- 5 Nisan 2011
- 383
- 191
- 333
rabbım sukurler olsun HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
tebrikler :)))))))))) inşllh sağ salim kucağına da alırsın.varmı uyguladıgın bişey ? kanda mı baktırdın idrardamı çıktı?
ıkı kere ıdrarda bırı evde bırı saglık ocagında:)meryem suresı esıme caksır otu kecı boynuzu ayaklar yukarı bnlar ıste:)amin inşallah darısı basına
Ve cevremdeki insanlara sinir oluyorum hadi bebek yokmu ne bekliyon gibi demeleri sanki ben istemiyorum olmuyo neden sorupta dahada uzuyosunuz benim üzüldüğüm yeter bu arada benim kırmızıların gelmesine az kaldı ve benim hiç umudum yok...
ıkı kere ıdrarda bırı evde bırı saglık ocagında:)meryem suresı esıme caksır otu kecı boynuzu ayaklar yukarı bnlar ıste:)amin inşallah darısı basına
Kizlar bat 10 mart 3. Denemem bu
Yumurtlama gunumden beri goguslerim sis,, inmediler hiv, belirti olabilir miii ??
18 marti bekleyenlerdenim bendebugun adet oldum 18 mart canakkale zaferimiz gibi zaferimiz olsun .. 1 nisanda da bebeklerimiz bize surpriz yapsin cevremize saka gününde hamilelik haberimizle bombayi patlatalim Inşallah... başkasının ettiği dua kabul olur dualarda bulusalim :)
slm kızlar bende sizdenim bat 07/03 çok heyecanlıyım uğurlu gelir burası işşallah hepimiz hamileyizdir bu ay
Kızlar bende yeni üyeyim tam 29 aydır deniyoruz ama bi türlü gelmiyo bebiş evlendikten 5 ay sonra tedaviye basladım en son asılama yapıldı ve tutmadı bende her ay üzülmemek için bıraktım tedaviyi ama olmuyo ve cevrede bebekli birilerini görsem yada bi hamile kişiyi görsem sinir oluyorum onlarda olan nede bizde olmayan ne ve en önemlisi ben 27 esim 36 yasında(((((
Ve cevremdeki insanlara sinir oluyorum hadi bebek yokmu ne bekliyon gibi demeleri sanki ben istemiyorum olmuyo neden sorupta dahada uzuyosunuz benim üzüldüğüm yeter bu arada benim kırmızıların gelmesine az kaldı ve benim hiç umudum yok...
ay hiç sormayın millet merakından gebercek he banada sogan suyu iç incir ye neler neler diyolar toplum içinde ayrı biyerde söyleseler neyse bide kaynanamın komsuları bunlar gelde sev şimdi bu insanı köpek görsün suratını gıcıkkkkk
vurcan böle kafasına kafasına
bu kk ne iyi hem dertleşiyoruz hemde böyle sinir stres atıyoz
MErhabalarr Kızlarrrrrr...
Bende 15 aylık evliyim ve 4 aydır korunmuyorum ama heray kırmızılar geliyo bakalım bu ay BATıma 4 gün varrr. Gün aşırı çalışma ve ovulasyon testi yaptık bu ay. Martın 28i Doğum günüm umarım bu ayda hamile kalırımm:))
rabbım sukurler olsun HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
selamlar herkeze öncelikle rabbim evlat isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evladı nasip etsin ben 13 ocakta 27+4 haftalık kuzucumu kaybettim kalbi durdu kızımın kanatlandı melek oldu sebebte bulunamadı 3 sancılı günün ardından normal doğum yaptım 18 şubatta doğum sonrası ilk reglimi oldum korunmuyorum rabbim inşallah hayırlısıyla kucaklarımızı doldurur bende 18 martı bekliyorum Allahtan hayırlısı ...
ben umutluyum mart ayından inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?