- 24 Eylül 2017
- 751
- 730
- 103
- 31
- Konu Sahibi goncammm48
-
48saat içinde dönüş yapabilir o zaman canım erken dönüş yapmış size bize ertesi gün cevap verdi akşama doğruEVET CANIM aynı gün içinde cevap geldi ben 21 mayıs gece 12 de hemen attım sabah oniki gibi gelmiş ben dört gibi gördüm ama . canım bizde yazmıştık menegon 75 ve klomen kullanıyoruz diye fsh ı da belirttik size geldiğimizde 18 şimdi 37 olmuş diye kan testinde lh testesteron da vardı onlara birsey dememiş
Canım vitamin oldugu için çok bi sıkıntı olmaz bence üstündede yazıo günde iki tane diye bak sana foto atimhatta sperra yı sabah akşam yazmış biz iftara ve sahur olarak alsak mı diye soracaktık cevap bölümü kapanmış 12 temmuzda mesaj atabilirsiniz diyor
sağol canım yarın sorayım ezcanelere
Rica ederim canım inşallah faydasını görürüzsağol canım yarın sorayım ezcanelere
Amin Canım amin inşRica ederim canım inşallah faydasını görürüz
Ooo bayagı sıkıntı yaşamışsınız siz biz de rapor çıkarttık ama ilk hafta iğnelerini pas işe aldık vakit kaybı olmasın diye, neden bu kadar uzadı ki rapor işi acaba biz iki günde çıkarttık, sizde ki sorun neydiarkadaşlar öncelikle geçmiş olsun. sayfaya yeni üye oldum. biz de 4 mayıs'ta kaan aydos'a muayene olmaya gittik. o günden bugüne daha iğnelerimizi bile alabilmiş değiliz. önce rapor çıkmasını bekledik, çıktı. sonra doktor reçete verdi rapor yanlış dedi eczane, reçete de yanlış dedi. bir daha üniversite hastanesi raporu düzeltsin diye bekledik, sonra hoca yeni reçete yazsın diye. nihayetinde dün yeni şifre yolladı. ona da eczane boş reçete dedi. bir daha hocaya mesaj attık. reçetede yanlışlık yok başka eczaneye de bakın demiş. anlayacağınız sadece 18 gündür iğne alma mücadelesi veriyoruz. allah'ım yardım etsin hepimize, sıkıntılı zor bir sürece girdik gibi görünüyor.
Geçmiş olsun inş hakkedersiniz sonuçlara tez zamanda ulaşırsın rabbim denk getirsineşimin hipofiz bezindeki bit tümörden dolayı ameliyat geçirmesi sonucu bütün hormonları sıfırlanmıştı. bu nedenle çocuk sahibi olamıyoruz. kaan bey de hormon tedavisiyle başlayalım demişti. rapor hemen çıkmıştı da işte yanlışlıklar falan derken bizim süre 20 gün oldu. bugün tekrar almayı deneyecek eşim iğnelerini bakalım başaracak mıyız.
Geçmiş olsun arkadaşım bizim de hormonlarla ilgili yani Hipofiz bezi ile. İnşallah Çözümü daha kolay oluyor diğer rahatsızlıklara nazaraneşimin hipofiz bezindeki bit tümörden dolayı ameliyat geçirmesi sonucu bütün hormonları sıfırlanmıştı. bu nedenle çocuk sahibi olamıyoruz. kaan bey de hormon tedavisiyle başlayalım demişti. rapor hemen çıkmıştı da işte yanlışlıklar falan derken bizim süre 20 gün oldu. bugün tekrar almayı deneyecek eşim iğnelerini bakalım başaracak mıyız.
Merhaba bu sperranın içeriğimi acaba?ben baktım ama nette bulamadım da
Evet içeriği buMerhaba bu sperranın içeriğimi acaba?ben baktım ama nette bulamadım da
Evet canım içeriğiMerhaba bu sperranın içeriğimi acaba?ben baktım ama nette bulamadım da
bak canım kutusuda böyle üstünde sperm şekilleri felanda var size de doktormu önerdiBen bunu buldum maca yazmıyor sanki yada latincesi yazıo pek anlamadım ona göre alıcam da arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?