Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canlar merhaba kaç gündür yorgundum hiç giremedim bugün rahim filmim vardı anestezili bir ay da iki anestezi mahvetti beni basım çatlıyor.O kadar ağlamışım ki eşimin ödü kopmuş 😂😂 gerçekten artık bu son olsun kaldıramıyorum Rabbim beterinden korusun ins filmim de de kötü birşey çıkmamış şükür.Oyle işte öpüyorum sizi ♥️

Canlar merhaba kaç gündür yorgundum hiç giremedim bugün rahim filmim vardı anestezili bir ay da iki anestezi mahvetti beni basım çatlıyor.O kadar ağlamışım ki eşimin ödü kopmuş 😂😂 gerçekten artık bu son olsun kaldıramıyorum Rabbim beterinden korusun ins filmim de de kötü birşey çıkmamış şükür.Oyle işte öpüyorum sizi ♥️

Amin canım çok şükür iyi çıkmış sonuçların darısı transfere olsun sağlıklı bir şekilde inşallah 🙏 Canım çok geçmiş olsun 💐 Rabbim şifa versin dilerim bugünleri unutacak güzel günlerin olsun Amin 🙏 seneye inşallah bu zamanlar bebeğin kollarında olsun inşallah Amin Ecmain🤲
🥹 sonradan bugünleri gülerek hatırlarsın inşallah Rabbim kolaylığını versin inşallah ❣️ ben de seni çok öpüyorum 💋

Kızlar acill bakın çıldırcam ben 9 temmuz transfer oldum transfer gününü saymazsak 7. Günümdeyim dayanamdım az önce test yaptım bi 4 dk sonra ikinci çizgi çok hafif belirdi ya şimdi ben hamile miyim 8 yılın sonundaaa 😭

Eklentiler

• IMG_6920.webp
    IMG_6920.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar acill bakın çıldırcam ben 9 temmuz transfer oldum transfer gününü saymazsak 7. Günümdeyim dayanamdım az önce test yaptım bi 4 dk sonra ikinci çizgi çok hafif belirdi ya şimdi ben hamile miyim 8 yılın sonundaaa 😭

Maşallah 🧿 canım gözün aydın olsun katlanarak devam etsin sağlıcakla gelsin minik mucizen inşallah 🙏 tebrik ederim 🥳

Evet canım bariz görünüyor benimde 7. Gün böyle çıkmıştı hayırlı olsun inşallah

Evet canım bariz görünüyor benimde 7. Gün böyle çıkmıştı hayırlı olsun inşallah
Amin allah razı olsun sizden ilk defa pozitifi gördüm silikte olsa bakalım hayırlısı yarın kanda da çıkarsa süper olur siz hemen kan vermiş miydiniz çıkar demi kanda da

Amin allah razı olsun sizden ilk defa pozitifi gördüm silikte olsa bakalım hayırlısı yarın kanda da çıkarsa süper olur siz hemen kan vermiş miydiniz çıkar demi kanda da
Yok ben günümü bekledim ama hergun idrâr testini tekrarladım evde bol test vardı da😉🤭

Ay aminn şuan duygularım tarifsiz 8 senenin sonunda hamd olsun yarın kan vermeye git dedi doktor bakalım çok şükür rabbim isteyenlere nasip etsin tez zamanda 🥹

Oy canım benim çok şükür 🥲 hamdolsun Rabbim sağlıklı gebelikler sağlıklı doğumlar nasip eylesin inşallah Amin 🤲❤️ hadi inşallah Rabbim seni sevindirsin 🐣🥹

Bendde günümü bekleyeyim o zMan az önce çok az peçeteye hafif kahverengimsi sarımsı bi akıntı geldi normal mi

Evet canım yerleşme kanaması olabilir artmadığı sürece sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle inşallah 🙏 belki ilaçlardan da olabilir eğer artarsa doktorunla iletişime geç muhakkak her şey gönlünce güzel olsun Amin 🥰

Evet canım yerleşme kanaması olabilir artmadığı sürece sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle inşallah 🙏 belki ilaçlardan da olabilir eğer artarsa doktorunla iletişime geç muhakkak her şey gönlünce güzel olsun Amin 🥰
Yok artan bir durum yok şuan sürekli gelmiyor bazen peçeteye geliyor ve bence de yerleşmedir ya iki tane test yaptım yani ikisi de yanılıyor olamaz bence 🌸🙃 sadece bi tık endişelendim 🫣

Yok artan bir durum yok şuan sürekli gelmiyor bazen peçeteye geliyor ve bence de yerleşmedir ya iki tane test yaptım yani ikisi de yanılıyor olamaz bence 🌸🙃 sadece bi tık endişelendim 🫣

Yok yok yanılmaz Allah’ın izniyle bende aynı gün aynı anda testler yapmıştım dedim herhalde hepsi yanıltmaz 😅😍 ikinci testinin resmi varsa bir bakayım 🙈

Yok yok yanılmaz Allah’ın izniyle bende aynı gün aynı anda testler yapmıştım dedim herhalde hepsi yanıltmaz 😅😍 ikinci testinin resmi varsa bir bakayım 🙈
Böyle çektim en üstteki ikincisi

Eklentiler

• B1956F1D-367A-459A-9FD3-D3607A17FDEB.webp
    B1956F1D-367A-459A-9FD3-D3607A17FDEB.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 12
Böyle çektim en üstteki ikincisi

Oy oy maşallah 🧿 ben o iki çizgileri kalbimi bıraktım nede güzeller sübhanallah 🤲❣️ bebeğin seninle inşallah Rabbim sana bağışlasın daha güzel günler göresin bebeğinle eşinle sevdiklerinle beraber Amin 🤲🐣

Oy oy maşallah 🧿 ben o iki çizgileri kalbimi bıraktım nede güzeller sübhanallah 🤲❣️ bebeğin seninle inşallah Rabbim sana bağışlasın daha güzel günler göresin bebeğinle eşinle sevdiklerinle beraber Amin 🤲🐣
Amin amin inşallah bende kalbimi bıraktım sorma bu iki çizgiyi görmek için neler yapmadım ki rabbime hamd olsun ne laflar işittim neler neler çok şükür allahıma yavrumu bana nasip etti kanda da görsem rahatlayacam inşallah allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin 💕🌸🫶🏻🥹

Back
X