Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İyiyiz canım biraz üzgün şeyler yaşadık canım maalesef ne diyelim Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimizin için inşallah sen nasılsın iyi misin inşallah
Amin canım benim Rabbim hepimizinkini iyi eylesin inşAllah,iyiyim valla bende test sonuçlarını bekibazen geriliyorum bazıları çıktı ama fetal ve genetik hastlklar çıkmadı birde oksaparı 9 ay kullanacakmışım iğneyi ona alışcm inşAllah

Allahım kolaylaştırsın inşallah sana ve bebeğine şifa olsun inşallah Amin senle bebeğin sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil

Aynen öyle bitanem sen nasılsın nasıl gidiyor bacımsu

Çok şükür hamdolsun iyiyim arada bel ağrılarım oluyor bazen de iyi bilmiyorum değişiyor ultrasona hayırlısıyla bir girseydim rahatlayacağım Allah’ın izniyle inşallah Amin

Yalancı malancı en azından teknoloji ilerlemiş bizde test bile hatalı çıkıyor bazen

Kız işte türkiyedekileri kast ediyorum milleti önce heveslendirip sonra hayal kırıklığına uğratıyorlar burada teknoloji üst seviyede dijital testlerle bebeğin haftasını biliyoz düşün yani

Çok şükür hamdolsun iyiyim arada bel ağrılarım oluyor bazen de iyi bilmiyorum değişiyor ultrasona hayırlısıyla bir girseydim rahatlayacağım Allah’ın izniyle inşallah Amin
Ne zamandı btnm?valla her ultrasyonu sabırla bekleycz herhlde hep bnmde 13 nde sabırszlklar bekliyorum

Ne zamandı btnm?valla her ultrasyonu sabırla bekleycz herhlde hep bnmde 13 nde sabırszlklar bekliyorum

Sen gene gördün gönlün rahat bende hayırlısıyla sağlıcakla görseydim inşallah Amin
Benim de 15 mayısta randevum demek ki senden iki gün sonra hayırlı sağlıklı güzel haberler Alalım hep beraber inşallah

M Minikdavuk hanım nasılsın kan testini tekrarladın mı yoksa yarın mı yapacaksın İnşallah güzel hayırlı haberle gelirsin Amin

Kız işte türkiyedekileri kast ediyorum milleti önce heveslendirip sonra hayal kırıklığına uğratıyorlar burada teknoloji üst seviyede dijital testlerle bebeğin haftasını biliyoz düşün yani
Mayalacım sen hangi ülkedesin? Ben de haftayı göz tree ren testi paylaştığında yurt dışından getirttin sanmıştım.

Amin bacımsu amin valla görsende aynı uzun olunca ister istemez yine arada tedirgin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…