Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

akbs canım hamilelik haftanla bebeklerin haftası ne durumda. Bende bir kese biraz daha küçük dedi doktor normal mi anlamadım? Bilen ikizlere hamileler varsa da cevaplarsa çok sevinirim

Canım rabbim işini kolaylaştırsın inşallah, belli olana kadar bol bol Fetih suresi dinle. İnşallah tedavi edilebilir bir durumdur.

Ay hadi inşallah dediğin gibidir umut olur böylece

Canım durumun nedir doktora gittin mi inşallah herşey yolundadır bizi de haberdar edersin inşallah
Allah razı olsun canım gittim kanamam devam ediyor regli gibi kanama alanı varmış her kanama düşük demek değil dedi doktor .ilaçlarımı düzenledi eve geldim yatıyorum Allaha emanet dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden sizlerden de dua bekliyorum inşaallah

Canım çok şükür Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin dilerim sağlıcakla ilerler kucağına alırsın inşallah Amin

Kızlar pinky hanım için bol bol dua edelim birde Ya Şafii çekelim hep beraber çekmek isteyen olursa ona göre sayı belirleyelim kimin duası kabul olunur bilinmez inşallah bilmiyorum Allah’ımın yanında mucizeler bitmez yer gök dua üstüne kurulu

Çekelim canım

Yok aşkım lekelenmenin onla alakası yok. Yani doktoruma güveniyorum çok ilgiliydi.yinede emin olmak için Recep hocaya gönderdi. Genetik değilmiş çok nadir bir durum dedi amniyon zarı sanırım yapışmış o engellemiş gelisimini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…