Annem yanımda sağolsun hiçbir şey yaptırmıyor ama inşallah emeklerimiz boşa çıkmazKızlar ev işi yapıyor musunuz ya? Ben dikey süpürge ile ev süpürüyorum.Vileda yapıyorum.Tuvalete çamaşır suyu döküyorum.Bulaşık makinesi boşaltıyorum vs vs.Mecbur yapıyorum napim ya
Ya iki şey merak ediyorum cevap verebilir misiniz bilgisi olanlar ? Lekelenme yaşamadan pozitif gören oldu mu? Transferin 7. Günü hiç lekelenme falan olmadı genelde herkes yaşamış umutlarım azaldıbi de bu erken gebelik testi yapanlar ilk idrarla yapmıyor musunuz gün içinde yapılır mı bu test ?
Kızlar ev işi yapıyor musunuz ya? Ben dikey süpürge ile ev süpürüyorum.Vileda yapıyorum.Tuvalete çamaşır suyu döküyorum.Bulaşık makinesi boşaltıyorum vs vs.Mecbur yapıyorum napim ya
İlkinde hiç lekelenme falan yaşamadım pozitifti. Şimdikinde de erken gebelik testinde pozitifi gördükten sonra yaşadım ve çok korktum ama şükür ki sorun yokmuş kan testinde pozitifi gördüm. Yani lekelenme yok diye tutunmadı diye bişey yok. Testide transfer günü hariç 8. gün predictorle marka yaptım ilk idrarla yapmadım ben akşamüzeri yaptım çok silik göründüYa iki şey merak ediyorum cevap verebilir misiniz bilgisi olanlar ? Lekelenme yaşamadan pozitif gören oldu mu? Transferin 7. Günü hiç lekelenme falan olmadı genelde herkes yaşamış umutlarım azaldıbi de bu erken gebelik testi yapanlar ilk idrarla yapmıyor musunuz gün içinde yapılır mı bu test ?
Bende yapıyorum sadece ağır şeyler kaldırmıyorum ve ani hareketlerde bulunmuyorum. Diğer türlü sürekli yatıp herşeye pimpiriklenirsem daha çok stres olurum benKızlar ev işi yapıyor musunuz ya? Ben dikey süpürge ile ev süpürüyorum.Vileda yapıyorum.Tuvalete çamaşır suyu döküyorum.Bulaşık makinesi boşaltıyorum vs vs.Mecbur yapıyorum napim ya
Kızlar ev işi yapıyor musunuz ya? Ben dikey süpürge ile ev süpürüyorum.Vileda yapıyorum.Tuvalete çamaşır suyu döküyorum.Bulaşık makinesi boşaltıyorum vs vs.Mecbur yapıyorum napim ya
Bende yapıyorum sadece ağır şeyler kaldırmıyorum ve ani hareketlerde bulunmuyorum. Diğer türlü sürekli yatıp herşeye pimpiriklenirsem daha çok stres olurum ben
Aynen benimde çamaşır makinem 2 kat yukarda yavaş yavaş çıkıyorum bazende eşim hallediyo çamaşır işiniAynen bende mobilya vs çekmiyorum benim eşyalar zaten hepsi ayaklı süpürge herşey altına rahatlıkla giriyor allahtan çekmeli iş zorluyuyabilir birde benim çamaşır makine iki merdiven aşağıda yavaş yavaş gidip geliyorum
Amiin inşallah. Kan da pozitif çıkacağını zannetmiyorum. Olsa silik çıkardı. O bile yok.Canım kan vermeden umudunu kaybetme birde predictor marka alıp dene istersen Allahım yüzüne baksın inşallah Amin
Size de çok geçmiş olsunçok geçmiş olsun tekrar…Öyle düşünme.Demek ki bu sağlıklı değildi ki tutunamadı diye düşün.Benim kalp atışını duyup kaybettiğim oldu üstte yazmıştım.Öylesi inan daha berbat…Sanırım ilk denemen.Şu an olmadıysa da ikinci denemende olur inşallah.Embriyo sağlıklıysa , rahimde problem yoksa tutunacaktır.Kaset test güvenilir değil hemen kendini bırakma.Ben kanda görmeme rağmen kaset testte çıkmadığı olmuştu o yüzden güvenemiyorum.Bundan sonra predictor marka erken gebelik testi almaya çalış.Allah yardımcın olsun canım.
Maske ben de taktım.Yani o önlem aklıma geldi şükür:) Çok haklısın canımBirde çok çamaşır suyu kullanma bende kullanıyorum ama az az birde maske takıyorum banyoyu falan temizlediğim zaman dikkat et kaş yapim derken göz çıkarmıyalım
Aynen benimde çamaşır makinem 2 kat yukarda yavaş yavaş çıkıyorum bazende eşim hallediyo çamaşır işini
Maske ben de taktım.Yani o önlem aklıma geldi şükür:) Çok haklısın canım
Onun evde olduğu saatlere göre ayarla çamaşırlarıBeni bu süreçte en çok zorluyan bu çamaşır makinesinin yeri normalde hiç bilmezdim şu an bana ağır geliyorbenim eşim çalışıyor denk gelmiyor çamaşıra bazen sabahları kurumuşsa sepeti eline veriyorum topluyor getiriyor ama çokta aman aman faydası yok
MaşallahSelam kızlar ben bugun kalp atışı duydum
Selam kızlar ben bugun kalp atışı duydum
Ben 7 nisanda teansfer oldum doktor 6 haftadadın dedı geç döllenme olmuş keseye gitmişdim aslında )) ama surprız oldu kalp atışında duydum ))MaşallahAllah tamamına erdirsin.Kaçıncı hafta-gün tam?
Saol canım amın ınshAllah benım hatırlarsın bera hcg yavaş ilerliyodu bıraz geç döllenme imişAleyküm selam canım hoşgeldin
Maşallahsübhanallah çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?