Amin insallah ablacımAnladım canım bunu doktorunla görüş o tarihlerde çalışıyorlar mı diye dilerim inşallah bu sefer herşey senin için çok güzel sağlıklı ilerlesin Amin sonunda mucizene kavuşursun inşallah
Bende 5 yılı bitirdim evliliğin.Ama nasıl geçti o güzel günler asla anlamadım.bizde Fazla rahatlık artık vazgeçilmez olmaya başladı bi bebemiz olsun dedik.Çünkü kendimizde farkettik ki bu lüksümüzden gün geçtikçe vazgeçmek zor olacaktıBenim genelde rahim kalınlığımla ilgili hiç problemim olmadı her defasında olması gerektiği kalınlıkta hatta 3 çizgi görünümünde gayet güzel diyorlardı. Umarım ohss da olmaz malum amh sebebiyle aman aman yumurta çıkacak gibi durmuyor :-D Çok iyi yapmışsın valla kafa dinlemek bi yere kadar en iyisii. Bizim artık evliliğimizin 4. yılı. Biraz hareket katalım dedik artık rahatlık yeter
Cnm dayanamadım bugün gittim .sonuç pozitif çok mutluyum. Negatif çıkmasına alışmıştım hala inanamıyorum . inşallah hepimizin kucağına almak nasip olur Allah razı olsun
Amin bacımsu amin valla görsende aynı uzun olunca ister istemez yine arada tedirgin oluyor
Bayramda klinikler kapalı oluyor. Doktorunuz tarihi ona göre belirler.Abla benim bebekler tutmadı da yine başlayacam tedaviye de mayısın ortasında ister istemez benimki denk gelecek gibi ondan merak ettim
Bayramda klinikler kapalı oluyor. Doktorunuz tarihi ona göre belirler.
Kuzum ya ben sanki yumurtladım dün gibi geliyo bana zaten kontrolde 14 mm folikülüm vardı adetin 3. günü. Dün de yumurta akı gibi akıntım ve inanılmaz bir kasık ağrım oldu. Bugün de sol kasığıma iğne batırdılar resmen. Bi de lekelenmem vardı ya hafif yumurtlamada da oluyormuş hafif kanama bazen.Nasılsın canım doktora ne zaman gideceksin inşallah
Kuzum ya ben sanki yumurtladım dün gibi geliyo bana zaten kontrolde 14 mm folikülüm vardı adetin 3. günü. Dün de yumurta akı gibi akıntım ve inanılmaz bir kasık ağrım oldu. Bugün de sol kasığıma iğne batırdılar resmen. Bi de lekelenmem vardı ya hafif yumurtlamada da oluyormuş hafif kanama bazen.
Şu an geçti ama bilmiyorum olmuş olabilir mi ya da olduysa süreci kötü etkiler mi bir fikrim yok. Ben yine ne olur ne olmaz değerlendirdim bakarsın transfere gerek kalmazya da kuruntu yapıyorum bilmiyorum
Valla neye göre transfer yapıcak bilmiyorum ki sadece estrofem kullanıyorum 9 mayısta kontrole gel dedi. Ben anlamadım valla dediğim gibi kuruntu da yapıyor olabilirim ama bu tarz akıntı ilk kez yaşadım belki de ilacın yan etkisi. Yumurta çatlar çatlamaz hiçbir şey demedi banaTamam da doktorun yumurtlamana göre transfer yapmıcakmıydı kihadi bakalım hayırlısı inşallah
Valla neye göre transfer yapıcak bilmiyorum ki sadece estrofem kullanıyorum 9 mayısta kontrole gel dedi. Ben anlamadım valla dediğim gibi kuruntu da yapıyor olabilirim ama bu tarz akıntı ilk kez yaşadım belki de ilacın yan etkisi. Yumurta çatlar çatlamaz hiçbir şey demedi bana
Ne biliyim kuzum hiç önemli değil dedi yumurta için bana rahim lazım dediNormalde bazı doktorlar yumurtlamanı takip eder o çatlayınca gününü ayarlayıp ona göre transferi gerçekleştiriyorlar doğal döngü de hamile kalmışsın gibi oluyorsun vücut öyle sanıyor senin ki farklı teknik uyguluyor galiba
Ne biliyim kuzum hiç önemli değil dedi yumurta için bana rahim lazım dedikafamı yormak istemiyorum ya zaten gidince hem progesteron bakıyor hem de ultrasonla bakıyor. Bişey olduysa anlar diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi 27 yaşındayım ilk kez yumurtlama belirtisi yaşadım. Sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum hiç. Hayırlısı sonuçta embriyom donduruldu bekliyor. Uygunsuzluk olursa ertelenir ne zaman hayırlı olucaksa o zaman olsun artık aceleye getirmiyorum bi olgunluk geldi üstüme
Senin daha önce böyle olmuş muydu yumurtlama döneminde?
Tabi ki canım benim nasipten öte köy yok işte bizde uğraşıyoruz kısmetimiz neyse o olucak inşallah. Ben hiç pik yakalayamamıştım meğer adetten hemen sonra yumurtluyormuşum ama bence kaliteli değildi hiç belirti hissetmemiştim. Şimdi ultrasonda da görünce acaba mı dedim bilmiyorum ki bakalım umut etmek de istemiyorum sadece ben elimden geleni yapıyorum gerisi takdiri ilahiMaşallahcanım benim öyle hayırlısı olsun doktorlar daha iyi bilir benim yumurtlamamı ben hep biliyorum afedersin o gün fazla akıntı olur birde kasıklarımda ağrı olurdu regl olacak gibi ama ne oldu hamile bir türlü kalamıyordum yumurtlama takibi yaptım yine yok en son çareyi tüp bebekte bulduk artık nasip böyleymiş yani hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Tabi ki canım benim nasipten öte köy yok işte bizde uğraşıyoruz kısmetimiz neyse o olucak inşallah. Ben hiç pik yakalayamamıştım meğer adetten hemen sonra yumurtluyormuşum ama bence kaliteli değildi hiç belirti hissetmemiştim. Şimdi ultrasonda da görünce acaba mı dedim bilmiyorum ki bakalım umut etmek de istemiyorum sadece ben elimden geleni yapıyorum gerisi takdiri ilahi
Kuzum hamilesin için yanmasın üzülme sakin üzülüyorum böyle deyince sizGerçekten dünden beri o kadar içim yandı ki, canım inşallah bu son olsun, Allah bir dahaki seferinde verdim diye versin, inşallah bir sıkıntı olmadan hallolsun, seni o kadar iyi anlıyorum ki, inan elimden bir şey gelse yapmak isterdim
Canım Allah razı olsun güzel kalbinizin mükâfatını alırsınız ins.Ah canım benim uzun zamandır girmiyordum buraya . Şimdi okudum, Allah yardımcın olsun , sabırlar versin. Vardır Allah’ın bi bildiği daha güzel günlerde hayırlısı gelsin inşallah. Sen iyi ol önce . Dualarım seninle
Valla çok mutluyum Allah razı olsun dünden beri hem burdan hem birçok yerden o kadar güzel dualar aldım ki Rabbim ayağınıza taş degdirmesinDünden beri aklımdasın vallahi kuran okudum dua ettim. Rabbim gönül ferahlığı versin çok çabuk atlat Allah'ın izniyletoparlanıp yeniden dene muradına erersin inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun. Sımsıkı sarılıyorum sana arkadaşım
Amin kuzumRabbim bol sabır versin inşallah canım
Canımsın dilerim bunları unutacak güzel günler göresin evlatlarınla beraber inşallah Amin Rabbim bu yaşadıkların karşısında seni mükafatlandıracaktır İnşallah Amin hayırlısıyla bu durumu sağlıcakla atlat yine pes etmeden ayağa kalk yaşın daha genç millet bu yaşta yeni evleniyor kendini böyle şeyler düşünerek üzme arkanda bekleyen embriyoların var onları ne zorluklarla elde ettin sakın umudunu kaybetme bunları sonra düşünürsün öncelikle sürecin bir hayırlısıyla sağlıcakla bitsin ondan sonra Allah büyüktür inşallah Amin
Amin kuzumbu eziyetler günahlarımdan dusuyordur ins. 3 melek gönderdim cennete şanslıyım ama pes edicem sanki yani salı günkü operasyona bağlı eğer sezeryan olursa alın diyecem dikişi yani bazende zorlamaya gerek yok sabah gaza gelmiştim ama sakin kafayla dusununce öyle karar verdik eşimle. Ama alttan kürtaj yapabilirse bı umut daha var derim Rabbime bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?