- 1 Şubat 2024
- 785
- 511
- 23
- Konu Sahibi mayala katar
- #20.781
Kızlar regl oldum cuma günü ilk randevum var transfer hazırlığı başlasııınnnn 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim canım tebrik ederimBende dondurulmuş 6.gün embriyosu transfer oldum. İlk transferim taze embriyoydu o tutmadı 2. de dondurulmuş embriyo hormon iğnesiz koydular şuan acilde öğrendik ki betahcg yükselmeye başlıyor yarın tahlil verip kesin sonucu öğreneceğim . Bence dondurulmuş embriyo da turma oranı daha yüksek özellikle 6. Güne kadar geldiyse embriyo
Kızlar regl oldum cuma günü ilk randevum var transfer hazırlığı başlasııınnnn![]()
İnşallah kuzum çok aminHadi gözün aydın olsun inşallah canım inşallah tek seferde bebişin sıkı sıkı tutunur sağlıklı hayırlı güzel haberler alırsın inşallah Amin![]()
Bilmiyorum ya diğerinin çatlamaması lazımmış şu an iyice saçma şeyler olmaya başladı umutlarım tükeniyorÇünkü büyüğü çatlamak üzere diğerini bekleyecekler inşallah ertelenmez sen gönlünü ferah tut canım benim yiyecekle hergün destekle muhakkak Rabbim yüzünü güldürsün inşallah sağlıklı şekilde transferini olup sağlıklı şekilde bebişin sıkı sıkı tutunsun sonunda beklediğine değecek hayırlı güzel haberler alasın inşallah Amin![]()
Çok teşekkür ederim, amin cümlemiz için öyle olsunAleyküm selam amin inşallah
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah dilerim işinin Ehl-i merhametli vicdanlı doktorlara denk gelirsin inşallah Amin
Burada Şişli memorialda tedavi gören var ve çoğu memnun ben kendim orayı bilmiyorum inşallah gören olursa cevaplarlar umarım![]()
Bilmiyorum ya diğerinin çatlamaması lazımmış şu an iyice saçma şeyler olmaya başladı umutlarım tükeniyor
Çok teşekkür ederim, amin cümlemiz için öyle olsun
Siz nerede tedavi gördünüz acaba![]()
Çok teşekkür ederim umarım her isteyenin olur, benim bu süreçte 1yılım geçti ve şunu gördüm hepiniz birer kahramansınız.Rabbim inşallah dilerse herşeyin en güzelini verir bol bol duaedelim Rabbimin yanında herşeyin derdi şifası var umarım kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin
![]()
Mayala sen çok özel bir kadınsın tanımadan hayran kaldım sana maşallah nasıl ağzı dualı nasıl güzel kalplisinİnşallah canım hayırlı güzel haberlerini bekliyorum![]()
Özelden yazmıştım ama cevabınızı alınca tekrar bakmadiniz sanirimÇok teşekkür ederim, amin cümlemiz için öyle olsun![]()
Siz nerede tedavi gördünüz acaba![]()
Mayala sen çok özel bir kadınsın tanımadan hayran kaldım sana maşallah nasıl ağzı dualı nasıl güzel kalplisin![]()
Yaaa aminnn Allah razı olsun canim benim severim senin o güzel kalbini maşallah Allah razı olsun em içten Aminn yazacağım insAllah inaniyorumCanımsın çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin içinAllah razı olsun o senin kalbinin güzelliği canım benim
Allahım senin de kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Allahım isteyen herkese nasip eylesin Amin Ecmain inşallah
en yakın zamanda burada hamileyim dediğin müjdeni alalım inşallah
![]()
Ay inşallah güzel haberler alırız hepimizÇok sevindim canım tebrik ederimsağlıkla gelsin inşallah, sonucunu yaz mutlaka
benimkiler 5. Gün , umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Bugün 6.gunum kan testi yaptım.1.30 çıktı. Bahçecide devam etmeyi düşünmüyorum. 5.gun embriyom varken 3 u beşe getirip onu transfer ettiler. Yani en düşük kalite transfer edildi. Embriyo glue bile yaptirmistik. Tamamen para için hersey. İzmir bahçeci yi kimseye önermiyorum. Ayrıca koca bahçecide tek doktor var. Bu bile ilginç.Soru işareti düştü içime
Bence erken olmuş test 3.gun embriyosu 6.gun çıkmayabilir moralinizi bozmayın bekleyin test gününüzü.reklamlarda iki gösteriyor demek bir mi evet ilginç yetersiz koca İzmireBugün 6.gunum kan testi yaptım.1.30 çıktı. Bahçecide devam etmeyi düşünmüyorum. 5.gun embriyom varken 3 u beşe getirip onu transfer ettiler. Yani en düşük kalite transfer edildi. Embriyo glue bile yaptirmistik. Tamamen para için hersey. İzmir bahçeci yi kimseye önermiyorum. Ayrıca koca bahçecide tek doktor var. Bu bile ilginç.