- 3 Ocak 2021
- 4.764
- 1.497
- 83
- 35
Anladım canm geçmiş olsun. Sen doktoruna güven bence o ne zaman uygun görürse o zaman olursun. Önemli olan sen moralini yüksek tutBenim boş gebelik yolk kesesini gördük ama bebek hiç gelişmedi ve kalp atışı oluşmadı. 7. Hafta kontrolü. Tekrar transfer konusunda kafamı kurcalıyor
Hayırlı olsun canm gözün aydınPozitif geldi. Çok şükür.ama beta hcg 61,5 geldi. Dr biraz düşük ama olsun dedi. Pazartesi tekrar kan ver bakalım dedi. Betası düşük gelip yükselen oldu mu? Nasıl olması gerekiyor anlamadım. İlk gebelik düşük oldu. Bunda da hafif leke gelince korktum. Normalmiş. Artmadığı sürece dedi
23 Nisan da transfer yapıldıHayırlı olsun canm gözün aydıntransferin kaçıncı gunundesin
Pozitif geldi. Çok şükür.ama beta hcg 61,5 geldi. Dr biraz düşük ama olsun dedi. Pazartesi tekrar kan ver bakalım dedi. Betası düşük gelip yükselen oldu mu? Nasıl olması gerekiyor anlamadım. İlk gebelik düşük oldu. Bunda da hafif leke gelince korktum. Normalmiş. Artmadığı sürece dedi
Selamlar kızlar Diyarbakır bahçeci de zeki akkum da tüp bebek yapmayı düşünüyoruz yapan var mı yada oraya giden?
Ben. Transfer yaptım süreci bekliyorumSelamlar kızlar Diyarbakır bahçeci de zeki akkum da tüp bebek yapmayı düşünüyoruz yapan var mı yada oraya giden?
İnşallah canım teşekkür ederim bende zeki akkumla uğur değer arasında kararsızımAleyküm selam canım galiba bizim kızlardan orada yapan yok ama Diyarbakır memorialda yapıp memnun kalan arkadaşımız oldu inşallah işinin Ehl-i hayırlı vicdanlı işinde başarılı doktorlara denk gelirsin inşallah Amin
İnşallah canım teşekkür ederim bende zeki akkumla uğur değer arasında kararsızım
Kızlar Merhabalar ben 3 gün embriyosu transferi oldum 25 Nisan'da Bugün transferimin 7 günü ve yaptığım kaset testi Çok silik kırmızı çizgiyi gördüm ve gerçekten Hayatında ilk kez bu çizgiyi görüyorum diyebilirim Sizce pozitif midir yoksa erken mi daha ya da yalancı çizgi olabilir mi bilgisi olan yazabilirse çok sevinirim
Merhaba canım hayırlı olsun inşallah dilerim sağlıcakla devam etsin bizim kızlardan biri 3. Gün embriyosuyla aynı evde bu şekil silikle gördü maşallah sonra pozitifleri gördü darısı başına inşallah Amin ya Gerçekten mi Çok mutlu oldum umarım umarım umarım gerçekten pozitiftir sonra kaçıncı günde kanda gördün
Sonra kaçıncı günde kanda gördünMerhaba canım hayırlı olsun inşallah dilerim sağlıcakla devam etsin bizim kızlardan biri 3. Gün embriyosuyla aynı evde bu şekil silikle gördü maşallah sonra pozitifleri gördü darısı başına inşallah Amin
Sonra kaçıncı günde kanda gördün
Çok mutlu oldum Umarım Gerçekten benim de pozitiftir normalde 5 gün embriyorsun 7 ve 8 günde testte pozitifi gösteriyor Aslında 3 gün embriyosu daha sonradan geriden geliyor deniyor ama ben 7 gününde bu kırmızı silik çizgiyi görünce buradan bir sormak istedim bilen annelerimize Umarım Gerçekten pozitiftir çok teşekkür ederimYanılmasam 10.gün kan vermişti daha test gününe iki gün vardı
Çok mutlu oldum Umarım Gerçekten benim de pozitiftir normalde 5 gün embriyorsun 7 ve 8 günde testte pozitifi gösteriyor Aslında 3 gün embriyosu daha sonradan geriden geliyor deniyor ama ben 7 gününde bu kırmızı silik çizgiyi görünce buradan bir sormak istedim bilen annelerimize Umarım Gerçekten pozitiftir çok teşekkür ederim
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim duaların için dilerim Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen tüm kadınlarımıza bu anneliği yaşatsın sağlıklı bir şekilde kucaklarına evlat nasip etsin inşallah aminAmin amin inşallah bebeğin seninle Allah’ın izniyle inşallahkanda da pozitifleri görürsün inşallah
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim duaların için dilerim Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen tüm kadınlarımıza bu anneliği yaşatsın sağlıklı bir şekilde kucaklarına evlat nasip etsin inşallah amin
Evet burada yorumlarda çokça ismini duydum Yarın gerçekten İlk fırsatta Eczaneden alıp denemeyi düşünüyorum 7 Mayıs günü de Rabbim inşallah kan testinde göstermeyi nasip eder Aminİnşallah canım benimbirde predictor markası test var o da güvenilir diyorlar yarın sabah istersen onunla bir dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?