• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin kuzumm inşallah güzel sonuç alırım Allahım herkesin yardımcısı olsun 🙏🏻🥰🍀 ya bana hem fitil hem iğne dedi doktor vallahi ilaçlardan iğnelerden bıktım ay 😅

Maalesef bazı doktorlar çok ilaç yüklüyor bazı ilaçlar geliyor mu gelmiyor mu herkese aynı reçete yazıyorlar 🫣😵‍💫

Valla o derece😂yildiriyor insanı. Transferden sonra veriyor. Hamile kalırsan 12. Haftaya kadar kullanılıyor. Aynı şekilde fitili de.
Üfff yaa… ilaçlara tüp bebek parasından fazla gitti yemin ederim ya. Göbekten alsam ayrı dert popo ayrı dert. Doktora sadece fitil olsa olmaz mı dedim yok dedi ikisi de olcak dedi 🥲 arkadaşlar ben iptal 😂

Üfff yaa… ilaçlara tüp bebek parasından fazla gitti yemin ederim ya. Göbekten alsam ayrı dert popo ayrı dert. Doktora sadece fitil olsa olmaz mı dedim yok dedi ikisi de olcak dedi 🥲 arkadaşlar ben iptal 😂

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah 🤲🥹❤️

Aynen aşko ya ama psikolojim etkilenecek artık o iğnelerden artık çok az kaldı 🤭😅
Kuzum emin ol o iğneler bile nimet. Benim normalde nisanda taze transferim olucaktı hormonlardan kaynaklı iptal edildi. Mayısta olucaktı rahim iyi kalınlaşmadı. Şimdi yarın tekrar kan vericem bakalım ne olacak.

O yüzden 2 kez ertelenince ben diyorum ki yeter ki sağlıkla, kolaylıkla transfer olayım da isterse iğne olsun yeter ki transfer olsun sonra pozitif olsun sonra sağlıklı bir gebelik geçirip doğurayım. Kendini böyle rahatlat ben öyle yapıyorum

Herkese merhaba.Hepinizin hikayelerini okumak çok iyi geliyor.Umarım anneliği her isteyene Allah nasib eder.Geçen sene ilk tüp denememi yaptım negafit sonuç aldım.Sonrasında defalarca yumurta toplamalar döllenmemeleri gibi bir çok aksilik çıktı.Embriyo oluştuktan sonra ocak ayında tek embriyo transfer oldum ve pozitif sonuçlandı çok mutlu oldum.Herşey çok yolunda gidiyordu,fetal dna testi sonucu bebek sağlıklıydı fakat 17.haftamı doldurdum ve doktora gittiğimde kalbinin 3 gün önce durduğunu öğrendim ve yıkıldım.Tüm o emekler boşa gitti.Bu arada yaşımda 41.Bu sebeple çok umutsuzluğa kapıldım.Transfer için tekrar hazırlanmak istiyorum ama yine aynı şeyleri yaşamaktan yada negatif sonuç almaktan korkuyorum.
Geçmiş olsun çok uzuldum insAllah tez vakit nasip eder Rabbim.

Kızlar bugün gittim doktora Estrofem verdi bugün başlayacakmışım günde 3 tane. Çok değil mi ? Ve ayrıca iğne verecekmiş progestan mı ne hem fitil hem iğne. Bayramın 4. Günü tekrar gidicem de Estrofem düşündürdü beni şuan 😅
Bende transfer sürecimde aynı doz kullandım hatta estrofem 4 kullandım. Estrofem östrojen hormonunu yükseltir rahim hazırlama gibi birşey

Yok mayalacım ya bugün 9. gün silik çizgi çıktı artık yarın kan veririm diye düşünüyorum

İnşallah hakkında hayırlısı güzeli olsun Allahım yüzünü güldürsün inşallah yarın güzel haberlerini Alalım inşallah Amin 🤲💕

Back
X