Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bende dondurulmuş 6.gün embriyosu transfer oldum. İlk transferim taze embriyoydu o tutmadı 2. de dondurulmuş embriyo hormon iğnesiz koydular şuan acilde öğrendik ki betahcg yükselmeye başlıyor yarın tahlil verip kesin sonucu öğreneceğim . Bence dondurulmuş embriyo da turma oranı daha yüksek özellikle 6. Güne kadar geldiyse embriyo
Çok sevindim canım tebrik ederim 🥳 sağlıkla gelsin inşallah, sonucunu yaz mutlaka ♥️ benimkiler 5. Gün , umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız

Çünkü büyüğü çatlamak üzere diğerini bekleyecekler inşallah ertelenmez sen gönlünü ferah tut canım benim yiyecekle hergün destekle muhakkak Rabbim yüzünü güldürsün inşallah sağlıklı şekilde transferini olup sağlıklı şekilde bebişin sıkı sıkı tutunsun sonunda beklediğine değecek hayırlı güzel haberler alasın inşallah Amin 🤲🥹💕
Bilmiyorum ya diğerinin çatlamaması lazımmış şu an iyice saçma şeyler olmaya başladı umutlarım tükeniyor

Aleyküm selam amin inşallah 🤲
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah dilerim işinin Ehl-i merhametli vicdanlı doktorlara denk gelirsin inşallah Amin 🙏❤️
Burada Şişli memorialda tedavi gören var ve çoğu memnun ben kendim orayı bilmiyorum inşallah gören olursa cevaplarlar umarım 🥰
Çok teşekkür ederim, amin cümlemiz için öyle olsun☺️
Siz nerede tedavi gördünüz acaba😊

Rabbim inşallah dilerse herşeyin en güzelini verir bol bol dua 📿 edelim Rabbimin yanında herşeyin derdi şifası var umarım kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin 🤲
Çok teşekkür ederim umarım her isteyenin olur, benim bu süreçte 1yılım geçti ve şunu gördüm hepiniz birer kahramansınız.🌺💐

Mayala sen çok özel bir kadınsın tanımadan hayran kaldım sana maşallah nasıl ağzı dualı nasıl güzel kalplisin❣️🤲

Canımsın çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için 🥹 Allah razı olsun o senin kalbinin güzelliği canım benim 💕Allahım senin de kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Allahım isteyen herkese nasip eylesin Amin Ecmain inşallah 🤲🥹 en yakın zamanda burada hamileyim dediğin müjdeni alalım inşallah 🤲❣️

Canımsın çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için 🥹 Allah razı olsun o senin kalbinin güzelliği canım benim 💕Allahım senin de kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Allahım isteyen herkese nasip eylesin Amin Ecmain inşallah 🤲🥹 en yakın zamanda burada hamileyim dediğin müjdeni alalım inşallah 🤲❣️
Yaaa aminnn Allah razı olsun canim benim severim senin o güzel kalbini maşallah Allah razı olsun em içten Aminn yazacağım insAllah inaniyorum🥰🤲Rabbim senin de dünya ahiret ne muradın varsa versin
🤲❣️

Çok sevindim canım tebrik ederim 🥳 sağlıkla gelsin inşallah, sonucunu yaz mutlaka ♥️ benimkiler 5. Gün , umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Ay inşallah güzel haberler alırız hepimiz ♥️ dualarımdasınız ismen değil belki ama yürekten evlat sahibi olmak isteyeb herkeze nasip etsin diye her gün dua ediyorum 🤲🏻

Herkese merhaba.Hepinizin hikayelerini okumak çok iyi geliyor.Umarım anneliği her isteyene Allah nasib eder.Geçen sene ilk tüp denememi yaptım negafit sonuç aldım.Sonrasında defalarca yumurta toplamalar döllenmemeleri gibi bir çok aksilik çıktı.Embriyo oluştuktan sonra ocak ayında tek embriyo transfer oldum ve pozitif sonuçlandı çok mutlu oldum.Herşey çok yolunda gidiyordu,fetal dna testi sonucu bebek sağlıklıydı fakat 17.haftamı doldurdum ve doktora gittiğimde kalbinin 3 gün önce durduğunu öğrendim ve yıkıldım.Tüm o emekler boşa gitti.Bu arada yaşımda 41.Bu sebeple çok umutsuzluğa kapıldım.Transfer için tekrar hazırlanmak istiyorum ama yine aynı şeyleri yaşamaktan yada negatif sonuç almaktan korkuyorum.

Kızlar merhaba ,

Maalesef ovitralle in gazabına uğradım . 6. Günde betahcg yükselmiş gözüküyordu kanda ama 10. Günde malesef hamile olmadığımı öğrendim . Yıkıldım gerçekten büyün umudum bitti kendimi tükenmiş hissediyorum hep güzel şeyler yaşamanızı ve mutlu olmanızı dilerim . @mayala istersen beni listeden çıkar tekrar deneyebileceğimi sanmıyorum 😞😞😞

Soru işareti düştü içime
Bugün 6.gunum kan testi yaptım.1.30 çıktı. Bahçecide devam etmeyi düşünmüyorum. 5.gun embriyom varken 3 u beşe getirip onu transfer ettiler. Yani en düşük kalite transfer edildi. Embriyo glue bile yaptirmistik. Tamamen para için hersey. İzmir bahçeci yi kimseye önermiyorum. Ayrıca koca bahçecide tek doktor var. Bu bile ilginç.

Bugün 6.gunum kan testi yaptım.1.30 çıktı. Bahçecide devam etmeyi düşünmüyorum. 5.gun embriyom varken 3 u beşe getirip onu transfer ettiler. Yani en düşük kalite transfer edildi. Embriyo glue bile yaptirmistik. Tamamen para için hersey. İzmir bahçeci yi kimseye önermiyorum. Ayrıca koca bahçecide tek doktor var. Bu bile ilginç.
Bence erken olmuş test 3.gun embriyosu 6.gun çıkmayabilir moralinizi bozmayın bekleyin test gününüzü.reklamlarda iki gösteriyor demek bir mi evet ilginç yetersiz koca İzmire

Back
X