Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Sizde iki tane yolk sac gözükmüş müydü

Dilerim bir sıkıntı yaşanmaz inşallah

Sizde iki tane yolk sac gözükmüş müydü
Evet vajinalda 2 tane gözüktü yolk, ama tek plasenta tek kese ikizi çünkü ayıracak zar yok ikisinide, normalde ilk 3günde bölünenler ayrı keselerde oluyor, 3-5 gün arası bölünenlerde amniyon sıvısını ayıran zar oluyor yani perde gibi bir şey ikisinin arasında, 5gün sonra bölünenler o zarda olmuyormuş benimki 5 gün sonra bölünenler kategorisinde canım

Sepidem okurken beynim yandı

Sepidem okurken beynim yandı
Ay evet aşkım ben bunlardan geçtim, burada kimse anlamadığı için inşallah bölünmüştür ikiz falan olur diyorlar ama bu çok zor olan bir şey canım benim, çok sıkıntılı , o yüzden diyorum hep tek olsun bizim olsun, tabi tek yumurta ikizi olup sağlıklı doğanlar var çünkü ayrı keselerde oluşmuşlar, benimki tek kesedeydi, dilim yandı yani canım, Allah kimseye öyle bir şey yaşatmasın

Amin canım benim inşallah tek olsun sağlıklı olsun bizim olsun inşallah hayır sen perde falan diyince kafam karıştı en iyisi hiçbirşey bilmemek saf saf takılmak hele benimkiler ne alemde acaba bunlar niye bu kadar geçe attılar sabrımla oynamaya yeminliler

Aşkım sen boş ver bilme zaten, seninkiler ayrı oldukları için şu an ağada onlar paşada onlar

Zar 16.-17. Haftada gözüküyormuş. Sizin o kadar ilerlemiş miydi gebeliğiniz

Zar 16.-17. Haftada gözüküyormuş. Sizin o kadar ilerlemiş miydi gebeliğiniz
Yok benim dr perinatologdu direk söyledi zarsız diye 8.haftada, zaten olsada benim o kadar uzun gitmezdi çünkü trizomi 12, onlarda 10.haftaya kadar maks gidiyorlar , genetik olarak sağlıklı değildi, birde ekleyim ben 3 profesöre gittim aynı günde

Herkese iyi hafta sonları
Kanamam geceden beri yok
Beni korkutan kısmı renginin kırmızı oluşuydu bu şekilde tutunma lekelenmesi yaşayan var mı

Canım P Pinky34 eskisi gibi giremiyorum topiğe ama mesajlarını baştan okudum keşke okumasaydım her okuduğumda resmen içim çekildi. Kuzum neler yaşadın sen böyle hala da yaşıyorsun aslında yazmayacaktim gücüm yoktu açıkçası seninle konuşmaya ama yazmazsam o kadar paylastiklarima ayip etmiş olurdum. Anca cesaret buldum kendim de. Sana kendimi nasıl ifade edebilirim bilemiyorum ama çokta güçlüsün çok şükür ona güvenerek diyebilirim ki iyi ki en başından farkedildi güzel arkadaşım doktorunu takdir ediyorum. Hem tecrübesi hemde yaklaşımı için. Senin de metanetli oluşun o kadar içime işledi ki ben burda kendimi tutamadım inan ki. Rabbim sana herşeyin en güzelini, en hayırlısını versin.. Bu sadece çocuk için değil hayatın boyunca güzel yüreğinin mükafatını her daim al kuzum. Eminim ki Rabbimin mucizesi seni en muhteşem şekilde bulacak ve kucağına alacaksın. Bende seni takip etmeye devam edeceğim. Sağlıcakla kal canım arkadaşım

CinnamonQueen canım nasılsın nasıl gidiyor bugün kan verdin mi yoksa yarın mı yapacaksın inşallah hayırlısıyla pozitif haberler alırsın inşallah Amin

Sepide için rahatladı çok teşekkür ederim,peki dondurulmuş 5. Gün embiryoda son adet tarihimi baz aliniyor yoksa transfer tarihi mi ? Sen kalp sesini duymaya ne zaman gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…