Mart-Nisan-Mayıs da Hamile Kalmak İsteyenler Buraya..

kızlar benıde ekleyın ben bu ay cok ıstedım ıkı aydır denıyorum ama BU AY YUMurtlamaya dıkkat ettım.olmadı 5 6 gunde gecıkınce umıtlendım ınsallah bu ay olur

arkadaşlar hamile kalma çalışmalarına başladıktan sonra ağrı kesici gibi ilaçlar zararlımı biliyormusunuz hamile olduğumuzu öğrenince zararlı olduğunu biliyorum ama şimdi zararlımı bilmiyorum 2 gündür deniyoruzda öksürüyorum çok kötü şurup falan ağrı kesici içebilirmiyiz

doktorlardan birinin sitesinde yazıyordu adet gecikmesine kadar içilen ilaçlar tabi çok ağır olmayanlar bebeği etkilemiyor diye ama sen ginede bir doktora danış bu gibi işlerin ihmali olmaz

doğum tarihim 18.09.1981 son adetim 26 şubat....
çin takvimine göre hangi yaşa bakıcağımı anlamadım..birde adet tarihim şubat ama yumurtlama günüm mart ayı hangi aya bakıcağımı da anlamadım..bilenler bilgilendirirse sevinirim.

8 mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsunnn güzel bir yıl gecirmeniz temennisiyleeeee

slm kızlar bende mart ayından sonra çocuk istiyorum gerçi korunmayı bırakalı 4 ay kadar oldu ama çocuk yapalım diyede özel bişey yapmadık yumurtlama tarihi haricine denk geldi genellikle ilişkimiz inşallah nisandan itibaren sıkı bi çalışma yapıcazaklinialirimsmile

azizecim burdamısın canımmm
tatlım arada geliyom canmm karşılaşamıyoz hiç...Şeniz

inşallah canmm bende kısmet olursa marttan sonra başlıcam.:lepi:

inşallah canım hakkında hayırlsı olsun bitanemmmmopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar ben 1buçuk yıllık evliyim 8 aydır korunmayı bırakmış durumdayım çocuk düşünmeden önce muayene olmuştum herşey normal çıktı ama hala bende bir değişiklik yok nedenini anlayamıyorum kimseye soramıyorum burada belki fikir edinirim diye düşünüyorum cevaplarsanız sevinirim.

canım eşinde gitti mi doktora.sperm sayımı yapıldı mı?o da çok önemli.ama bazen de hiçbir sebep yokken bu kadar uzayabiliyo malesef.biz 2 senedir korunmuyoruz ama sonuç yine hüsran.bekle bekle bekle...zor çok zor.inşallah sizinki öyle olmaz.Allah gönlüne göre versin:Saruboceq:

nasılsınız kızlar azizecim birlikte başlıcaz anlaşılan çalışmalaraolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…