- 16 Kasım 2020
- 524
- 232
- 53
- 37
Merhaba bende de migren var da tedavinin hangi aşamasindasiniz acabaKızlar transfer öncesi ilaç kullanımı yasak bende migren var krizi tutuyor hamilelik içinde korkunç 2 gün önce krizi tuttu hayat duruyor kriz anında kusmaktan midem den kan geldi artık Dr ilaç yasakladı hazırlık süreci diye parol da bana birşey yapmıyor bununla baş eden varmı lütfen yardımcı olun
Merhaba bende de migren var da tedavinin hangi aşamasindasiniz acaba
Gülfer Ergün canımOndan dolayı düzgün çıkmıyor yani bu doktorun kim çok merak ettim gelip şöyle sarsalım
Gülfer Ergün canımiyi bir kadın aslında ama işte
Allah yardımcın olsun dualarım seninleCanım merak etmeyin diye yazıyorum yücel hocaya gitmedim. Recep has a gittin ayni taniyi koydu. Ve bu milyonda bir bişey nasıl geldi sizi buldu dedi. Şimdi kendi doktoruma geldim karından iğneyle bebeğin kalp atışını sonlandiracaklar çok korkuyorum bekliyorum dua edin.ins. Canım yanmazsonra bı kaç gün beklicekler bebeğin küçülmesini ve yumuşamasını salı falanda önce alttan denicekler olmazsa sezeryanla alicaklar.o belli değil henuz
Diğer arkadaş ne durumda bilmiyorum da bende yaşadım transfer aşamasında öncesinde çok ağır ilaçları oluyor haliyle tüp bebek tedavisini etkiliyor. Ben kendimce bi yöntem bulmuştum migren atağım başlamadan ufak bi baş ağrım olur o başladığı zaman limonlu sade Türk kahvesi içiyorum o kesiyor bu süreçte çay kahve sınırlı malum transferden sonra 3 defa oldu 3 kere atağın önüne böyle geçtim. Hamilelikte migren atakları olmuyor bende çok şükür hamilelik hormonu baş ağrısını dengeleyip bastırıyor. Çok geçmiş olsun şimdiden bi deneyinMerhaba bende de migren var da tedavinin hangi aşamasindasiniz acaba
Teşekkürler size de geçmiş olsun. Ben de transferim 8. gunundeyim bende olmadı şimdiye kadar şükür. İnşallah böyle devam eder. Aslında tedavi öncesi hacamat olmayı düşünüyordum ama birden kendimi tedavide buldum. Hacamat iyi geliyor bu arada bikac ağrı olmuyorDiğer arkadaş ne durumda bilmiyorum da bende yaşadım transfer aşamasında öncesinde çok ağır ilaçları oluyor haliyle tüp bebek tedavisini etkiliyor. Ben kendimce bi yöntem bulmuştum migren atağım başlamadan ufak bi baş ağrım olur o başladığı zaman limonlu sade Türk kahvesi içiyorum o kesiyor bu süreçte çay kahve sınırlı malum transferden sonra 3 defa oldu 3 kere atağın önüne böyle geçtim. Hamilelikte migren atakları olmuyor bende çok şükür hamilelik hormonu baş ağrısını dengeleyip bastırıyor. Çok geçmiş olsun şimdiden bi deneyin
Limonlu denememistim ama ben de hep ağrı hissettigimde türk kahvesi içerim sonra duşa girerim biraz faydası oluyor en azından hafifletiyorDiğer arkadaş ne durumda bilmiyorum da bende yaşadım transfer aşamasında öncesinde çok ağır ilaçları oluyor haliyle tüp bebek tedavisini etkiliyor. Ben kendimce bi yöntem bulmuştum migren atağım başlamadan ufak bi baş ağrım olur o başladığı zaman limonlu sade Türk kahvesi içiyorum o kesiyor bu süreçte çay kahve sınırlı malum transferden sonra 3 defa oldu 3 kere atağın önüne böyle geçtim. Hamilelikte migren atakları olmuyor bende çok şükür hamilelik hormonu baş ağrısını dengeleyip bastırıyor. Çok geçmiş olsun şimdiden bi deneyin
Rabbim imtihanınızı kolaylaştırsın, sağlıkla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Kizlar Allah razı olsun okuyamadım yazdıklarınızı işlem bitti eve dönüyorum salı günü de alicaklar işte umarım alttan dikişe zarar vermeden alırlar. Sepidecim yücel hoca da aradı çok üzgündü şaşırdı ama bırakma dedi. Recep hoca ve benim kendi doktorumda resmen beni gaza getirdiler ben alın dikisimi de dedim çünkü ama gençsin embriyoların var dikişi de çok güzel pes etme dedilerakşam okuyacagim ins. Yazdiklarinizi
Allah razı olsunn hemen bakıyorumadet olmak için masaj vardı, bir ay benim de öyle geç olmuştu o masajı günde 4-5 kez yapmıştım 2-3 gün sonra olmuştum. Youtube’a yazsan çıkar bence canım.
İnşallah olurUmutlanmak istemiyorum ama buna bile mutlu oldum rabbim hepimize hayırlı haberler nasip etsin
Kizlar Allah razı olsun okuyamadım yazdıklarınızı işlem bitti eve dönüyorum salı günü de alicaklar işte umarım alttan dikişe zarar vermeden alırlar. Sepidecim yücel hoca da aradı çok üzgündü şaşırdı ama bırakma dedi. Recep hoca ve benim kendi doktorumda resmen beni gaza getirdiler ben alın dikisimi de dedim çünkü ama gençsin embriyoların var dikişi de çok güzel pes etme dedilerakşam okuyacagim ins. Yazdiklarinizi
Çok çok üzüldüm canım rabbim sabır versin. İnşallah kolaylıkla olur ve yeni evlatlar için rabbim şans versin inşallah.Canım merak etmeyin diye yazıyorum yücel hocaya gitmedim. Recep has a gittin ayni taniyi koydu. Ve bu milyonda bir bişey nasıl geldi sizi buldu dedi. Şimdi kendi doktoruma geldim karından iğneyle bebeğin kalp atışını sonlandiracaklar çok korkuyorum bekliyorum dua edin.ins. Canım yanmazsonra bı kaç gün beklicekler bebeğin küçülmesini ve yumuşamasını salı falanda önce alttan denicekler olmazsa sezeryanla alicaklar.o belli değil henuz
Bu konuda bilgim yok ama dış gebelik olduğunu ne zaman öğrendiniz ve nereye yerleştiKızlar selam, bende 22 martta transfer olmuştum ve boş gebelik nedeniyle şu an kendiliğinden düşmesini bekliyoruz. Olmazsa kürtaj olacağım doktorum ilk regl ile birlikte tekrar transfer yapabileceğimizi söylemişti. Hemen transfer yapılması rahim açısından sağlıklı mı beklemek ni gerekir acaba.? Bu konuda deneyim ya da bilgisi olan paylaşabilir mi?
Kızlar selam, bende 22 martta transfer olmuştum ve boş gebelik nedeniyle şu an kendiliğinden düşmesini bekliyoruz. Olmazsa kürtaj olacağım doktorum ilk regl ile birlikte tekrar transfer yapabileceğimizi söylemişti. Hemen transfer yapılması rahim açısından sağlıklı mı beklemek ni gerekir acaba.? Bu konuda deneyim ya da bilgisi olan paylaşabilir mi?
Benim boş gebelik yolk kesesini gördük ama bebek hiç gelişmedi ve kalp atışı oluşmadı. 7. Hafta kontrolü. Tekrar transfer konusunda kafamı kurcalıyorBu konuda bilgim yok ama dış gebelik olduğunu ne zaman öğrendiniz ve nereye yerleşti
Çok teşekkür ederim inşallah bir sıkıntı olmaz insan tedirgin oluyor ister istemez dua edin benim için deMerhaba canım çok geçmiş olsunRabbim şifa versin inşallah dilerim kolaylıkla atlatırsın kendine dikkat et inşallah Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz
Ay inşallah benim de öyle olur umut oldun bana yazdıklarınla canım, sana da geçmiş olsun bu aradaCanım bende transferin 2. Günümü ne çok kötü grip oldum öksür hapşur kendi kendime iyileştim mecbur olarak ilaç içmedim 4 5 gün sonra iyileşmeye başladım bi sorun olmadı çok geçmiş olsun sen yinede dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?