Amin canım benim Rabbim hepimizinkini iyi eylesin inşAllah,iyiyim valla bende test sonuçlarını bekibazen geriliyorum bazıları çıktı ama fetal ve genetik hastlklar çıkmadı birde oksaparı 9 ay kullanacakmışım iğneyi ona alışcm inşAllahİyiyiz canım biraz üzgün şeyler yaşadık canım maalesef ne diyelim Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimizin için inşallah sen nasılsın iyi misin inşallah
Amin canım benim Rabbim hepimizinkini iyi eylesin inşAllah,iyiyim valla bende test sonuçlarını bekibazen geriliyorum bazıları çıktı ama fetal ve genetik hastlklar çıkmadı birde oksaparı 9 ay kullanacakmışım iğneyi ona alışcm inşAllah
Coğrafya kaderdir işteİyiymiş bizim testlerimiz daha o kadar akıllanmamış sadece olup olmadığını söylüyor gerisini bize bırakıyor
Aynen öyle bitanem sen nasılsın nasıl gidiyor bacımsuAllahım kolaylaştırsın inşallah sana ve bebeğine şifa olsun inşallah Aminsenle bebeğin sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil
Aynen öyle bitanem sen nasılsın nasıl gidiyor bacımsu
Çok teşekkür ederimMaşallahcanım tebrik ederim sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin mucizeni inşallah Amin
Yalancı malancı en azından teknoloji ilerlemişBizimkiler ancak yalancıtest üretsinler
Çok teşekkür ederimisteyen herkese nasip olsun inşallah
Yalancı malancı en azından teknoloji ilerlemişbizde test bile hatalı çıkıyor bazen
Ne zamandı btnm?valla her ultrasyonu sabırla bekleycz herhlde hep bnmde 13 nde sabırszlklar bekliyorumÇok şükür hamdolsun iyiyim arada bel ağrılarım oluyor bazen de iyi bilmiyorum değişiyor ultrasona hayırlısıyla bir girseydim rahatlayacağım Allah’ın izniyle inşallah Amin
Ne zamandı btnm?valla her ultrasyonu sabırla bekleycz herhlde hep bnmde 13 nde sabırszlklar bekliyorum
Hoşbuldum amin inşallahHoşgeldin canım hayırlı olsun dilerim sağlıcakla katlanarak devam eder inşallah Amin
Yaş kaç , test günün ne zamandı canım
Mayalacım sen hangi ülkedesin? Ben de haftayı göz tree ren testi paylaştığında yurt dışından getirttin sanmıştım.Kız işte türkiyedekileri kast ediyorum milleti önce heveslendirip sonra hayal kırıklığına uğratıyorlarburada teknoloji üst seviyede dijital testlerle bebeğin haftasını biliyoz düşün yani
Mayalacım sen hangi ülkedesin? Ben de haftayı göz tree ren testi paylaştığında yurt dışından getirttin sanmıştım.
Hoşbuldum amin inşallah29 yaş, yarın tekrar vereceğim inşallah
Cnm dayanamadım bugün gittim .sonuç pozitif çok mutluyum. Negatif çıkmasına alışmıştım hala inanamıyorum . inşallah hepimizin kucağına almak nasip olur Allah razı olsunP peynirekmek63 canım yarın kan test günün inşallah hayırlı güzel haberlerle gelmek nasip olsun Amin
Amin bacımsu amin valla görsende aynı uzun olunca ister istemez yine arada tedirgin oluyorSen gene gördün gönlün rahatbende hayırlısıyla sağlıcakla görseydim inşallah Amin
Benim de 15 mayısta randevum demek ki senden iki gün sonra hayırlı sağlıklı güzel haberler Alalım hep beraber inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?