Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Öyle çok şükür canım yaaa ben hiç gitmezse diye çok tedirgindim şükürler olsun.Hangisi en iyi kalitede onları anlamadım herhalde 4bc diğerlerine göre daha orta diğer ikisinden 3ab mi 4bb mi daha iyi

Benim transfer olduklarım birisi bb birisi AA kalitedeydi ama bc olup pozitif sonuç alanlar da var sen gönlünü ferah tut çok şükür ilk defa blast embriyoların oldu şimdi annesine kavuşmak için gün sayıyorlar bugünlere hamdolsun çok şükür

burada bir arkadaşımız bu kalitelerde ki embriyoyla transfer oldu çok şükür ikisi de tuttu Allah ol der ve olur bizler hangi kalitedeydik Allah bilir

Bak canım arkadaşın mesajı ilk sayfaya git orada kayıtlı
Ayy evet masAllah darısı başıma darısı isteyen herkese ins

Evet öyle gerçekten ilk defa blast embriyom oldu Rabbime hamd olsun Allah razı olsun canım benim iyi ki varsın

Ayy evet masAllah darısı başıma darısı isteyen herkese ins

Amin kuzum sen şimdi tüm testlerini yap transfere kadar pozitif bir şekilde devam et her daim olumlu düşün olumlu olsun Rabbim inşallah ilk transferde bebeişlerini sana sağlıklı bir şekilde nasip etsin Amin

Bol bol ya Musavvir çek bu süreçte hem kafan dağılır hem sana iyi gelir inşallah Amin sende iyi ki varsın kuzum senin hamileyim dediğin günü sabırsızlıkla bekleyeceğim inşallah

Bol bol ya Musavvir çek bu süreçte hem kafan dağılır hem sana iyi gelir inşallah Amin sende iyi ki varsın kuzum senin hamileyim dediğin günü sabırsızlıkla bekleyeceğim inşallah
Çekiyorum canım senden görmüştüm sürekli çekiyorum Allah razı olsun müjdeli haberi vermek nasip olsun isteyen herkese de

Canım gözün aydın. Daha önce 5. güne giden embriyon olmamıştı dimi
Allah razı olsun canım benim hayır ilk defa oldu hep 3.gun embriyosuydu benimkiler o yüzden çok heyecan yaptım zaten darısı daha iyileri daha kalitelileri sana ve isteyen herkese olsun insAllah benim eşimin spermleri sıkıntılıydi ondan çok korktum

Çekiyorum canım senden görmüştüm sürekli çekiyorum Allah razı olsun müjdeli haberi vermek nasip olsun isteyen herkese de

Amin kuzum Rabbim kabul etsin seni müjdelesin inşallah artık rahatla çok şükür 4 tane bebeğin seni bekliyor artık umutların var ben inanıyorum inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alacağım inşallah

Darısı senin başına inşallah ay sizi de hamiş görseydim bir rahatlardım inşallah gerçekten sanki kendim bekliyormuş gibi hissettim
Ay kızlar ben çok saldım ya hevesim bile kalmadı hiç hayırlısı bakalım. İnşallah ilkte tutar kuzucum. Peki ne zaman transfer hazırlığına başlıcaksınız?

Ay kızlar ben çok saldım ya hevesim bile kalmadı hiç hayırlısı bakalım. İnşallah ilkte tutar kuzucum. Peki ne zaman transfer hazırlığına başlıcaksınız?

Hayırlı güzel bir zaman da nasip olsun ne zaman kendini hazır hissettiğin de başlarsın Allah büyüktür

O hissi biliyorum vallahi canım 4.denemem de öyleydim en son 2022 de yaptım hem maddi hem manevi olarak asla kendimi hazır hissetmedim bu yıl o cesaret geri geldi biraz uzaklas herşeyden başka şeyler düşün sonra bakacaksin yavaş yavaş gelecek kafan yerine opu dan sonra daha adet olmafim adet ol rahim filmi çek ikinci adetinin 2.gununde ara tedavine baslicaz dedi kuzu bakalım artık okul açılmış oluyor biraz sıkıntılı bir süreç ama Allah'a biraktim

Merhaba canım ben de koku falan olmadı fitil kullandığım için akıntı fazlasıyla vardı inşallah sizin de gebelik olmuştur Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah Amin
İnşallah teşekkür ederim akıntı bugünde şeffaf geliyor yoğun, ama yumurtlama günlerim çoktan geçti. Enfeksiyondur büyük ihtimal

Olsun canım ya izin alırsın bir süre yapıcak bişey yok önemli olan sensin. Ya da sömestr'ı bekle dicem ama aylar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…