Ayy hiç birşey olmamıştır.Canına sağlık ağzına sağlık.Stres atmışsın ne güzelAz önce bir olay oldu ve ben bi adama kızdım sinir patlaması yaşadım sonra kendi kendime küfredim ağladımBir şey olmuş mudur? Zarar görmez değil mi ya içime dert oldu.
13.gün verdim ilk tahlil. Ultrasonda görmeden birşey söyleyemem dedi doktorum. Çift embriyo transferi yapılmıştı. Amin canım bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürsün allahımMaşallah çoğul gebelik mi oldu acaba…kaçıncı gün 1257 ? Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin Amin
Iyi geceler kizlar 11. Gun beta 316
14 . Gun pazartesi 1050 cikti
Dr bu gun kese icin cagirdi ama henuz bir sey goremedi haftaya sali tekrar cagirdi insallah
Doktorun bana verdiği folik asit içerisinde herşey varmış maşallah. Tekrar kullanmaya başladım :)Benim tüp bebek denemeden önce dahil olduğum gruptaki arkadaşlarım inositol kullandıkları 2. ay hamile kaldılar. Koenzim q10 aldım bir de ben bu saydıklarınıza ek olarak o da iyiymiş.
Bu yöntemin tercih edilmesinin nedeni nedir acaba başarı oranı yüksek miEvet canım bana bugün 3. Gun cozdurulup 5e goturulen embriyo transferi yapıldı diger 3. Günde donduruldu tekrardan gerek kalmaz umarım ama tekrar kullanılabilir yani
Evet canım ufak çaplı bir çiftliğim var haftaiçi mühendis hadta sonu çiftçiyimÇiftliğin mi var canım benim
Aaa öyle mi o zaman aklımda bulunsun canımmCanım asıl yaban mersinini dondurup öyle yiyin diyorlar dondukca içindeki antioksidani çoğalıyormus ben de alıp hep buzluğa koyuyorum öyle yiyorum
Markası neydi canımDoktorun bana verdiği folik asit içerisinde herşey varmış maşallah. Tekrar kullanmaya başladım :)
Canımm çok üzüldüm dua ettim. Vardır Rabbimin bir bildiği. Allah yardımcın olsun inşallah kolaylıkla atlatırsın inşallahKizlar bende gruptan ayrılıyorumbebekte ağır anomali varmış yani hayatinda 2. Defa görüyormuş doktorum genetik bişey değil amniyon sıvısının çocuğa baskı yapmasiyla iskelet sisteminin gelişmemesi gibi bişeymis. Tam dinkeyemedim de algın kapandı yarın Recep has gorucek bide ama eminim dedi. Bende serklaj olduğu için 10. Haftalık sezeryan olma ihtimalim var dua edin en azindan kürtajla alabilme ihtimalleri olsun. Vardır Rabbimin bir bildiği hamd olsun napalim
Başarı oranı diğerleriyle aynı diye biliyorumBu yöntemin tercih edilmesinin nedeni nedir acaba başarı oranı yüksek mi
Kişiden kişiye değişir benim 5. Gün embriyosu 2 tane olduğu için doktor onları yedekte tutmak istedi oyuzden 3. Gunleri 5. Gune takip kararı aldıBu yöntemin tercih edilmesinin nedeni nedir acaba başarı oranı yüksek mi
Naptın canım devam ediyor mu kanaman ? Bugün doktora gidecektin. Ben yaşamadım ama burda konuştuğum bir arkadaş 12. Haftada regl kanaması gibi kanama yaşadığını söylemişti. Çok şükür şuan gebeliği devam ediyor.Kızlar benim yine kanamam oldu ya kırmızı bu sefer regli kanı gibibir problem var sanırım .Böyle kırmızı kanama yaşayan oldu mu ? Hafif ağrıyla geldi
Kizlar bende gruptan ayrılıyorumbebekte ağır anomali varmış yani hayatinda 2. Defa görüyormuş doktorum genetik bişey değil amniyon sıvısının çocuğa baskı yapmasiyla iskelet sisteminin gelişmemesi gibi bişeymis. Tam dinkeyemedim de algın kapandı yarın Recep has gorucek bide ama eminim dedi. Bende serklaj olduğu için 10. Haftalık sezeryan olma ihtimalim var dua edin en azindan kürtajla alabilme ihtimalleri olsun. Vardır Rabbimin bir bildiği hamd olsun napalim
Allah razı olsun suan sadece duaya ihtiyacım var umarım kürtajla alabilirlerCanım çok çok üzüldüm ve endişelendim senin için, umarım hiç zorlanmadan rahatça atlatırsın bu süreci, dua ediyorum sana her şey yolunda gitsin diye
Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun tez zamanda şafi ismiyle sifalandirsin seni inşallahKizlar bende gruptan ayrılıyorumbebekte ağır anomali varmış yani hayatinda 2. Defa görüyormuş doktorum genetik bişey değil amniyon sıvısının çocuğa baskı yapmasiyla iskelet sisteminin gelişmemesi gibi bişeymis. Tam dinkeyemedim de algın kapandı yarın Recep has gorucek bide ama eminim dedi. Bende serklaj olduğu için 10. Haftalık sezeryan olma ihtimalim var dua edin en azindan kürtajla alabilme ihtimalleri olsun. Vardır Rabbimin bir bildiği hamd olsun napalim
Allah korusun, hiç öyle kötü şeyleri getirme aklınaAllah razı olsun suan sadece duaya ihtiyacım var umarım kürtajla alabilirlersezeryan olursam artık anne olma ihtimalini rafa kaldırmış oluyorum tamamen çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?