Canııım iyiyim çok teşekkür ederim, öğrencilerime belim tutuldu dedim ve hep oturarak yaptım derslerimi sağ olsunlar üzmediler beni. Hafta sonu da güzelce dinlenirim inşallah. Pazar günü test yapsam mı diye düşünüyorum ama bir yandan da bekle acele etme diyorum. Pazar günü transfer hariç 6. günüm olacak.Nasılsın canım işe başladın mı çokta yorma kendini
Canııım iyiyim çok teşekkür ederim, öğrencilerime belim tutuldu dedim ve hep oturarak yaptım derslerimi sağ olsunlar üzmediler beni. Hafta sonu da güzelce dinlenirim inşallah. Pazar günü test yapsam mı diye düşünüyorum ama bir yandan da bekle acele etme diyorum. Pazar günü transfer hariç 6. günüm olacak.
Ortaokul Türkçe öğretmeniyim canım, amin sağ olasınİlkokulu öğretmenimisin canım benim iyi çok şükür Allahım kolaylık versin inşallah canım benim Amin
Kendini ne zaman hazır hissedersen yaparsın canım pazartesi günü 5. Gün embriyosu olduğu için silik te olsa çıkabilir
İki kere Opu oldum.Havuz yapmak için. reglimin 2.günü başladı süreç. Reglin 13.Günü ilk opumu olmışum.Yumurtalarımın en büyüğü reglin 11.günü 19,5 mm olmuş.Bu büyüklük belirliyor artık toplanma zamanı gelip gelmediğini.18mmyi aşınca artık topluyorlar diye biliyorum.sonra çatlatma iğnesi falan bişeyler veriyor.Yok canım doktorumu dinliyorum sadece sürecin süresini merak ettim az çok ne zaman tamamlanır diye.
Merhaba. Benim de bu tedavimde sadece 2 tane 900 lğk Gonal f vermişlerdi birde son birkaç gün cetrodite. Folil asit dışında da birşey kullanmadım. Önceki tedavide de 600 lük puregon 3 kutu yazmışlardı yine opuya yakın cetrodite muadili olan orgalutran kullandırmışlardıKızlar bu arada aranızda tüp bebek başlangıcında opuya kadar olan kısımda sadece gonal f kullanan var mı aranızda. Doktorum bana 900lük 3 kutu gonal f verdi 3 gündğr sadece onu kullanıyorım pazartesi anesteziye çağırdı. Pazartesiden sonra mı ilaç ekleyecek acaba
Canım bir sonraki muayenemizde keselerin ikisi de normal boyut ve şekline ulaşmıştı, ikisinin de kalp atışlarını duymuştuk. Her ölçümde bir tanesi 2 gün geriden geliyor şimdi. Yani o alttaki minik kese 2 gün geç döllenmiş; ama şu an ikisinin de durumu iyi şükürler olsun. Seninki de böyle bir durum olabilir ya da kesenin biri gelişemeyip gidebilir. Doktor o konuda da uyarmıştı. Eğer biri giderse henüz çok yeni olduğundan farketmeyebilirsin,lekelenmelerin olabilir endişelenme dedi. Lekelenmeye ağrı, sancı vs eşlik ederse hemen bizi ara dedi. Yani küçük kese giderse sen de farketmezsin muayenede belli olur diye düşünüyorum.Güzel kardeşim kese asagda göründüğünde yukarı çıkma ihtimali var mı çıkmazsa surec nasıl ilerliyor bilgin var mi
Canım doktorlar çok temkinli, o yüzden takip takip diyorlar ki evet ilk 3 ayımız en riskli ve hassas dönemler. Garip gelmesin, hepimizin doktoru aşağı yukarı böyle..Evet bende de öyle kalp atışlarını duyduk ama hala takip gerekiyor diyor sürekli o yüzden garip geldi bana
Ortaokul Türkçe öğretmeniyim canım, amin sağ olasınTest bile almadım daha kendimi tutayım biraz diye Rabbim hepimize hayırla sağlıkla pozitif sonuçları aldırsın inşallah, sağlıkla kucağımıza aldırsın bebişlerimizi.
Ayyy canım aynı benim gibisin sende, çok geçmiş olsunAy ölüyorum bende hiç sorma valla halım kalmadı mıde bulantısından kussam da rahatlasam kusamıyorum danapıcam bilmiyorum mıtfaga girdiğim an ölüyorum yemek kokusu geldiği anda çok fena oluyorum
Ahh ahh benimde sıkıntım6 hafta dört gün Ama henüz hiç bı yan etki yok sadece sigara bağımlılığım vardı çok zorlanıyorum,yasadgm sıkıntılar bundan kaynaklı siz kalp sesini duydunuz mu
Lekelenme olarak devam ediyor canım maalesefKanaman durdumu senin kuşum
Anladım canım aşağı yumarı kafamda şekillendi çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlısı ise taze transfer olmak nasip olur da süreç daha da uzamaz artık :))İki kere Opu oldum.Havuz yapmak için. reglimin 2.günü başladı süreç. Reglin 13.Günü ilk opumu olmışum.Yumurtalarımın en büyüğü reglin 11.günü 19,5 mm olmuş.Bu büyüklük belirliyor artık toplanma zamanı gelip gelmediğini.18mmyi aşınca artık topluyorlar diye biliyorum.sonra çatlatma iğnesi falan bişeyler veriyor.
ikinci OPU yü reglin 13.günü olmuşum yine. 11.gün en büyük yumurtama 16 mm demiş mesela. Hani bir yol haritası çizmek istediğin için kendi sürecimi yazdım kişiden kişiye değişebilir.
Çatlatma iğnesi falan zor bulunuyor.Belirli bir eczaneye gidiyorsanız kendinize ya erkenden alın dolabınıza koyun.çünkü soğuk zincir ilaç o. Ya da eczacınız size ayırsın.
Anladım canım pazartesi olsun hayırlısıyla da bakalım daha da şekillenir sürecim, teşekkür ederim :))Merhaba. Benim de bu tedavimde sadece 2 tane 900 lğk Gonal f vermişlerdi birde son birkaç gün cetrodite. Folil asit dışında da birşey kullanmadım. Önceki tedavide de 600 lük puregon 3 kutu yazmışlardı yine opuya yakın cetrodite muadili olan orgalutran kullandırmışlardı
Benim sadece bir kese göründü ama transferden sonra 14. Gün kontrolümde bunu söyledi dediki eğer iki taneyse 5 gün sonraki ( yani yarın) kontrolde bu çıkar ,sadece yolk oluşmuş gösterdi ama kese biraz asagda normalde beklenenden dedi hatta gösterdi bana ,bu duruma biraz takıldım gelişimi vs hiç bişi demedi pozitif konuştu cumartesi daha detaylı bakarız dedi.kese aşağıda olunca düşük riski yüksek diye okudum ya da yatarak hamilelik geçiyormuş, inşallah kese yukarı çıkar çok ama çok teşekkür ederim Cvp için saglikla buyusunlerCanım bir sonraki muayenemizde keselerin ikisi de normal boyut ve şekline ulaşmıştı, ikisinin de kalp atışlarını duymuştuk. Her ölçümde bir tanesi 2 gün geriden geliyor şimdi. Yani o alttaki minik kese 2 gün geç döllenmiş; ama şu an ikisinin de durumu iyi şükürler olsun. Seninki de böyle bir durum olabilir ya da kesenin biri gelişemeyip gidebilir. Doktor o konuda da uyarmıştı. Eğer biri giderse henüz çok yeni olduğundan farketmeyebilirsin,lekelenmelerin olabilir endişelenme dedi. Lekelenmeye ağrı, sancı vs eşlik ederse hemen bizi ara dedi. Yani küçük kese giderse sen de farketmezsin muayenede belli olur diye düşünüyorum.
Huzur perisi teşekkür ederimYok yok emin ol kusmak çok kötü yediğin herşeyi çıkarmak dahamı iyi olurdu vıyy ne güzel işte ben kızımda uykuharici ilk üç ay hiç bilmedim hamileyim sadece çok uyuyordum birde sabahları kalkınca ev sanki bana kokuyor gibi oluyordu bana öyle geliyordu o kadar üç ay sonra o uyumamdan koku hassasiyetim hepsi kaybolmuştu
Allah gönlünüze göre versin ama olmazsa üzülmeyin. Rahim duvarınızın yani endometrium kalınlığına bakacaklar.eğer uygun olursa ve ohss falan gibi sıkıntılar yaşamazsanız hemen yaparlarAnladım canım aşağı yumarı kafamda şekillendi çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlısı ise taze transfer olmak nasip olur da süreç daha da uzamaz artık :))
Anladım canım pazartesi olsun hayırlısıyla da bakalım daha da şekillenir sürecim, teşekkür ederim :))
Benim Dr um 5 .gün transferi olanlarda transfer tarihinden geriye 19 gün giderek sat belirliyorBenimki dondurulmuş embiryo beşinci gün 23 mart ilk günü son adet tarihim bu durumda ne demem gerekiyor
Rica ederim benim pgt yapıldığı için direk transfere hazırlanmadım ama transfer aşamasında da doğal siklus ile rahim kalınlaşması sorunu olanlarda da aynı ilerlemiyor süreç. Transfer aşamasında da doğal siklus olduğu için uine herhangi birşey kullanmamıştım başta transfere yakın antibiyotik bağışıklık baskılayıcı ilaç yine çatlatma iğnesi ve progestan fitil almıştım. Ama en azından benim tedavi olduğum yer için söylüyorum öncelik embriyo oluşması döllenme olması aşama aşama planlanıyor süreç kan değerlerine sürekli o yüzden bakıyorlar umarım hakkınızda hayırlısı olur süreciniz de hayırlısı ile olumlu sonuçlanırAnladım canım aşağı yumarı kafamda şekillendi çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlısı ise taze transfer olmak nasip olur da süreç daha da uzamaz artık :))
Anladım canım pazartesi olsun hayırlısıyla da bakalım daha da şekillenir sürecim, teşekkür ederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?