Kızlar merhaba bende 11 martta transfer olmuştum bugün sabah artımet erken gebelik testi yaptım 3. Dakika da silik çizgi çıktı.  Ama sevinemedim herkes kötü yorumlar yazmış yalancı pozitif çıkarıyor diye. Yarın farklı bir markayla tekrar deneyeceğim.  Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

idrara sıkışıktım fakat transferden sonra beni hiç yatırmadilar direk kalkabilirsin idrarını da yapabilirsin dediler. Tabi yapmadım nolur nolmaz.diye. 15-20 dk sonra yaptım. Önceki transferimde yatmistim 30 dk.acikcasi. yatmayan var mı aranızda
 idrara sıkışıktım fakat transferden sonra beni hiç yatırmadilar direk kalkabilirsin idrarını da yapabilirsin dediler. Tabi yapmadım nolur nolmaz.diye. 15-20 dk sonra yaptım. Önceki transferimde yatmistim 30 dk.acikcasi. yatmayan var mı aranızda

Haftaya pazartesi kese için randevu oluşturduk
 Haftaya pazartesi kese için randevu oluşturduk 
 bugün 4aa kalite tek embriyo transferimi oldum 29 mart test günüm inşallah güzel haberler alırım
 bugün 4aa kalite tek embriyo transferimi oldum 29 mart test günüm inşallah güzel haberler alırım 

edelim inşallah yarın güzel haberle gelirler Allah’ın izniyle
 edelim inşallah yarın güzel haberle gelirler Allah’ın izniyle 
 bazı sayfalar sallamıyor bile kim teste gitti mi ne oldu falan filan
 bazı sayfalar sallamıyor bile kim teste gitti mi ne oldu falan filan  bizleri unutmayın her daim güzel anlarımızı paylaşmak nasip olsun cümlemize inşallah
 bizleri unutmayın her daim güzel anlarımızı paylaşmak nasip olsun cümlemize inşallah