O zaman onda da güzel artarsa keseyi bekleyeceksin artık, tebriklerTeşekkür ederimDoktorum test istedi, çünkü normalde ilk test vermem gereken gün bugündü. Ben diğerlerini erken vermiş oldum, o yüzden bir kere daha ver dedi.
kan testi yaptım negatif bir kutu tarlusal bitirdim 55 gün oldu yok yok yok gelmiyordepresifbirpolyanna canım test yaptın mı bir sonuç aldın mı canım
Kızlar bu arada aranızda tüp bebek başlangıcında opuya kadar olan kısımda sadece gonal f kullanan var mı aranızda. Doktorum bana 900lük 3 kutu gonal f verdi 3 gündğr sadece onu kullanıyorım pazartesi anesteziye çağırdı. Pazartesiden sonra mı ilaç ekleyecek acaba
kan testi yaptım negatif bir kutu tarlusal bitirdim 55 gün oldu yok yok yok gelmiyor
Canım benim çok teşekkür ederimminşallah rabbim bu yola giren herkesi sağlıkla pozitif haberler nasip etsin
inşallah canım benim vet doktor da stres dedi ada çayı içeceğim bol bol. inşallah süreci etkilemez geç olmam. bu aradaa seni de tebrik ederim çok çok sevindim Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnCanım ya şansişte beklediğim için gelmiyor streste tabi etkiliyor canım çok düşünme akışına bırak bazı bitki çayları var regl getirecek onları içebilirsin inşallah sağlıcakla yakında olursun Amin
6 hafta dört gün Ama henüz hiç bı yan etki yok sadece sigara bağımlılığım vardı çok zorlanıyorum,yasadgm sıkıntılar bundan kaynaklı siz kalp sesini duydunuz mu6. Haftada bulantısı başlayan oldu mu
Benim değerim 36 ya düşmüş gene olmadı
inşallah canım benim vet doktor da stres dedi ada çayı içeceğim bol bol. inşallah süreci etkilemez geç olmam. bu aradaa seni de tebrik ederim çok çok sevindim Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
Teşekkür ederimDoktorum test istedi, çünkü normalde ilk test vermem gereken gün bugündü. Ben diğerlerini erken vermiş oldum, o yüzden bir kere daha ver dedi.
Yok daha önümüzdeki hafta cuma duyacağım inşallah ama bulantı olmayınca insan tedirgin oluyor6 hafta dört gün Ama henüz hiç bı yan etki yok sadece sigara bağımlılığım vardı çok zorlanıyorum,yasadgm sıkıntılar bundan kaynaklı siz kalp sesini duydunuz mu
Ne bileyim burda gördüğüm değerler hep daha fazlaydı, bi acaba oldumCanım sen erken verdiğin için düşük çıkmış normalde bugün test gününde versen direk 144 değerle öğreneceksin ve çok güzel bir değer onun için stres yapma önemli olan bundan sonraki kan testin sonucu inşallah sağlıklı ilerler Amin
Yok daha önümüzdeki hafta cuma duyacağım inşallah ama bulantı olmayınca insan tedirgin oluyor
Ne bileyim burda gördüğüm değerler hep daha fazlaydı, bi acaba oldumbir telaş bitiyor diğeri başlıyor hepimize Allah kolaylık versin
mayala Allah gönderdi seni karşımıza bireysel psikologumuz gibi oldun çok teşekkür ederim karşılığını evlatlarından güzel günler gorerek al inşallah çok sevdim seni
İnşallah Allahım o kadar bekledik ki artık olsunYok kuzum bugün test günün ve değerin iyi emin ol onlar genelde çoğul gebelikoluyor tedirgin olma ha bugün 20 çıksaydı tedirgin olurdun ama test gününde en az 50 ve üzeri beklenir değerin senin de gayet iyi kimseyle kendi durumunu karşılaştırma sadece üzülürsün canım herkesin farklıdır gönlün rahat olsun inşallah sağlıcakla gelsin minik mucizen sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin
Benim 9. Gün 63 tü canım. Önemli olan artmaya devam etmesi gayet iyiKızlar size bir şey soracağım. Benim burada gördüğüm beta hcg'ler hep yüksek, benim o kadar yüksek gelmedi değerlerim. Ama ikiye katlanarak gidiyor şimdilik. Transfer dahil 7. gün 25, 9. gün 66, 11. gün 144 geldi. Nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?