Erkek İnfertilitesi Mart-Nisan - Mayıs KAAN AYDOS randevusu olanlar tedavi olacaklar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bende anlamıyorum pek ama sayı artmış gibi inşallah doktorda güzel seyler söyler

Biz bu işi anlamıyoruz bence Canım bizler için çıkış önemli olunca evet canım milyonu hiççççç görmedik çok şükür , ama fsh 37 olmuş daha önceki 18 di bakalım hoca ne diyecek

Sağol canım inş, hocadan haber gelince yaz bizede
Canım haber geldi hocadan iğne yazar diye düşünüyorduk ama yazmamış amacı fsh yükseltip üretim başlatmakmış endol ve sudafedi bıraktırdı sudafed bitmişti zaten klomene devam günaşırı birde sperra diye bi vitamin vermiş onu kullanıcaz günde iki kere bir ay sonra tekrar tahlil istemiş iki aya kadar çıkış olmazsa tese demiş

Hadi Canım hayırlı olsun yeni tedavi planınız inşallahhhhh çıkışınız olurda tese olmazsınız dualarımdasın Canım

Hadi Canım hayırlı olsun yeni tedavi planınız inşallahhhhh çıkışınız olurda tese olmazsınız dualarımdasın Canım
Canım benim Allah razı olsun rabbim seninde gönlündekini hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin bu verdiği ilaç vitamin gibi bişey genellikle spermi olup az olanlar kullanmış sayılarıda baya artmış bakalım bizde de faydası olacakmı

İyi akşamlar kızlar biz Kaan hocaya bugun gönderdik cevap gelmiş, fsh ile birşey dememiş 37.5 gelmişti. Sayı 1 milyon olmuş ve çoğu hızlı bu iyi demiş, Sperra diye bi hap sabah akşam demiş kullananlar varmı ne faydası var? Bitkisel kullanalım mı ye sordum gerek YÖK demiş ama ben kullanmak istiyorum faydası ölur diye düşünüyorum ama karar veremedim, iğneye devam , klomen ile birşey dememiş iğne ve sperra demiş artık klomenş kullanmayacağız demi ? Birşey yazmayınca bilemedik

Bu sperra yeni yöntemi hocanın galiba canım bi vitamin hapı bizede onu verdi ama biz klomene devam ediyoruz bize yazmış endol ve sudafedi borakın demiş bu sperra kullananlar spermi olanlar için bize neden verdi bilmiyorum ama kullananlarda baya sayıda artış olmuş hatta birinin 1milyondan 10miluona çıkmış inşallah faydasını görürüz bizde

Birde biz mesela ballı bi karışım var onuda sormuştuk size bi katkısı olmaz ama sağlık açısından faydası olur kullanmanızda sıkıntı yok dedi bzide kullanıcaz inşallah

Klomen için birşey demişmiydi bizde iki madde var menegon iğne ve sperra tablette başlayın demiş , klomenş bırakın dememiş Yani, bir ay sonra DNA hasar testi istemiş , ankara da bi adres vermiş üniversite hastanesinde yaptırsak olur mu acaba illa ki hocanın dediği yerde mi olması gerekiyor , inş bizim de artış olur ya artık güzel şeyler olsun istiyorum

Canım biz küçük bi yerde yaşıyoruz bu tarz ilaçlar kolay bulunmuyo eczaneye söledik siparişle getirdi 220tl fiyatı biz kullandığımız ilaçları felan madde madde bildirdik belki o yüzden cevap verdi bizede sizin kullandığınızı unutmuş olabilir hasar testi için bence hocanın dediği yerde yaptırın yada sekreteri arayın sorun zorunlumj orda yaptırmamız diye o daha iyi bilgi verir size. Aynı gün içinde mi cevap verdi size

EVET CANIM aynı gün içinde cevap geldi ben 21 mayıs gece 12 de hemen attım sabah oniki gibi gelmiş ben dört gibi gördüm ama . canım bizde yazmıştık menegon 75 ve klomen kullanıyoruz diye fsh ı da belirttik size geldiğimizde 18 şimdi 37 olmuş diye kan testinde lh testesteron da vardı onlara birsey dememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…