biriyim. sıvı alımımı azaltmadım. sanırım o yüzden yakalayamadım. bu ay dikkat edicem. bakalım ne sonuç verecek. sen neler yapıyorsun?

benim bu ay aslında ilk denemem oldu
ama çok bilgili değilim bu konuda
ovulasyon testi konusunu okudum burda
bu ay olmazsa onu yapıcam
çok sıvı almamamk mı gerekiyo ki bende 3 lşt den fazla su tüketirim
ayakları duvara kaldırmak gerekiyo falan diyolar
ne kadar doğru acaba?

ovülasyon testinin iyi sonuç vermesi için çok sıvı almamak gerekiyormuş. gebe kalmakla su tüketiminin ilgisi yok canım. ayakları kaldırıp yarım saat kadar yatmak gerekiyormuş evet.

ovülasyon testinin iyi sonuç vermesi için çok sıvı almamak gerekiyormuş. gebe kalmakla su tüketiminin ilgisi yok canım. ayakları kaldırıp yarım saat kadar yatmak gerekiyormuş evet.

inş bu ay olur da hiç gerek kalmaz böyle şeylere

ben bu ay incir kürünü denemek istiyorum ama pko var bende ve saracoğlu katıldıgı bi programda pkolular incirden uzak durun demişti ben anlayamadım öyle mi doğrumu acaba

Evet canım maalesef incir pko yu dahada artıyo demişti bana doktorum

anladım sağol bende bi ümit belki onla olur diyodum ama neyse saraçoğluna mail attım bakalım ne dicek olmazsa fatih sultan mehmet han macunu yapıcam onunlada kalan varmış saraçoğlunun sitesinde okumuştum.

Merhaba hanımlar bir sorum olcak size. Evlendigimden beri bebek istiyorum bende. Adet günüm yarın akşam hiç aklımda yokken test yapayım dedim ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyimdir? Telefondan girdiğim için resim koyamiyorum ama ikinci çizgi daha açık çıktı. Sizce umutlanayim mı?

Ilk yaptiginiz anda ikinci cizgi silikte olsa cikiyosa hamilesiniz

Aynı markanin iki testi vardı elimde ilkini heyecandan anlayamadim ama ikinci teste daha belirgindi. Tek kafami karistiran akşam yapmış olmam. Saati önemli mi?

Aslinda sabah ilk idrar yazar ama ben ilk gebeligimde aksam yapmistim cikmisti hamileysen cikiyo yani rabbi kucaginiza almayi nasip etsin

kızlarrr kafayı yemek üzereyimm
batim 21 şubattı, 12 gün gecikti bugün itibariyle..
belirtilerimi saymak istemiyorum psikolojik dersiniz..
pazartesi gününden beri kasıklarımda batma var dün akşamdan beri de ara ara adet sancısı vuruyo..
bugün kahve lekelenmem oldu, adet oldum sandım devamı gelmedi..
ayrıca idrar testleri yaptım negatif çıktı, 9. gün kan testi yaptırdım o da negatif çıktı neler oluyor bana doktora gidemiyorum eşimin sigortasında sıkıntı var..

Soğan suyuylada hamile kalan cokmuş arkadaşlar bi deneyin derim tabi bi öneri bu ay ben denicem tabi bat yarın gelmezse bu arada bu forumda bursadan katılanlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…