Mart & Nisan Hamile Kalmak İsteyenler :)

Ins guzel haberlerinizi alirizzz. Bat.a 1 hafta kaldi beklemek zor su son haftayi

selamlar herkeze öncelikle rabbim evlat isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evladı nasip etsin ben 13 ocakta 27+4 haftalık kuzucumu kaybettim kalbi durdu kızımın kanatlandı melek oldu sebebte bulunamadı 3 sancılı günün ardından normal doğum yaptım 18 şubatta doğum sonrası ilk reglimi oldum korunmuyorum rabbim inşallah hayırlısıyla kucaklarımızı doldurur bende 18 martı bekliyorum Allahtan hayırlısı ...

rabbım sukurler olsun HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Merhaba kızlar:)buraya yeni üye oldum .8 aylık evliyimm.Bu ay çalışmalara başladık:))inşş hepimizin en kısa sürede bebegi olur

rabbım sukurler olsun HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

tebrikler :)))))))))) inşllh sağ salim kucağına da alırsın.varmı uyguladıgın bişey ? kanda mı baktırdın idrardamı çıktı?

MErhabalarr Kızlarrrrrr...
Bende 15 aylık evliyim ve 4 aydır korunmuyorum ama heray kırmızılar geliyo bakalım bu ay BATıma 4 gün varrr. Gün aşırı çalışma ve ovulasyon testi yaptık bu ay. Martın 28i Doğum günüm umarım bu ayda hamile kalırımm:))

tebrikler :)))))))))) inşllh sağ salim kucağına da alırsın.varmı uyguladıgın bişey ? kanda mı baktırdın idrardamı çıktı?

ıkı kere ıdrarda bırı evde bırı saglık ocagında:)meryem suresı esıme caksır otu kecı boynuzu ayaklar yukarı bnlar ıste:)amin inşallah darısı basına

slm kızlar bende sizdenim bat 07/03 çok heyecanlıyım uğurlu gelir burası işşallah hepimiz hamileyizdir bu ay

18 marti bekleyenlerdenim bende bugun adet oldum 18 mart canakkale zaferimiz gibi zaferimiz olsun .. 1 nisanda da bebeklerimiz bize surpriz yapsin cevremize saka gününde hamilelik haberimizle bombayi patlatalim Inşallah... başkasının ettiği dua kabul olur dualarda bulusalim :)

Kızlar bende yeni üyeyim tam 29 aydır deniyoruz ama bi türlü gelmiyo bebiş evlendikten 5 ay sonra tedaviye basladım en son asılama yapıldı ve tutmadı bende her ay üzülmemek için bıraktım tedaviyi ama olmuyo ve cevrede bebekli birilerini görsem yada bi hamile kişiyi görsem sinir oluyorum onlarda olan nede bizde olmayan ne ve en önemlisi ben 27 esim 36 yasında (((((

Ve cevremdeki insanlara sinir oluyorum hadi bebek yokmu ne bekliyon gibi demeleri sanki ben istemiyorum olmuyo neden sorupta dahada uzuyosunuz benim üzüldüğüm yeter bu arada benim kırmızıların gelmesine az kaldı ve benim hiç umudum yok...

Ay canim hic uzulme bende 17 aydir bekliyom benimde olmuyo millet sorar banada soruyolar cok uzuluyorum oturup agliyodum ama hayirlisini istemeliyiz milletide anlamiyorum zaten herseyi soruyolar ya isteemeye gelirler nisan ne zaman nisan olur dugun ne zaman dugun olur bebek ne zaman bebek olur 2 ciyi ne zaman yapcaksiniz sorarlar canim takma kafana Rabbim isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin

ay hiç sormayın millet merakından gebercek he banada sogan suyu iç incir ye neler neler diyolar toplum içinde ayrı biyerde söyleseler neyse bide kaynanamın komsuları bunlar gelde sev şimdi bu insanı köpek görsün suratını gıcıkkkkk
vurcan böle kafasına kafasına

bu kk ne iyi hem dertleşiyoruz hemde böyle sinir stres atıyoz

ıkı kere ıdrarda bırı evde bırı saglık ocagında:)meryem suresı esıme caksır otu kecı boynuzu ayaklar yukarı bnlar ıste:)amin inşallah darısı basına

Canim hayirli ugurlu olsun. :))) yumurtlamadan kac gun sonra ogrendin adetin kac gun gecikti

Kizlar bat 10 mart 3. Denemem bu

Yumurtlama gunumden beri goguslerim sis,, inmediler hiv, belirti olabilir miii ??

Kizlar bat 10 mart 3. Denemem bu

Yumurtlama gunumden beri goguslerim sis,, inmediler hiv, belirti olabilir miii ??

Tatlım ben bir kere hamile kaldığım için biraz yardımcı olabilirim bu soruna.Hamilelik belirtileri adet olma belirtileriyle hemen hemen aynı göğüste hassasiyet şişlik ,kasıklarda ağrı o yüzden günün geçmeden bir şey söylemek zor.Benim farklı olarak birtek alnımda isilik gibi böyle sivilceler çıkmıştır.Diğer belitiler adet belirtileriyle aynı.İlk gebeliğim kalp atışı olmadığı için sonlandırıldı benim bende yeniden denemeye başladık iki aydır.

inş.canım ama 1 nisan şakası olmasın nn :=)

slm kızlar bende sizdenim bat 07/03 çok heyecanlıyım uğurlu gelir burası işşallah hepimiz hamileyizdir bu ay

inş.hamileyizdir bağıra bağıra söyleriz canım

olur inş.canım benim üzüldüğün zaman daha çok etkileniyoruz takma dicem de elimzide olmuyor işte.hiç kimse için kötü düşünme canım allah korusun fesatlığa girerde dua et elinen geleni yapmaya devam et tedaviyse tedavi olmuyosada napalım kısmet bu işler canım.

soranları takma ozaman sende düşünmüyoruz daha geç.inş.kırmızılar gelmez bu ay.

düşünmeyin kızlar soranları ya düşünmüyoruz deyip geçmek lazım ısrar ediyolarsada verin cevaplarınızı hiç esirgemeyin insanlar artık özelimizede giryolarr yaa tövbe tövbe.bide bunlara takılıp kendimizi mi üzelim boşverrrrrrrrr.aynen canım burası çok iyi çok yakınınla bile konuşamdığın şeyleri burda tanımadığımız kişilerle konuşup ve rahatlıyoruz çok iyi oluyo vallaaa

merhaba canım.
hadiş bakalım canım inş.hayırlısı olsunn.inş.sana çok güzel bi doğum günü hediyesi olur.

hayırlı olsunn canımm topiğimizin ilk hamişi 2.inş.yakın zamnda arkandan gelir.

rabbim ne verirse hayırlısını verir canım çok geçmiş olsun inş.en yakın zamanda tekrardan hamiş olursunn bu topik hepimize uğurlu gelsin.

ben umutluyum mart ayından inşallah

hadi bakalım inşşşşşş.

Ya bugun adet oldum (( ama Aglamiycam Rabbimin bilddigi bisey vardir vakti zamani vardir bu ay sogan kuruyle hayit hapi kullanmayo dusunuyorum bakim hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…