Ya bugun adet oldum(( ama Aglamiycam Rabbimin bilddigi bisey vardir vakti zamani vardir bu ay sogan kuruyle hayit hapi kullanmayo dusunuyorum bakim hayirlisi olsun
merhaba canım.
hadiş bakalım canım inş.hayırlısı olsunn.inş.sana çok güzel bi doğum günü hediyesi olur..
Canim hayirli ugurlu olsun. :))) yumurtlamadan kac gun sonra ogrendin adetin kac gun gecikti
inş cnm benm ınsmerhaba canım.
hadiş bakalım canım inş.hayırlısı olsunn.inş.sana çok güzel bi doğum günü hediyesi olur.
hayırlı olsunn canımm topiğimizin ilk hamişi 2.inş.yakın zamnda arkandan gelir.
rabbim ne verirse hayırlısını verir canım çok geçmiş olsun inş.en yakın zamanda tekrardan hamiş olursunn bu topik hepimize uğurlu gelsin.
hadi bakalım inşşşşşş.
kızlar merhaba bişey sorucam
hamile kalmak için özellikle yaptığınzı bişey var mı
ovülasyon testi yapıcam ben. gecen ay yaptım ama çift çizgiyi yakalayamadım. günde 3 litre su içen biriyim. sıvı alımımı azaltmadım. sanırım o yüzden yakalayamadım. bu ay dikkat edicem. bakalım ne sonuç verecek. sen neler yapıyorsun?
benim bu ay aslında ilk denemem oldu
ama çok bilgili değilim bu konuda
ovulasyon testi konusunu okudum burda
bu ay olmazsa onu yapıcam
çok sıvı almamamk mı gerekiyo ki bende 3 lşt den fazla su tüketirim
ayakları duvara kaldırmak gerekiyo falan diyolar
ne kadar doğru acaba?
ovülasyon testinin iyi sonuç vermesi için çok sıvı almamak gerekiyormuş. gebe kalmakla su tüketiminin ilgisi yok canım. ayakları kaldırıp yarım saat kadar yatmak gerekiyormuş evet.
Evet canım maalesef incir pko yu dahada artıyo demişti bana doktorum
Merhaba hanımlar bir sorum olcak size. Evlendigimden beri bebek istiyorum bende. Adet günüm yarın akşam hiç aklımda yokken test yapayım dedim ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyimdir? Telefondan girdiğim için resim koyamiyorum ama ikinci çizgi daha açık çıktı. Sizce umutlanayim mı?
Ilk yaptiginiz anda ikinci cizgi silikte olsa cikiyosa hamilesiniz
Aynı markanin iki testi vardı elimde ilkini heyecandan anlayamadim ama ikinci teste daha belirgindi. Tek kafami karistiran akşam yapmış olmam. Saati önemli mi?
Aslinda sabah ilk idrar yazar ama ben ilk gebeligimde aksam yapmistim cikmisti hamileysen cikiyo yani rabbi kucaginiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?