Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Az önce bir olay oldu ve ben bi adama kızdım sinir patlaması yaşadım sonra kendi kendime küfredim ağladım Bir şey olmuş mudur? Zarar görmez değil mi ya içime dert oldu.
Ayy hiç birşey olmamıştır.Canına sağlık ağzına sağlık.Stres atmışsın ne güzel iyi düşün iyi olsun

Maşallah çoğul gebelik mi oldu acaba…kaçıncı gün 1257 ? Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin Amin
13.gün verdim ilk tahlil. Ultrasonda görmeden birşey söyleyemem dedi doktorum. Çift embriyo transferi yapılmıştı. Amin canım bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürsün allahım

Hayırlı olsun canım çift embriyo mu transfer olmuştu. Hemen kese görünürse tek görünmüyorsa ikiz ihtimali yüksek dedi doktorum inşallah hayırlı haberler alırsın bende aynı durumdayım seninle Aykiz_

Benim tüp bebek denemeden önce dahil olduğum gruptaki arkadaşlarım inositol kullandıkları 2. ay hamile kaldılar. Koenzim q10 aldım bir de ben bu saydıklarınıza ek olarak o da iyiymiş.
Doktorun bana verdiği folik asit içerisinde herşey varmış maşallah. Tekrar kullanmaya başladım :)

Eklentiler

• E42487AD-922E-4D60-8F26-3AA306DCF5DF.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar benim yine kanamam oldu ya kırmızı bu sefer regli kanı gibi bir problem var sanırım .Böyle kırmızı kanama yaşayan oldu mu ? Hafif ağrıyla geldi

Çiftliğin mi var canım benim
Evet canım ufak çaplı bir çiftliğim var haftaiçi mühendis hadta sonu çiftçiyim
Canım asıl yaban mersinini dondurup öyle yiyin diyorlar dondukca içindeki antioksidani çoğalıyormus ben de alıp hep buzluğa koyuyorum öyle yiyorum
Aaa öyle mi o zaman aklımda bulunsun canımm
Doktorun bana verdiği folik asit içerisinde herşey varmış maşallah. Tekrar kullanmaya başladım :)
Markası neydi canım

Kizlar bende gruptan ayrılıyorum bebekte ağır anomali varmış yani hayatinda 2. Defa görüyormuş doktorum genetik bişey değil amniyon sıvısının çocuğa baskı yapmasiyla iskelet sisteminin gelişmemesi gibi bişeymis. Tam dinkeyemedim de algın kapandı yarın Recep has gorucek bide ama eminim dedi. Bende serklaj olduğu için 10. Haftalık sezeryan olma ihtimalim var dua edin en azindan kürtajla alabilme ihtimalleri olsun. Vardır Rabbimin bir bildiği hamd olsun napalim

Canımm çok üzüldüm dua ettim. Vardır Rabbimin bir bildiği. Allah yardımcın olsun inşallah kolaylıkla atlatırsın inşallah

Kızlar benim yine kanamam oldu ya kırmızı bu sefer regli kanı gibi bir problem var sanırım .Böyle kırmızı kanama yaşayan oldu mu ? Hafif ağrıyla geldi
Naptın canım devam ediyor mu kanaman ? Bugün doktora gidecektin. Ben yaşamadım ama burda konuştuğum bir arkadaş 12. Haftada regl kanaması gibi kanama yaşadığını söylemişti. Çok şükür şuan gebeliği devam ediyor.

Canım çok çok üzüldüm ve endişelendim senin için, umarım hiç zorlanmadan rahatça atlatırsın bu süreci, dua ediyorum sana her şey yolunda gitsin diye

Canım çok çok üzüldüm ve endişelendim senin için, umarım hiç zorlanmadan rahatça atlatırsın bu süreci, dua ediyorum sana her şey yolunda gitsin diye
Allah razı olsun suan sadece duaya ihtiyacım var umarım kürtajla alabilirler sezeryan olursam artık anne olma ihtimalini rafa kaldırmış oluyorum tamamen çünkü

Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun tez zamanda şafi ismiyle sifalandirsin seni inşallah

Allah razı olsun suan sadece duaya ihtiyacım var umarım kürtajla alabilirler sezeryan olursam artık anne olma ihtimalini rafa kaldırmış oluyorum tamamen çünkü
Allah korusun, hiç öyle kötü şeyleri getirme aklına her şey yolunda gidecek Allah’ın izniyle ve dinlendikten sonra gene deneyecek gücü kendinde bulacaksın, inşallah hayırlısı ile anne de olacaksın dualarım seninle canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…