Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Evet burada yorumlarda çokça ismini duydum Yarın gerçekten İlk fırsatta Eczaneden alıp denemeyi düşünüyorum 7 Mayıs günü de Rabbim inşallah kan testinde göstermeyi nasip eder Amin

Amin canım Rabbim seni sevindirsin inşallah
beni de haberdar edersin inşallah merak ettim

Beni de yazabilir misiniz1. Deneme 18 Nisan transfer günü 5.gün dondurulmuş tek embriyo. Değerlerm 9.gün 49.8 11.gün 112 13.gün 190 yarın tekrar vereceğim duruma göre belli olacak

Pozitif olma ihtimali yüksek ama erken gebelik testiyle özellikle pedıctörle tekrar denemeni tavsiye ederim.

Benimde 3. Gün embriyosu 8. Gün erken gebelik testinde çok silik çıkmıştı. Rica ederim
Benimki erken gebelik testi de değil kaset testler Biliyorsun çok eski Bunlar Ama ona rağmen çok siviye çok net bir şekilde görebiliyorum Yarın gerçekten erken gebelik testi alacağım ve umarım bebeğim tutulmuştur bana sen şu an hamile misin

Nasılsınız kızlar herkes iyi mi 2 gündür giremedim çok yazı birikmiş okuyamadım

inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olur evet benim dün test günümdü değerin güzel dedi doktorum yarın tekrar kan vericem artışı görmek için umarım Herşey yolunda gider hepimiz için

Beni de yazabilir misiniz1. Deneme 18 Nisan transfer günü 5.gün dondurulmuş tek embriyo. Değerlerm 9.gün 49.8 11.gün 112 13.gün 190 yarın tekrar vereceğim duruma göre belli olacak

Hoşgeldin canım hayırlı olsun dilerim sağlıcakla katlanarak devam eder inşallah Amin
Yaş kaç , test günün ne zamandı canım

Nasılsınız kızlar herkes iyi mi 2 gündür giremedim çok yazı birikmiş okuyamadım

İyiyiz canım biraz üzgün şeyler yaşadık canım maalesef ne diyelim Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimizin için inşallah sen nasılsın iyi misin inşallah

Arkadaşım merhaba çarşamba günü son betam 1200 gelmişti doktorum pazartesi için kese randevusu vermişti. Bugün aşırı mide bulantısı oldu ve halsizdim akşamdan sonra kırmızı kanamam başladı ağrıyla beraber. Hemşiremi aradım progestan 50 mg vurulmamı istedi bol su iç yat dinlen dedi. İğneyi yaptırdım ama ben sonrasında devlet hastanesine gittim kadın doğuma alttan ve normal usg baktı keseyi göremedi tekrar kan aldılar düşüyor olabilir dedi. Allah bullak oldum çok kötüyüm

Merhaba canım çok geçmiş olsun Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah belki daha küçük olduğu için görünmemiştir sen gönlünü ferah tut Allahım yüzüne baksın inşallah Amin peki kan sonucun çıktı mı

Abla benim bebekler tutmadı da yine başlayacam tedaviye de mayısın ortasında ister istemez benimki denk gelecek gibi ondan merak ettim

Anladım canım bunu doktorunla görüş o tarihlerde çalışıyorlar mı diye dilerim inşallah bu sefer herşey senin için çok güzel sağlıklı ilerlesin Amin sonunda mucizene kavuşursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…