Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hoşgeldin Amin Ecmain inşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı başına inşallah dilerim bize güzel pozitif haberlerini verirsin inşallah Amin

adet olmak için masaj vardı, bir ay benim de öyle geç olmuştu o masajı günde 4-5 kez yapmıştım 2-3 gün sonra olmuştum. Youtube’a yazsan çıkar bence canım.

adet olmak için masaj vardı, bir ay benim de öyle geç olmuştu o masajı günde 4-5 kez yapmıştım 2-3 gün sonra olmuştum. Youtube’a yazsan çıkar bence canım.

Nasılsın canım işe başladın mı çokta yorma kendini

İlk defa yasadgm için trabsferden snrada bı yan etki olmadı tutunmadimi diye çok korkmustm şimdi görüyorum herkeste türlü türlü yan etkiler bende yine bişi yok insan korkuyo bunda bı anormallik var mı diye

Yok yok emin ol kusmak çok kötü yediğin herşeyi çıkarmak dahamı iyi olurdu vıyy ne güzel işte ben kızımda uyku harici ilk üç ay hiç bilmedim hamileyim sadece çok uyuyordum birde sabahları kalkınca ev sanki bana kokuyor gibi oluyordu bana öyle geliyordu o kadar üç ay sonra o uyumamdan koku hassasiyetim hepsi kaybolmuştu

Değişiyor demek ki doktora göre birde bence bebek büyüdükçe ölçüm de daha net olacağı için daha doğru hesaplanır

Aynen öyle bazı bebeklerin gelişimi önden gidebilir yani ölçümlere göre değişebilir büyük ihtimalle doktorların da tekniği değişik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…