Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bu da başka bir mobing canım şu an sen bizle aynı durumdasın elbette bir çocuğun olması bir mucize sana bir destek ama biizle aynı süreçte olduğun gerçeğini değiştirmez buradan çok yararlı bilgiler ediniyoruz ve destek görüyoruz mayala bence psikolog olmalıydı mayala desteği iyi ki var Allah razı olsun hepimizin Allah kalbinde olan tüm iyilikleri versin

Amin Ay canım benim Allah sizlerden razı olsun ben sizleri görmeden sevdim sizde iyi ki varsınız canlarım bazen girmeyince merak ediyom dur diyom kızlar yazmış mı bağımlı gibi oldum İnan ki dilerim her zaman böyle birbirimize destek ve moral verelim inşallah artık diğer sosyal medyalara bile bakmıyorum buraya bakmaktan

Canım ya umarım en kısa zamanda hemen geçer opu ve bebeklerini almak için gün sayarız sana da
Amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah o günleri hep beraber göreceğiz inşallah

Amin canım çok teşekkür ederim inşallah güzel pozitif haberler alalım bu sefer yorulduk ama pes etmek yok sonu da nereye varacak bilmiyorum bakalım hayırlısı inşallah
Topiğinizi gördüm moral vermek için geldim minşaAllah hepinizin pozitif olurr canımm sene sonunda hepiniz bebeklerinizi kucağınıza alırsınızz

Topiğinizi gördüm moral vermek için geldim minşaAllah hepinizin pozitif olurr canımm sene sonunda hepiniz bebeklerinizi kucağınıza alırsınızz
Amin Ecmain inşallah Ay canım gece gece Allah seni gönderdi ne güzel dua ettin Rabbim kabul etsin inşallah Rabbim senin de ne dileğin isteğin varsa hayırlısıyla kabul eylesin inşallah dilerim yeni yıla girerken bebek sesleriyle gireriz inşallah

İnşaAllah inşaAllah canımm bende çok istiyorum inanıyorum sene sonunda hepimizin bebekleri olucak Allah'ın izniyle çok isterdim bende şuan bu topikte olmayı ama şuan koşullardan dolayı tedaviye başlayamadım umarım gerek kalmadan olur

Oy oy canım Rabbim inşallah kolayından nasip eylesin inşallah dilerim tez zamanda hamilelik haberiyle gelirsin sağlıklı hayırlı güzel evlatların olsun inşallah Amin Rabbim maddi ve manevi yardımcın olsun sana hayırlı güzel kapılar açsın inşallah

Allah razı olsun balım amin aminnn Hepimize hayırlı kapılar açsın Rabbim bol boll pozitif haberler okuruz inşaAllah burdan

Sahur için kalkınca bile buraya bakıyorum eğlenceli bir grup olduk Allah hepinizden razı olsun kalbimizde ki dualarımızı tez zömands bizlere versin

Güzel kadinlar merhabaa 5 gün önce ilk denemem olan tüp bebek sürecim negatifle sonuçlandı ve çok şiddetli kaşık ağrılarım oluyor sizce normalmi

Dün yazdım ama cevap vermediler bakalım inşallah birazdan gidicez kan vermeye

O oyaninannesi H hayal93 canlar sabah bebişlerinizi alın gelin şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah şans sizden yana olsun topigimiz herkese şans getirir umarım
günaydın canım. Daha yola çıkmadım bir buraya bakayım dedim birazdan çıkacağım.
İnşAllah hayırlısıyla gidip gelelim darısı sizlere

Güzel kadinlar merhabaa 5 gün önce ilk denemem olan tüp bebek sürecim negatifle sonuçlandı ve çok şiddetli kaşık ağrılarım oluyor sizce normalmi
Merhaba canım. 5gün önce transfer olduysan biraz erken değil mi test için? Yani hem idrar hemde kan testi için erken diyorlar.
Bence bira daha sabret inşAllah sağlıklı yükseliş olur Beta değerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…