Benim 2bc bile çözülüp gönderilmiş kalitesine takılmayın bence nasip her şey .Allah ol der ve olur
Amin inşallah hepimiz için kısmet olur inşallahYaa evet düşündüm gerçekten biraz akisina bırakmak lazım doktora teslim ediyorum kendimimasAllah pozitif haberini almışsın Rabbim kucağına almayi da nasip etsin ins
Merhaba benim de Şahin hocaHandan2212 benim de 2bc.. 27 haziran da transferi yapıldı.. Başka embriyom da yok Şahin zeteroğlu doktorum sizin doktorunuz kim acaba
Şuan durumunuz nedir? Bana da umut oldu aslında hikayenizMerhaba benim de Şahin hocainşaallah tutar bebeğin seninledir
Çok şükür 17.haftamdayımŞuan durumunuz nedir? Bana da umut oldu aslında hikayeniz
Kaçıncı gün emriyosu sizin ?Şuan durumunuz nedir? Bana da umut oldu aslında hikayeniz
Merhaba canım bursa acıbadem değil mi? Ben de yeniden başlıcam da memnun musun sürecin nasıl ilerledi? Yeni bi klinik araştırıyorum maalesef ilk transferim negatif olduKaçıncı gün emriyosu sizin ?
5. GünKaçıncı gün emriyosu sizin ?
MaşallahÇok şükür 17.haftamdayımbenim de tutmasına dair umudum yoktu kaliteden dolayı ama doktorum çok moral verdi bana .Bir de benim embriyom daha önceden vardı 2021 yılından donuktu çözüldü biyopsi alındı tekrar döndü genetik sonuçlar gelince tekrar 2.ye çözülüp transfer edildi
Canim dinlenme arınma surecindeyimN nurnaciyee canım sen naptın
Çok teşekkür ederim aslında varsa çıkar zaten ben dayanamayıp 5.6. Gün kan vermiştim ve çıkmıştı artışları takip etmiştimMaşallahRabbım süreci kolaylıkla, mutlulukla tamamlamayı nasip etsin inşallah Şahin zeteroğlu, çevremdeki pek çok imkansız vakanın kahramanı aslında. Beni ona çevrem yönlendirdi. 9 temmuz tahlil günüm.. Arada dayanamadım baktım tabii ama, önemli olan tabi haftaya artış hızı.. 2bc gibi bir değeri Duyan herkes, olsun Allah büyük yine denersin falan diyor.. İlk kez sizde gördüm başarılı sonucu maşallah..
Merhaba canım evet ben Bursa Acıbadem ben memnunum doktorumdan embriyologlar çok iyiler .inşaallah bu sefer güzel sonuç alırsınMerhaba canım bursa acıbadem değil mi? Ben de yeniden başlıcam da memnun musun sürecin nasıl ilerledi? Yeni bi klinik araştırıyorum maalesef ilk transferim negatif oldu
Bu arada 2bc gibi kalitedeki bir embriyonun 2 kere çözülüp donması büyük mucize Biyopsi alınıp bozulmaması ve bana tutunması Rabbim ol derse olur gönlünü ferah tut nice 5Aa lar tutunmayabiliyorMaşallahRabbım süreci kolaylıkla, mutlulukla tamamlamayı nasip etsin inşallah Şahin zeteroğlu, çevremdeki pek çok imkansız vakanın kahramanı aslında. Beni ona çevrem yönlendirdi. 9 temmuz tahlil günüm.. Arada dayanamadım baktım tabii ama, önemli olan tabi haftaya artış hızı.. 2bc gibi bir değeri Duyan herkes, olsun Allah büyük yine denersin falan diyor.. İlk kez sizde gördüm başarılı sonucu maşallah..
Benim de 5.gündü5. Gün
Daha önce nerde yaptırdın canım ? Benim sürecim aslında çok karmaşık ilk 2021 yılında tüp bebek yaptırdım bebeğim engelli oldu maalesef .23 haftalık kaybettim .Sonra 2.kayıp ve genetik testler derken taşıyıcı olduğumuzu öğrendik .Bu sene 2021 den kalan 6 embriyom çözüldü biyopsi alındı ve 1 tane bulunan genin olmadığı sağlıklı geldi transfer edildi ve çok şükür tuttu.Bu sefer donmuş embriyo olduğu için süreç beni yormadı ilaç vs yumurta toplama olmadığı içijn.İlk yaptırdığımda da gayet güzel geçmişti Şahin hoca çok başarılı bir doktor bence ve yaklaşımı filan da çok güzel .Ayriyetten bence embriyologlar çok önemli ve gerçekten iyi bir ekip var .Merhaba canım bursa acıbadem değil mi? Ben de yeniden başlıcam da memnun musun sürecin nasıl ilerledi? Yeni bi klinik araştırıyorum maalesef ilk transferim negatif oldu
Kuzum kanamam geçti 10-11 temmuz gibi adet bekliyorum ama ben bu ayı boş geçicem. Tüp bebeğe de yıl sonuna kadar ara verdim.Canim dinlenme arınma surecindeyimşükür daha iyiyim 14u istanbul sisli memorial on görüşme var semra kahramana.oncekinde alamamıştım ina gönül hocayla görüşmüştük kime sorsam tedavi görenlere semra hocaya al önce randevuyu diyor isleyisi o ayarliyormus cunku ilk o gorurse.bakalım o ne diyecek içimize iyice sinerse diğer adete başlarız orayla nasip olursa sen ne yaptın son durumun ne kanama falan yazmıştın bir ara toparlamdin mi iyice sen de
Ben eurofertilde yaptırdım canım ama çok memnun kalmadım açıkçası. Tek 3. gün embriyorum vardı. Negatif oldu. Sonrasında çok büyük ağrılar çektim. Vücudumu biraz dinlendiricem. Bu süreçte bahçeci Sabri beyle görüştüm ama başka doktorlara da bakıcam açıkçası aklımda Osman Develioğlu var duymuş muydun?Daha önce nerde yaptırdın canım ? Benim sürecim aslında çok karmaşık ilk 2021 yılında tüp bebek yaptırdım bebeğim engelli oldu maalesef .23 haftalık kaybettim .Sonra 2.kayıp ve genetik testler derken taşıyıcı olduğumuzu öğrendik .Bu sene 2021 den kalan 6 embriyom çözüldü biyopsi alındı ve 1 tane bulunan genin olmadığı sağlıklı geldi transfer edildi ve çok şükür tuttu.Bu sefer donmuş embriyo olduğu için süreç beni yormadı ilaç vs yumurta toplama olmadığı içijn.İlk yaptırdığımda da gayet güzel geçmişti Şahin hoca çok başarılı bir doktor bence ve yaklaşımı filan da çok güzel .Ayriyetten bence embriyologlar çok önemli ve gerçekten iyi bir ekip var .
Öyle yap madem kuzum dinlen yaşında küçük daha hiç problem.etme en önemlisi hazır hissetmen beynen iyi olman en hayırlı zamanda olsun insAllah Allahim hepimizi sevindirsinKuzum kanamam geçti 10-11 temmuz gibi adet bekliyorum ama ben bu ayı boş geçicem. Tüp bebeğe de yıl sonuna kadar ara verdim.
Ben eurofertilde yaptırdım canım ama çok memnun kalmadım açıkçası. Tek 3. gün embriyorum vardı. Negatif oldu. Sonrasında çok büyük ağrılar çektim. Vücudumu biraz dinlendiricem. Bu süreçte bahçeci Sabri beyle görüştüm ama başka doktorlara da bakıcam açıkçası aklımda Osman Develioğlu var duymuş muydun?
Aynen bekle valla kuzu ben en son 2022 de denemiştim ancak bu sene cesaret bulabildimKuzum kanamam geçti 10-11 temmuz gibi adet bekliyorum ama ben bu ayı boş geçicem. Tüp bebeğe de yıl sonuna kadar ara verdim.
Ben eurofertilde yaptırdım canım ama çok memnun kalmadım açıkçası. Tek 3. gün embriyorum vardı. Negatif oldu. Sonrasında çok büyük ağrılar çektim. Vücudumu biraz dinlendiricem. Bu süreçte bahçeci Sabri beyle görüştüm ama başka doktorlara da bakıcam açıkçası aklımda Osman Develioğlu var duymuş muydun?
Canım mesajlarını okudum Semra hoca çok iyiymiş bende duymuştum bende ona gidecektim bütün sana ona niyetliydim kalacak yer sorunu var diye Bursa'ya gittimÖyle yap madem kuzum dinlen yaşında küçük daha hiç problem.etme en önemlisi hazır hissetmen beynen iyi olman en hayırlı zamanda olsun insAllah Allahim hepimizi sevindirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?