Sagol canim hayirlisi olssun hakkimizda tek embriyo transferi oldum. Merakla bekliyorum :)Hayırlı olsun canım çift embriyo mu transfer olmuştu. Hemen kese görünürse tek görünmüyorsa ikiz ihtimali yüksek dedi doktorum inşallah hayırlı haberler alırsın bende aynı durumdayım seninleAykiz_
Amin canim hepimiz bir an once gorelim insallah bebişlerimiziGörürsün Allah’ın izniyle inşallah Aminbenim ki onun için iki hafta sonraya attı iyi görebilmek için soru işaretleri kalmasın diye bende heyecanla bekliyorum önemli olan sağlıcakla yerleşmiş olmaları ve görmem inşallah dilerim hepimiz görürüz sağlıklı bir şekilde inşallah Amin
Çok üzgünüm Allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda kolaylıkla atlatırsın süreci, vardır herşeyde bir hayır. Lütfen çok yıpratma kendiniKizlar bende gruptan ayrılıyorumbebekte ağır anomali varmış yani hayatinda 2. Defa görüyormuş doktorum genetik bişey değil amniyon sıvısının çocuğa baskı yapmasiyla iskelet sisteminin gelişmemesi gibi bişeymis. Tam dinkeyemedim de algın kapandı yarın Recep has gorucek bide ama eminim dedi. Bende serklaj olduğu için 10. Haftalık sezeryan olma ihtimalim var dua edin en azindan kürtajla alabilme ihtimalleri olsun. Vardır Rabbimin bir bildiği hamd olsun napalim
Canım Gerçekten şu an okuyunca nutkum tutuldu, öyle kaldım. Bunun peki bir çözümü yokmu, recep has alanında baya iyi diyorlarlar belki en azından çözüm önerir asla şu an kürtaj moduna sokma kendini, yarın olsun hayır olsun, çünkü erken haftada farketmiş oldun, şu anlık kötüsünü düşünmeyelim, yarın ne zaman randevun peki? Lekelenmelerine o sebep olabilirmiymiş?Kizlar bende gruptan ayrılıyorumbebekte ağır anomali varmış yani hayatinda 2. Defa görüyormuş doktorum genetik bişey değil amniyon sıvısının çocuğa baskı yapmasiyla iskelet sisteminin gelişmemesi gibi bişeymis. Tam dinkeyemedim de algın kapandı yarın Recep has gorucek bide ama eminim dedi. Bende serklaj olduğu için 10. Haftalık sezeryan olma ihtimalim var dua edin en azindan kürtajla alabilme ihtimalleri olsun. Vardır Rabbimin bir bildiği hamd olsun napalim
Bütün dualarım seninle güzel kardeşim Allah yar ve yardımcısınz olsun , zorluklarınzda rabbim kolaylıklar nasip etsinKizlar bende gruptan ayrılıyorumbebekte ağır anomali varmış yani hayatinda 2. Defa görüyormuş doktorum genetik bişey değil amniyon sıvısının çocuğa baskı yapmasiyla iskelet sisteminin gelişmemesi gibi bişeymis. Tam dinkeyemedim de algın kapandı yarın Recep has gorucek bide ama eminim dedi. Bende serklaj olduğu için 10. Haftalık sezeryan olma ihtimalim var dua edin en azindan kürtajla alabilme ihtimalleri olsun. Vardır Rabbimin bir bildiği hamd olsun napalim
Kuzum bu çok iyiymiş markası ne elimdekiler bitince bundan alıyımDoktorun bana verdiği folik asit içerisinde herşey varmış maşallah. Tekrar kullanmaya başladım :)
Canım benim çok üzüldüm nolur kendini salma sen çok güçlüsünKizlar bende gruptan ayrılıyorumbebekte ağır anomali varmış yani hayatinda 2. Defa görüyormuş doktorum genetik bişey değil amniyon sıvısının çocuğa baskı yapmasiyla iskelet sisteminin gelişmemesi gibi bişeymis. Tam dinkeyemedim de algın kapandı yarın Recep has gorucek bide ama eminim dedi. Bende serklaj olduğu için 10. Haftalık sezeryan olma ihtimalim var dua edin en azindan kürtajla alabilme ihtimalleri olsun. Vardır Rabbimin bir bildiği hamd olsun napalim
Kizlar bende gruptan ayrılıyorumbebekte ağır anomali varmış yani hayatinda 2. Defa görüyormuş doktorum genetik bişey değil amniyon sıvısının çocuğa baskı yapmasiyla iskelet sisteminin gelişmemesi gibi bişeymis. Tam dinkeyemedim de algın kapandı yarın Recep has gorucek bide ama eminim dedi. Bende serklaj olduğu için 10. Haftalık sezeryan olma ihtimalim var dua edin en azindan kürtajla alabilme ihtimalleri olsun. Vardır Rabbimin bir bildiği hamd olsun napalim
Allah razı olsun suan sadece duaya ihtiyacım var umarım kürtajla alabilirlersezeryan olursam artık anne olma ihtimalini rafa kaldırmış oluyorum tamamen çünkü
Arkadaşlar test sonucum 240 çıktı, cumartesi tekrar kan vericem umarım güzel ilerlerdarısı bekleyenlerin başına
Kızlar benim yine kanamam oldu ya kırmızı bu sefer regli kanı gibibir problem var sanırım .Böyle kırmızı kanama yaşayan oldu mu ? Hafif ağrıyla geldi
Kızlar günaydın 2 adet 5. Gün embriyo transferi olmuştum 9. Gün kan sonucum 257 çıkmıştı bugün 12. Gün 963 çıkmış hemen sonucu sizinle paylaşmak istedim darısı benim gibi tüm bekleyenlerin başına
Amin hepimizinkini inşallahMaşallahcanım hayırlı olsun dilerim sağlıcakla kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin
Bende öyleyim canım şu anAh canlarım modum düştü pinky hanıma çok üzüldüm daha önce yaşadıkları şu an içinde bulunduğu durum beni çok etkiledi Allahım yüzüne baksın inşallah bol duaedelim ne olur yarın bir mucize olsun inşallah Amin
Amin canım ben de deminden beridir dua ediyorum, çok zor gerçekten inşallah sağlıkla ilerler her şeyAh canlarım modum düştü pinky hanıma çok üzüldüm daha önce yaşadıkları şu an içinde bulunduğu durum beni çok etkiledi Allahım yüzüne baksın inşallah bol duaedelim ne olur yarın bir mucize olsun inşallah Amin
Bir şeyler söyledi mi peki, belki umut olur pinky için deBende öyleyim canım şu annihat hocaya konuyla ilgili bir sürü şey sordum valla sabahtan beri
Şimdi tam nedir bilmediğim için amniyon sıvısı az olmasından kaynaklanıyor sanırım, eğer belli organlar gelişimini komple durdurmadıysa ilerki haftalarda amniyo sıvısı verilebilirmiş, böbrek ve kol bacak kemikçikleri çok önemli onları gelişimi devam etmesi gerekiyormuş ama dediğimi gibi teşhisi tam bilmediğim için chatgpt benim yazdığım kadarıyla sonuç veriyorBir şeyler söyledi mi peki, belki umut olur pinky için de
Merhaba bir süredir giremiyordum ben de ikizlere hamileyimCanım durumun nedir doktora gittin mi inşallah herşey yolundadır bizi de haberdar edersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?