- 2 Mart 2025
- 261
- 463
- 18
- 28
Ne zaman belli olur acaba kese ne zaman görülüyorCanım benim 10. günde 150 geldi değer ki normal. İlk denememde 59 gelmişti; ama seninki erken yaptırmana rağmen çok yüksek bir değer geldi maşaallah. Yani ben senden ikiz haberi bekliyorum
Tamam canım öyle yaparımO da olur belki ama kuruyemişler daha pratik, hep yanında taşıyabilirsin kuzum
AminnTeşekkürler canım cümlemize nasip etsin inşallahMaşallahcanım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah
Teşekkürler canımHayırlı olsun canım
Yaaaa Mayalam aminnn sağolasın canımmmOyy canım benim bugün senin günün çok şükür sevinç gözyaşları bunlar annesini bekletti ama çok şükür sonunda geldi minik mercimek sağlıcakla gelsin annesine tüm yaşadıklarını unuttursun inşallah
Canım pazartesi tekrar kan vericem, eğer yükseliş iyiyse muhtemelen sonraki pazartesiye kese randevusu verirlerNe zaman belli olur acaba kese ne zaman görülüyor
Yani 1 hafta hadi bakam sabırsızlıkla o günü bekleyelim bu seferCanım pazartesi tekrar kan vericem, eğer yükseliş iyiyse muhtemelen sonraki pazartesiye kese randevusu verirler
Ya canım benim küçüklüğünden sende annelik duygusu varmış zaten çok şükür bu sefer oldu Allah’ın izniyle bundan sonraki hayatında inşallah bebeginle beraber sağlıklı güzel huzurlu mutlu günleriniz olsun inşallahYaaaa Mayalam aminnn sağolasın canımmmBen küçükken hep evcilik oynardım hem anne olurdum, hatta erkek kuzenime de zorla evcilik oynatır onu baba yapardım. Çocukcağız benden kurtulamıyordu Annem halama dermiş ki bu kız okumaz hemen evlenir çocuk yapar hatta bir keresinde üniversitedeyken annelik duygusunu çok merak ettiği için hacet namazı kılıp dua etmiştim, Allahım benim evlenmeme daha çok var sen bana rüyamda annelik duygusunu tattır diye Rüyamda bağıra çağıra doğum yapmıştım ve bebeğimi kucağıma verdiklerindeki hissettiğim o yoğun duyguyu hala hatırlarım ve gözlerim dolar O öyle güçlü bir duyguydu ki 40a geldim hala o duygunun peşinde koşuyorum Dilerim bekleyişlerim(iz) son bulur da anneliği gerçekten yaşayabili(riz)rim
Geçecek bunlar bakarsın büyümüşler doğumYani 1 hafta hadi bakam sabırsızlıkla o günü bekleyelim bu sefer
Canim ya bu kadar bilgi vermeleri açıkçası çok güzel benim hoşuma gitti bravo onlaraMerhaba canım. Biraz zorlandım ben açıkçası tuvalet sıkışıklığı üzerine rahme yerleştirdikleri şey sonda taktılar rahmimi öne aldılar üzerine de ultrason cihazı ile bastırdıklarında daha çok zorlandım ve ister istemez kasıldım. Nane ve maydonoz çiğ tüketilmeyecek cola cips fast food yasak. Merdiven inip çıkma yasak ilk iki gün sadece tuvalet ve yemek için kalkacaksın onun dışında uzanacaksın dedi. Duş yasak iki gün sonra ayakta ve ılık su ile olacak. Ikınma yok alafranga kullanılacak. Bol su iç dinlen kendini çok yorma iki günden sonra da zorlamadan rutinine dönebilrain dediler canım
Bende çok istiyorum ikizzz ama doktorum tek embriyo da israrciKızlar keseden sonra ikiz olan olursa yazın buraya ona göre güncelleme yaparım dilerim herkes için herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun Amin Ecmain inşallah
Hayır canımm olmazz dikkatli inip çık yinede yavaş yavaş nabzını yükseltmeden hareket et.. ben orda iki saat fakan yattım sonra bana hayatına devam et çok ağır kaldırma çok yukarılara uzanma başkada bişeye gerek yok dedilerCanim ya bu kadar bilgi vermeleri açıkçası çok güzel benim hoşuma gitti bravo onlaraumarim bizim transfer sonrasinda da böyle bilgi verirler. Bu yasakların hepsi tamam da şu merdiven işi düşündürdü mesela bizim apartmana girmek icin bahçeden 6 7 basamak inmek lazim haliyle çıkarken de. Şimdi ben transferden sonra o basamakları kullanmak zorundayim bir sıkıntı olur mu acaba ?
Yaaaaaaa süperrrrrrrr haber buTünaydın canımm kızlarrrrÖzlemim canım çok şükür pozitifffff Rabbim herkesi sevindirsin inşaallah
Canim benim çok teşekkür ederimHayır canımm olmazz dikkatli inip çık yinede yavaş yavaş nabzını yükseltmeden hareket et.. ben orda iki saat fakan yattım sonra bana hayatına devam et çok ağır kaldırma çok yukarılara uzanma başkada bişeye gerek yok dediler
Ayyyy canım gözün aydınnnn o kadar mutlu oldum kiiiiii anlatamammCanım pazartesi tekrar kan vericem, eğer yükseliş iyiyse muhtemelen sonraki pazartesiye kese randevusu verirler
Bende ogün orada kaldım canm yaptırdığım şehirde dinlenmek amaçlı bana direk gidebilirsiniz dediler safece 2 saatte bir durup 10 15 dk yürüyüş yapın dediler ama biz kalmayı tercih ettik.. çok şükür pozitif aldım canam ama kese görmeye gidicem yarın erken ama inşallah görevilirim stres ve beklemek bitmiyor inşaklah vi sıkıntı olmaz keseyi görürürz dualarınızda benide unutmayınCanim benim çok teşekkür ederimbakalim sonrasinda ne kadar yatirticaklar. Ben şehir dışından gidicem çünkü. Sonrası kolay umarim o merdivenlerde sıkıntı olmaz senin nasil gidiyor
Çok iyi yapmışsınız kalmakla. Bizde o gün kalmayı ertesi gün dönmeyi düşünüyoruz. Riske atmak istemiyorum. Ooo trakyadan istanbula gidicem o zaman bende 2 saatte mola vereyim dimi ? 3 saatlik yol ama trafik olursa 5 6 saati buluyor yol. Zaten en heyecanli bekleyişler bu zamanlarBende ogün orada kaldım canm yaptırdığım şehirde dinlenmek amaçlı bana direk gidebilirsiniz dediler safece 2 saatte bir durup 10 15 dk yürüyüş yapın dediler ama biz kalmayı tercih ettik.. çok şükür pozitif aldım canam ama kese görmeye gidicem yarın erken ama inşallah görevilirim stres ve beklemek bitmiyor inşaklah vi sıkıntı olmaz keseyi görürürz dualarınızda benide unutmayın
Nasip kısmet canım bir bakarsın tek embriyon döllenir ikiz oluverirBende çok istiyorum ikizzz ama doktorum tek embriyo da israrci
İnşallah hayırlısıyla görürsün canım bizi de haberdar et bir sonuç alırsanBende ogün orada kaldım canm yaptırdığım şehirde dinlenmek amaçlı bana direk gidebilirsiniz dediler safece 2 saatte bir durup 10 15 dk yürüyüş yapın dediler ama biz kalmayı tercih ettik.. çok şükür pozitif aldım canam ama kese görmeye gidicem yarın erken ama inşallah görevilirim stres ve beklemek bitmiyor inşaklah vi sıkıntı olmaz keseyi görürürz dualarınızda benide unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?