Canım sen nasıl 6+4 eminmisin 15 nisan transferin olmuş, ben 7 nisan transferimle 6+3 bu gün6 hafta dört gün Ama henüz hiç bı yan etki yok sadece sigara bağımlılığım vardı çok zorlanıyorum,yasadgm sıkıntılar bundan kaynaklı siz kalp sesini duydunuz mu
Benim ve hala var çok kötü maalesef6. Haftada bulantısı başlayan oldu mu
Ay beni
Yasakladılar ben geri geldim.mayala senin için çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim de pazartesi test günüm. Korkmaya başladım. Ağrılarım var ama kendimi dinlemekten sıkıldım. İnşallah tutunmuştur. Rabbimden gelen her şeye razıyım
Kanaman durdumu senin kuşumBenim ve hala var çok kötü maalesef
Sepidecim doktorum son adet tarihini baz alcagimizi söyledi, siz transferi mi baz aliyorsunuzCanım sen nasıl 6+4 eminmisin 15 nisan transferin olmuş, ben 7 nisan transferimle 6+3 bu gün
Sepidecim doktorum son adet tarihini baz alcagimizi söyledi, siz transferi mi baz aliyorsunuz
Benimki dondurulmuş embiryo beşinci gün 23 mart ilk günü son adet tarihim bu durumda ne demem gerekiyorDondurulmuş embriyoda adetin ilk günü baz alınır taze transferde yani benim ki Opu günü hesaplanacak
Benimki dondurulmuş embiryo beşinci gün 23 mart ilk günü son adet tarihim bu durumda ne demem gerekiyor
Hiç bı kusma vs belirti yokSen 23 marttan hesaplayacaksın kuzum nerdeyse 2 aylık olucan
Hiç bı kusma vs belirti yok
:))))Ne güzel işte kendini nazaredeceksin kusmak hiç iyi değil birşey yiyememek çok kötü sus yiyen konforlu oluyor
adet olmak için masaj vardı, bir ay benim de öyle geç olmuştu o masajı günde 4-5 kez yapmıştım 2-3 gün sonra olmuştum. Youtube’a yazsan çıkar bence canım.inşallah canım benim vet doktor da stres dedi ada çayı içeceğim bol bol. inşallah süreci etkilemez geç olmam. bu aradaa seni de tebrik ederim çok çok sevindim Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
İlk defa yasadgm için trabsferden snrada bı yan etki olmadı tutunmadimi diye çok korkmustm şimdi görüyorum herkeste türlü türlü yan etkiler bende yine bişi yok insan korkuyo bunda bı anormallik var mı diye
adet olmak için masaj vardı, bir ay benim de öyle geç olmuştu o masajı günde 4-5 kez yapmıştım 2-3 gün sonra olmuştum. Youtube’a yazsan çıkar bence canım.
İlk defa yasadgm için trabsferden snrada bı yan etki olmadı tutunmadimi diye çok korkmustm şimdi görüyorum herkeste türlü türlü yan etkiler bende yine bişi yok insan korkuyo bunda bı anormallik var mı diye
Benim ki taze transfer ama bende de son adet tarihi baz alındıDondurulmuş embriyoda adetin ilk günü baz alınır taze transferde yani benim ki Opu günü hesaplanacak
Benim ki taze transfer ama bende de son adet tarihi baz alındı
Değişiyor demek ki doktora göreBenimkiler Opu gününü baz aldığını söylediler taze transferde öyle hesaplıyoruz demişti doktorum
Değişiyor demek ki doktora görebirde bence bebek büyüdükçe ölçüm de daha net olacağı için daha doğru hesaplanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?