Bu da başka bir mobing canım şu an sen bizle aynı durumdasın elbette bir çocuğun olması bir mucize sana bir destek ama biizle aynı süreçte olduğun gerçeğini değiştirmezSonuna kadar katılıyorum. Bende şöyle birşey sezdim başka bir grupta senin nasil olsa çocuğun var ne anlarsin halimizden der gibi yazdiklarima cevap alamiyordum. Halbuki birçok kişinin yaşadığı anne olamama mobingini, tedavi sürecinin zorluğunu ilk çocuğum da yaşadın şuan da da yaşıyorum. Ama buraya bir yazdım herkesten o kadar güzel yorumlar dualar aldım ki helekimayala desteğini, dualarını hayatta unutmayacağım
AminBu da başka bir mobing canım şu an sen bizle aynı durumdasın elbette bir çocuğun olması bir mucize sana bir destek ama biizle aynı süreçte olduğun gerçeğini değiştirmezburadan çok yararlı bilgiler ediniyoruz ve destek görüyoruz mayala bence psikolog olmalıydı mayala desteği iyi ki var Allah razı olsun hepimizin Allah kalbinde olan tüm iyilikleri versin
Amin canım çok teşekkürCanım ya umarım en kısa zamanda hemen geçer opu ve bebeklerini almak için gün sayarız sana da
Topiğinizi gördüm moral vermek için geldim minşaAllah hepinizin pozitif olurr canımm sene sonunda hepiniz bebeklerinizi kucağınıza alırsınızzAmin canım çok teşekkür ederim inşallah güzel pozitif haberler alalım bu sefer yorulduk ama pes etmek yok sonu da nereye varacak bilmiyorum bakalım hayırlısı inşallah
Amin Ecmain inşallahTopiğinizi gördüm moral vermek için geldim minşaAllah hepinizin pozitif olurr canımm sene sonunda hepiniz bebeklerinizi kucağınıza alırsınızz
İnşaAllah inşaAllah canımm bende çok istiyorum inanıyorum sene sonunda hepimizin bebekleri olucak Allah'ın izniyleAmin Ecmain inşallahAy canım gece gece Allah seni gönderdi ne güzel dua ettin Rabbim kabul etsin inşallah Rabbim senin de ne dileğin isteğin varsa hayırlısıyla kabul eylesin inşallah dilerim yeni yıla girerken bebek sesleriyle gireriz inşallah
Oy oy canım Rabbim inşallah kolayından nasip eylesin inşallah dilerim tez zamanda hamilelik haberiyle gelirsin sağlıklı hayırlı güzel evlatların olsun inşallah Amin Rabbim maddi ve manevi yardımcın olsun sana hayırlı güzel kapılar açsın inşallahİnşaAllah inşaAllah canımm bende çok istiyorum inanıyorum sene sonunda hepimizin bebekleri olucak Allah'ın izniyleçok isterdim bende şuan bu topikte olmayı ama şuan koşullardan dolayı tedaviye başlayamadım umarım gerek kalmadan olur
Allah razı olsun balım amin aminnnOy oy canım Rabbim inşallah kolayından nasip eylesin inşallah dilerim tez zamanda hamilelik haberiyle gelirsin sağlıklı hayırlı güzel evlatların olsun inşallah Amin Rabbim maddi ve manevi yardımcın olsun sana hayırlı güzel kapılar açsın inşallah
Sahur için kalkınca bile buraya bakıyorumAminAy canım benim Allah sizlerden razı olsun ben sizleri görmeden sevdim sizde iyi ki varsınız canlarım bazen girmeyince merak ediyom dur diyom kızlar yazmış mı bağımlı gibi oldum İnan ki dilerim her zaman böyle birbirimize destek ve moral verelim inşallah artık diğer sosyal medyalara bile bakmıyorum buraya bakmaktan
Dün yazdım ama cevap vermediler bakalım inşallahCanım bu durumu doktorunla paylaştın mi ? Yanlış bilmiyorsam test günün gelmeden şüpheli lekenenme olursa Progestan ilacinin dozunu yukseltiyor. Birde yerleşme belirtileri de olabilir. Benim ilk transferimde yani hamileligimin başında ayni adet olur gibi belirtim vardi. Ve sonucum pozitifti. Hemen stres yapma bence
İnşallah canım inşallahAmin canım çok teşekkürederim güzel dileklerin için inşallah o günleri hep beraber göreceğiz inşallah
Çok teşekkür ederim, inşallah ikimizinki de kolay geçerO oyaninannesi H hayal93 canlar sabah bebişlerinizi alın gelin şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallahşans sizden yana olsun topigimiz herkese şans getirir umarım
günaydın canım. Daha yola çıkmadım bir buraya bakayım dedimO oyaninannesi H hayal93 canlar sabah bebişlerinizi alın gelin şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallahşans sizden yana olsun topigimiz herkese şans getirir umarım
Merhaba canım. 5gün önce transfer olduysan biraz erken değil mi test için? Yani hem idrar hemde kan testi için erken diyorlar.Güzel kadinlar merhabaa5 gün önce ilk denemem olan tüp bebek sürecim negatifle sonuçlandı ve çok şiddetli kaşık ağrılarım oluyor sizce normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?