Mart-Nisan-Mayıs da Hamile Kalmak İsteyenler Buraya..

günaydın benimde adetim yeni bitti her ay yeni bir umut allah butun isteyenlere bebeklerini nasip etsin.amiinn.:)

Herkeze iyi akşamlarrrr. ÖpüldünüzzzzzzzzŞeniz

iyi akşamlar kızlar
biz şubat ayından beri korunmuyoruz mide bulantısı hissediyorum sürekli uykumda var
dün merak ettim test aldım akşam üzeri baktım sonuç negatif acıkcası testi ne zaman ve nasıl kullanmalıyım birinci sorum bu
ikinci sorum ise sonuç negatif cıktı ya yanlış zmanada uygulandığı için de öle cıkmış olabilir mi
bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bu konularda pek bilgim yok malesef forumda da takip ediyorm ama
regl olmama 3 gün var.

kızlar bişey sorucam folik asit içmeye başladınız mı doktora mı danışmalıyız

kızlar bişey sorucam folik asit içmeye başladınız mı doktora mı danışmalıyız

ben 3aydır içiyorum...sende içmiyosan başla canmm.
dr.sormaya gerek yok zaten dr.hemen başla der:)

ben folbiol içiyorum.günde 1tane.

selam canım bende 1,5 yıllık evliyim 6 aydan beri korunmuyoruz 5 aydır tedavi görüyorum bende klomen kullandım fakat 5 yumurtam birden gelişti ve çatladı hayatımın en ağrılı dönemini yaşadım ayın 15 inde 2 gün süren kanaMAM oldu ağrılarım halen devam ediyor hamilemiyim diyede şüpheliniyorum ama pek umudumda yok

kızlar ikinci testi de yaptım, yine negatif.. regl de olmadım henüz... inş testler bozuktur yerimseniben

Selam kızlar bende katılayım aranıza :)

benimde dünyalar tatlısı bir 4.5yasinda oglusum var,

bir kaç aydirda ikinciyi düşünmeye başladık ,

bakalım Rabbim nezaman nasip edicek .!

HAYIRLISI

GÜNAYDIN CANLARIMM

BENDE VARIM... 16 MAYIS TARİHİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…