Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba bir liste vardı 7 mayısta 2. Kez embriyo koyulacak bu sefer 5. Gün embriyosu beni de ekler misiniz listeye

Merhaba canım hoşgeldin
Tabiki eklerim yaş kaç , kaçıncı deneme
Transfer günün 7 Mayıs mı inşallah bu sefer sağlıcakla pozitifleri görürsün inşallah Amin

Vajinal muayene mi oldun canım normalde böyle karışıklık olmaması gerekiyor

Afiyet şifa olsun inşallah

Aa anladım canım, hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah. Sen kendini hiç yorma, bol bol dinlen inşaallah o kese yukarı çıkar. Rabbim korktuklarından emin eylesin

Kızlar lekelenme gebe olan herkeste oluyor mu bu süreçte? Benim 4. günüm herhangi bir kanamam yok, öbür transferimde de kanamam olmamıştı negatif sonuçlanmıştı. Siz böyle sürekli lekelenmeden bahsedince tedirgin oldum.

Lucrin Depot vurulmuştum o geciktirdi tam 23 u adetimin ilk günüydü
Canım dr tabi sana tam doğru bilgiyi verecek kontrolünde ama 23 mart sat olup 15 nisan 5.gün embriyosu transferi olduysan şu an senin 5+2 falan olman lazım, 6+4 diye hesaplamışsın, bebek kese falan diğer tarihe uygun olursa panik yapma doğrusu o olabilir çünkü

2 kere transfer oldum ikisindede pozitif oldum çok şükür hiç lekelenme bir damla bile yaşamadım, korkmayın herkeste olacak bir şey değil

Hiç sıkıntı yapmayın her gebelik aynı değil , artışlarınız da güzel hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

Hayda canım benim lekelenme olsa bu seferde dersin regl oluyorum rahatla kuzum herkeste leke 🫟 olmaz normal sağlıklı gebelikte hiç kanama olmaması gerekir yani onun için rahat ol pozitif düşün pozitif olsun Amin

2 kere transfer oldum ikisindede pozitif oldum çok şükür hiç lekelenme bir damla bile yaşamadım, korkmayın herkeste olacak bir şey değil
Teşekkür ederiim Her şeyi düşündüğümüz için takılacak yer arıyoruz kendimize bazen.

Hayda canım benim lekelenme olsa bu seferde dersin regl oluyorum rahatla kuzum herkeste leke 🫟 olmaz normal sağlıklı gebelikte hiç kanama olmaması gerekir yani onun için rahat ol pozitif düşün pozitif olsun Amin
Benim ilk gebeliğim doğal yolla olmuştu o zaman lekelenmem olmamıştı hiç ama acaba dedim tüp bebekte böyle mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…