Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Sağolasın canım benimm 🥹🥰 14 ünde 5. Gün taze transfer oldum 15 inde yine ovitrelle vuruldum ben o yüzden 5.-6. Gündem itibaren çizgi silinmesini takip edeyim diye test yapmaya başladım hiç silinmedi en fazla sabit kaldı sonra tekrar yükseldi cankm
Bende ovitrelle vurundum transfer günü hatta dört gün sonra da 2 adet gonapepytl iğne vuruldum 5 günüm hiç test yapmadım henüz korku da var sanırım

Amin Ecmain inşallah 🙏 tabi ki sonuçta insan diyor keşke o da yaşasaydı bizimle kalsaydı bak böyle olunca çok üzülüyorum başta keşke tek biri tutsa en azından insan bu acıyı yaşamak zorunda kalmaz Allahım diğer bebeğini sana bağışlasın inşallah 🤲😢💔
Evet ama olsun şu an diğer bebeğim sağlıklı her şeye rağmen mutluyuz 🌸

kızlaaar upuzun bi aradan sonra selam herkese :KK200:
çok kaçırdım konuşmaları umarım herkes minnoş haberler almıştır bu süreçte:anneadayı:
bende dün kontrole gittim transfer için herşey yolunda kalan 2 embriyomu transfer edicez cumartesi günü. biraz korku biraz heyecan başladı tekrar :) ilk defa dondulumuş embriyo transferi olacağım.Bu sefer embriyoglue da uygulayalım dedi doktorumuz. Umarım bu sefer 2025 annelerine dahil olabilirim bende. Allah hepimize güç kuvvet versin. fitiller iğneler dolu dizgin başladım yine sürece pek özlememişim açıkçası, ama sonunda bebişlerimize kavuşma umudu var o bize yeter.

Kızlar herkese selam inşallah herkesin transferi başarıyla olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben de regl olmayı bekliyorum sürece ilk kez başlıcam. Sadece şişli memorial ile görüştüm. Ama burayı okudukça çok kafam karışıyor. Bu başlıktaki arkadaşlar kesinlikle memnun kaldığınız doktorlar kimlerdi yazabilir misiniz? Çok mesaj olmuş aralarda gördüm ama başa da gidemedim.

Merhabalar, buralarda yeniyim. 2defa opu olup hiç transfer olamadım daha benim sorunum ne yazıkki yaş(43yaş)ve çaresi de yok. Bazen diyorum keşke başka bir sorunum olsaydı da iyileştirmek için çabalasaydım ama artık kabullendim ve sanırım pes edeceğim.ilk opumda 3yumurta 2si 5.güne gitti en iyi kalitedeydiler ama pgt testinden olumsuz geldiler dr yaştan dolayı kromozal bozukluk oluyor dedi. 2 opu yine pgt bu defa da olumsuz gelecek diye korkuyorum. Sizce 5.günde pgtsiz mi transfer olsaydım?

Merhabalar, buralarda yeniyim. 2defa opu olup hiç transfer olamadım daha benim sorunum ne yazıkki yaş(43yaş)ve çaresi de yok. Bazen diyorum keşke başka bir sorunum olsaydı da iyileştirmek için çabalasaydım ama artık kabullendim ve sanırım pes edeceğim.ilk opumda 3yumurta 2si 5.güne gitti en iyi kalitedeydiler ama pgt testinden olumsuz geldiler dr yaştan dolayı kromozal bozukluk oluyor dedi. 2 opu yine pgt bu defa da olumsuz gelecek diye korkuyorum. Sizce 5.günde pgtsiz mi transfer olsaydım?
Canm valla insan neye inanacağını şaşırıyor bazı doktorlarda pgr yaptırmanında bi anlamı yok diyor. Bazısı yapılmalı diyor bilemiyorki insann içinden gelen sesi dinlemek lazım sanırım

Canm valla insan neye inanacağını şaşırıyor bazı doktorlarda pgr yaptırmanında bi anlamı yok diyor. Bazısı yapılmalı diyor bilemiyorki insann içinden gelen sesi dinlemek lazım sanı

Canm valla insan neye inanacağını şaşırıyor bazı doktorlarda pgr yaptırmanında bi anlamı yok diyor. Bazısı yapılmalı diyor bilemiyorki insann içinden gelen sesi dinlemek lazım sanırım
Canım araştırdım gerçekten de 40yaş ve üstünde yumurtaların kromozom bağlarında sorun oluyormuş sağlıklı embriyoyu bulma şansım %10 muş başta bilmiyordum ve embriyolarım 5.güne gidip 5aa 6aa kalite olunca çok mutlu olmuştum meğer pgt testinden sağlıklı gelmesi ile kalitenin ilgisi yokmuş. Hadi öyle eşimi annesi 44yaşındayken 10.çocuk olarak istemeden doğurmuş bu nasıl mümkün olmuş anlamıyorum bazı şeyleri

çok kaçırdım konuşmaları umarım herkes minnoş haberler almıştır bu süreçte:anneadayı:
bende dün kontrole gittim transfer için herşey yolunda kalan 2 embriyomu transfer edicez cumartesi günü. biraz korku biraz heyecan başladı tekrar :) ilk defa dondulumuş embriyo transferi olacağım.Bu sefer embriyoglue da uygulayalım dedi doktorumuz. Umarım bu sefer 2025 annelerine dahil olabilirim bende. Allah hepimize güç kuvvet versin. fitiller iğneler dolu dizgin başladım yine sürece pek özlememişim açıkçası, ama sonunda bebişlerimize kavuşma umudu var o bize yeter.

Aleyküm selam canım hoşgeldin 🤗 maşallah 🥰 çok sevindim senin adına inşallah sağlıcakla bu sefer mucizelerine kavuşmak nasip olsun Rabbim yüzünü güldürsün inşallah hayırlı sağlıklı pozitif haberlerini almak nasip olsun Amin Ecmain inşallah 🤲🥹💕

Kızlar herkese selam inşallah herkesin transferi başarıyla olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben de regl olmayı bekliyorum sürece ilk kez başlıcam. Sadece şişli memorial ile görüştüm. Ama burayı okudukça çok kafam karışıyor. Bu başlıktaki arkadaşlar kesinlikle memnun kaldığınız doktorlar kimlerdi yazabilir misiniz? Çok mesaj olmuş aralarda gördüm ama başa da gidemedim.

Aleyküm selam amin inşallah 🤲
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah dilerim işinin Ehl-i merhametli vicdanlı doktorlara denk gelirsin inşallah Amin 🙏❤️
Burada Şişli memorialda tedavi gören var ve çoğu memnun ben kendim orayı bilmiyorum inşallah gören olursa cevaplarlar umarım 🥰

Rabbim kucağını boş bırakmasın yüzünü güldürsün inşallah Allahım yar ve yardımcın olsun sağlıklı evlatlarla müjdelendirsin inşallah Amin Amin 🤲🥹

Canım araştırdım gerçekten de 40yaş ve üstünde yumurtaların kromozom bağlarında sorun oluyormuş sağlıklı embriyoyu bulma şansım %10 muş başta bilmiyordum ve embriyolarım 5.güne gidip 5aa 6aa kalite olunca çok mutlu olmuştum meğer pgt testinden sağlıklı gelmesi ile kalitenin ilgisi yokmuş. Hadi öyle eşimi annesi 44yaşındayken 10.çocuk olarak istemeden doğurmuş bu nasıl mümkün olmuş anlamıyorum bazı şeyleri

Rabbim inşallah dilerse herşeyin en güzelini verir bol bol dua 📿 edelim Rabbimin yanında herşeyin derdi şifası var umarım kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin 🤲

Rabbim inşallah dilerse herşeyin en güzelini verir bol bol dua 📿 edelim Rabbimin yanında herşeyin derdi şifası var umarım kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin 🤲
Hayırlı sabahlar bugün 7. Gün Ovitrelle transfer günü vurdum ama elimde de predictor gebelik testi vardı ne heyecanlanacağım ne de üzüleceğim dedim yaptım ama bana pek Ovitrelle etkisi gibi gelmedi siz ne dersiniz

Eklentiler

• IMG_3911.webp
    IMG_3911.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 17
Bende dondurulmuş 6.gün embriyosu transfer oldum. İlk transferim taze embriyoydu o tutmadı 2. de dondurulmuş embriyo hormon iğnesiz koydular şuan acilde öğrendik ki betahcg yükselmeye başlıyor yarın tahlil verip kesin sonucu öğreneceğim . Bence dondurulmuş embriyo da turma oranı daha yüksek özellikle 6. Güne kadar geldiyse embriyo

Back
X