Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok şükür canım inşallah ona göre önlem alınır bu sefer her şey sağlıklı güzel geçsin inşallah Amin geç olsun güç olmasın inşallah
Ya birde çalışıyorsun ev işi ve o kadar kedilerle uğraşmak zor olur inşallah diğerlerini verince sana da kolaylık olur zor ama sen herşeye tek başına yetişemezsin birde önünde bir tedavi süreci olacak sürekli doktora git gel iş güç derken sende yorulursun Allahım inşallah yar ve yardımcın olsun sürecin boyunca Amin
Icsi diğerine göre daha bir tık şansın yüksek olur çünkü bizde çok yumurta çıkmıyor sperm faktörü de olunca ona göre en iyi sperm seçilip içine enjekte edilir en azından kafan rahat olur benim de öyle oldu şimdi senin ilki olumsuz oldu ona göre önlemler alınacaktır döllenmeye karşı falan inşallah bu sefer sağlıcakla minik mucizene kavuşursun inşallah Amin yaşın da ne varmış canım yeter ki Rabbim ol desin önünde hiç birşey duramaz Rabbimin yanında çok yeter ki nasip etsin sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak inşallah her şey gönlünce güzel olsun

Ben de iyiyim canım çok şükür artık son iki aya girdik her şey yolunda giderse 15 aralıkta doğum gerçekleşecek perinatoloji doktoru söyledi 24 kasımda tekrar gideceğim o zaman tam artık işlemleri yapacağım umarım bebeklerim o zamana kadar sağlıcakla durur
Allahım sana da ve tüm bekleyenlere bu güzel telaşlardan nasip eylesin Amin

Canim benim İnşallah duamdasin. Rabbimin izniyle çok rahat geçecek ve vaktinde olacak canım Mayalam.
Haberleselim inşallah. Vakit ne de çabuk geçiyor
Benim de icsi konusunda az umudum var bir de şuan yine damarları açmak için Infusion Therapie yapıyorum o da , vitaminler de işe yarar diye umut ediyorum. Rabbim inşallah bana hepimize duamızı yaşarken buldurtur bizi. Amin.
Aynen dediğin gibi kediler şuan 11 tane bakıyorum. Arkadaşlar tatile gitti iki onların, eskiden vermiştik. 6 yeni yavrular 3 de benim.
Artık verdiğim kediler bana dönmesin diye pansiyon bakım ücreti alacağım
Yoruluyorum yemin ki. Sevmek ayrı ama böyle rutin olması her tatil de yorucu.
Bir de Mayalam bilmiyorum ama adetten 2 hafta evvel baktılar 3 yumurta aynı büyüklükte gördüler bu sanırım bir tık daha iyi . Vitaminler sanki ise yaramış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…