Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Herkese merhaba.Hepinizin hikayelerini okumak çok iyi geliyor.Umarım anneliği her isteyene Allah nasib eder.Geçen sene ilk tüp denememi yaptım negafit sonuç aldım.Sonrasında defalarca yumurta toplamalar döllenmemeleri gibi bir çok aksilik çıktı.Embriyo oluştuktan sonra ocak ayında tek embriyo transfer oldum ve pozitif sonuçlandı çok mutlu oldum.Herşey çok yolunda gidiyordu,fetal dna testi sonucu bebek sağlıklıydı fakat 17.haftamı doldurdum ve doktora gittiğimde kalbinin 3 gün önce durduğunu öğrendim ve yıkıldım.Tüm o emekler boşa gitti.Bu arada yaşımda 41.Bu sebeple çok umutsuzluğa kapıldım.Transfer için tekrar hazırlanmak istiyorum ama yine aynı şeyleri yaşamaktan yada negatif sonuç almaktan korkuyorum.

Çok çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah bol sabırlar diyorum çok zor 😞 süreçlerden geçmişsin Allahım yar ve yardımcın olsun kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelendirsin inşallah Amin 🤲

Kızlar merhaba ,

Maalesef ovitralle in gazabına uğradım . 6. Günde betahcg yükselmiş gözüküyordu kanda ama 10. Günde malesef hamile olmadığımı öğrendim . Yıkıldım gerçekten büyün umudum bitti kendimi tükenmiş hissediyorum hep güzel şeyler yaşamanızı ve mutlu olmanızı dilerim . @mayala istersen beni listeden çıkar tekrar deneyebileceğimi sanmıyorum 😞😞😞

Yaa çok üzüldüm 😔 gerçekten çok zor bir durum Allahım ferahlık versin inşallah 🤲😢 kucağını boş bırakmasın hayırlı güzel bir zamanda mucizeni göndersin inşallah Amin 🤲💔

Kızlar merhaba
14 mayıs 5.gün çift transfer
21 mayıs 100
23 mayıs 232
26 mayıs 950
29 mayıs bugün 3377 yarın kese için randevu var
Bugün Artan hızlı artmış gibi geldi korktum biraz mayala katar mayala katar
gezegendeki FS gezegendeki FS

Hiç korkma canım gayet güzel artmış ikiz de olabilir yeter ki sağlıklı olsunlar inşallah yarın güzel haberlerini bekliyorum Amin 🤲🥰

Kızlar merhaba
14 mayıs 5.gün çift transfer
21 mayıs 100
23 mayıs 232
26 mayıs 950
29 mayıs bugün 3377 yarın kese için randevu var
Bugün Artan hızlı artmış gibi geldi korktum biraz mayala katar mayala katar
gezegendeki FS gezegendeki FS
Kız senin bu kan verme azmine hayran kaldım😄 aslında çok da hızlı değil. Sadece 21-23 mayıslar 2 günde bir iken değerin 2 kat artmış.diğerleri 3 gün arayla vermişsin.Korkma canım normal🌸

Merhabalar herkese. Dün akşam kan testi verdim 121 çıktı. Dün kan testi vermeden önce idrar testi çift çizgiyi gördüm.
Bugün tekrar yaptım saat 5 gibi falan idrar testi düne göre biraz silikti sizce değerim düşmüş olabilir mi var mı böyle bir durum yaşayan

Merhabalar herkese. Dün akşam kan testi verdim 121 çıktı. Dün kan testi vermeden önce idrar testi çift çizgiyi gördüm.
Bugün tekrar yaptım saat 5 gibi falan idrar testi düne göre biraz silikti sizce değerim düşmüş olabilir mi var mı böyle bir durum yaşayan

Merhaba canım hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin inşallah bence teste takılı kalma kan sonucun önemli kiminin idrarda bile çıkmadan kanda öğrendi gönlünü ferah tut inşallah sağlıcakla ilerler Amin 🤲🥰

Merhaba canım hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin inşallah bence teste takılı kalma kan sonucun önemli kiminin idrarda bile çıkmadan kanda öğrendi gönlünü ferah tut inşallah sağlıcakla ilerler Amin 🤲🥰
Amin inşallah ama kafamı karıştıran git gide belirginlesip bugün dünkü belirginligin olmamasıydı.

Canım benim 6 haftamda bile idrar testimde hiç bir çizgi çıkmamıştı kese bebek varken bile düşün yani.:) Sen kan değerine güven o testler yanlış olabiliyor
Ayy inşallah lekelenmem başladı şimdi de. Bu ne anlama geliyor böyle bir iki damla pembe ya da kırmızı değil kahveye yakın gibi.

Back
X