Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Sagol canim hayirlisi olssun hakkimizda tek embriyo transferi oldum. Merakla bekliyorum :)

Amin canim hepimiz bir an once gorelim insallah bebişlerimizi

Çok üzgünüm Allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda kolaylıkla atlatırsın süreci, vardır herşeyde bir hayır. Lütfen çok yıpratma kendini

Canım Gerçekten şu an okuyunca nutkum tutuldu, öyle kaldım. Bunun peki bir çözümü yokmu, recep has alanında baya iyi diyorlarlar belki en azından çözüm önerir asla şu an kürtaj moduna sokma kendini, yarın olsun hayır olsun, çünkü erken haftada farketmiş oldun, şu anlık kötüsünü düşünmeyelim, yarın ne zaman randevun peki? Lekelenmelerine o sebep olabilirmiymiş?

Bütün dualarım seninle güzel kardeşim Allah yar ve yardımcısınz olsun , zorluklarınzda rabbim kolaylıklar nasip etsin

Canım benim çok üzüldüm nolur kendini salma sen çok güçlüsün

Canım benim şu an şok oldum ne diyeceğimi bilemedim Allahım yüzüne baksın inşallah
Çok üzüldüm canım benim dilerim yarın bir mucize olsun inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah yarın ola hayrola inşallah

Allah razı olsun suan sadece duaya ihtiyacım var umarım kürtajla alabilirler sezeryan olursam artık anne olma ihtimalini rafa kaldırmış oluyorum tamamen çünkü

Canım ya ne olur böyle şeyler düşünme çok ağır şeyler yaşadın hâlâ yaşıyorsun Rabbim imtihanını kolaylaştırsın inşallah İnan ki o kadar üzüldüm ki anlatamam kötü şeyler düşünme lütfen Yarın bir mucize olması için Rabbime dua ediyorum yanlış görmüş olsun inşallah Amin

Arkadaşlar test sonucum 240 çıktı, cumartesi tekrar kan vericem umarım güzel ilerler darısı bekleyenlerin başına

Maşallah canım hayırlı olsun dilerim sağlıcakla kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin

Kızlar benim yine kanamam oldu ya kırmızı bu sefer regli kanı gibi bir problem var sanırım .Böyle kırmızı kanama yaşayan oldu mu ? Hafif ağrıyla geldi

Canım durumun nedir doktora gittin mi inşallah herşey yolundadır bizi de haberdar edersin inşallah

Amin inşallah maşallah canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah Amin

Ah canlarım modum düştü pinky hanıma çok üzüldüm daha önce yaşadıkları şu an içinde bulunduğu durum beni çok etkiledi Allahım yüzüne baksın inşallah bol dua edelim ne olur yarın bir mucize olsun inşallah Amin

Bende öyleyim canım şu an nihat hocaya konuyla ilgili bir sürü şey sordum valla sabahtan beri

Amin canım ben de deminden beridir dua ediyorum, çok zor gerçekten inşallah sağlıkla ilerler her şey

Bir şeyler söyledi mi peki, belki umut olur pinky için de
Şimdi tam nedir bilmediğim için amniyon sıvısı az olmasından kaynaklanıyor sanırım, eğer belli organlar gelişimini komple durdurmadıysa ilerki haftalarda amniyo sıvısı verilebilirmiş, böbrek ve kol bacak kemikçikleri çok önemli onları gelişimi devam etmesi gerekiyormuş ama dediğimi gibi teşhisi tam bilmediğim için chatgpt benim yazdığım kadarıyla sonuç veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…