Üzülmeyin ben üzülmüyorum bu kadar nadir olan bişey olmuşsa vardır bir hikmetiAy canımsın benim Rabbim inşallah sağlıcakla atlatmanı nasip eylesin yaşadıkların çok zor ve ağır şeyler Rabbim yüreğindeki acıyı dindirsin inşallah Rabbim bol sabırlar versin inşallah sen bunları şimdi düşünme canım benim önce bu durumdan sağlıcakla bir kurtul ondan sonra kendini biraz toparla bu sıkıntıdan kurtul hayırlısıyla inşallah yine denersin sen böyle dedikçe daha da üzülüyorumyavruların seni cennette bekliyor inşallah onlar size şefaatçi olacaklar inşallah Amin
Üzülmeyin ben üzülmüyorum bu kadar nadir olan bişey olmuşsa vardır bir hikmetikuzu işte benim buna sonradan karar verme gibi bı durumum yok bu an karar vermek zorundayım yani dikiş ömür boyu kalamiyor sezeryandan başka şekilde de alınamıyor artık Rabbim ne yazmışsa o ne desek boş salı günü göreceğiz mevlam neyler
Kızlar selam tıp fakültesinde bu regle tüp bebek başlayacağız. Şimdi regl oldum yarın cumartesi merkeze ulaşamam. Pazartesi arıcam ama o günde 3. gün oluyor. İğnelere 4. Gün de başlatıyorlar mı? Bir de sağlık ocağından şu yuvarlak içindeki testleri istediler. Pazartesi vericem ama bunlar aynı gün çıkıyor mu bileniniz var mı? Salı günü bunları göremezlerse iptal etmezler dimi ya
İnş canım ama 3. günü pazartesiye geliyor arayacağım malum devlet olunca haftasonu ulaşamıyorsun. Aynı gün gel derler mi bilmiyorum :/ testleri de pazartesi sabahtan vericem bakalım.Aleyküm selam canım çok bilgim yok ama 4. Gün eğer sıkıntı görmezse başlatırlar benim doktorum her Daim Reglin 2.günü iğneye başlatıyor 3.günü tüp bebekte geç görüyorlar testlerini sabahtan yaptır öğleden sonraya çıkar inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olsun dilerim sürecin çok güzel sağlıklı geçsin inşallah sonunda mucizene kavuşursun Allah’ın izniyle Amin
İnş canım ama 3. günü pazartesiye geliyor arayacağım malum devlet olunca haftasonu ulaşamıyorsun. Aynı gün gel derler mi bilmiyorum :/ testleri de pazartesi sabahtan vericem bakalım.
Amin canım benim aminOrası öyle canımın içi inşallah her şey sağlıklı güzel ilerler Amin
Olmayacak bişey olduNe oldu
Bana hakkını helal et kardeşim kaç gündür girmedim ben vallahi ne diyeyim bilmiyorum keşke hiç olmasaydı böyle bişey ama vardır Rabbimin bildiği erken farketmeleride iyi olmuş fetal falan şey olmamış güçlü ol kardeşim Rabbim bu sürecini kolaylaştırsın ne diyeyim ama dr bunu şimdiden ultrasyonda farketmesinnde var bi hikmeti canımsın benm ya vallahi ne diim sana hiç bilmiyorum kardeşm Rabbim yardımcın olsun o güzel yüreğini ferahlatsınOlmayacak bişey olduçok nadir görülen bişeymis ağır engelli bebek öyle basit birşey değil 2 ayrı doktor görüşüyle yaşamaz derecede. Dün karnimdan girip kalbini durdurdular. Dikisim olduğu için düşük yaptiramiyor kurtajda. Erken farketti doktorum çok şükür en azından bebeğin kalbini durdurdu salı günü alttan almayı deneyecek ama garanti vermedi dikisten dolayı zor dedi. Sezeryan olucam olmazsa. Dua ediyorum umarım alttan parçalayıp alabilir yoksa sezeryanda dikişi de aldırıp konuyu kapaticam
Ne demek canım olur mu öyle şey helal olsunBana hakkını helal et kardeşim kaç gündür girmedim ben vallahi ne diyeyim bilmiyorum keşke hiç olmasaydı böyle bişey ama vardır Rabbimin bildiği erken farketmeleride iyi olmuş fetal falan şey olmamış güçlü ol kardeşim Rabbim bu sürecini kolaylaştırsın ne diyeyim ama dr bunu şimdiden ultrasyonda farketmesinnde var bi hikmeti canımsın benm ya vallahi ne diim sana hiç bilmiyorum kardeşm Rabbim yardımcın olsun o güzel yüreğini ferahlatsın
Benim ramazan bayramına denk gelmişti canımKızlar yumurta toplanması sonrası bebeğin dollenmesi Bayram tatiline denk gelen var mı
Ne demek canım olur mu öyle şey helal olsunyani diyecek bişey yok ne yapabiliriz ki elimizden gelen bişey yok toparlayacagim Allah'ın izniyle salı gününu bir atlatalim da ins. Sezeryansiz tek dileğimiz o şuan
Kızlarrr 12. Gün kan testim 963 çıkmıştı bugün 14. Gün doktor tekrar test istedi 2090 gelmiş değerim çok şükür artık doktorun çağırmasını bekleyeceğim
Benim hiç doğal döngüyü takip etmedi ya direk adetin 10.gunu rahîm kalınlaşmış su gün gel.transferin olucak dedi sizin teknikleri okuyunca benimkinde çok eksik gördük moralim bozulduNormalde bazı doktorlar yumurtlamanı takip eder o çatlayınca gününü ayarlayıp ona göre transferi gerçekleştiriyorlar doğal döngü de hamile kalmışsın gibi oluyorsun vücut öyle sanıyor senin ki farklı teknik uyguluyor galiba
Benim hiç doğal döngüyü takip etmedi ya direk adetin 10.gunu rahîm kalınlaşmış su gün gel.transferin olucak dedi sizin teknikleri okuyunca benimkinde çok eksik gördük moralim bozuldu
Allah razı olsun canım gittim kanamam devam ediyor regli gibi kanama alanı varmış her kanama düşük demek değil dedi doktor .ilaçlarımı düzenledi eve geldim yatıyorum Allaha emanet dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden sizlerden de dua bekliyorum
SelamlarM Minikdavuk hanım nasılsın kan testini tekrarladın mı yoksa yarın mı yapacaksın İnşallah güzel hayırlı haberle gelirsin Amin
Selamlar cikti sonuc çok şükür 177 geldiM Minikdavuk hanım nasılsın kan testini tekrarladın mı yoksa yarın mı yapacaksın İnşallah güzel hayırlı haberle gelirsin Amin
Canım ben yaptırdım iyiydi Allah var ilgililerdi de ama benim negatif olduSelamlar kızlar Diyarbakır bahçeci de zeki akkum da tüp bebek yapmayı düşünüyoruz yapan var mı yada oraya giden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?