Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba, biliyorum çok erken ama grip olduğum için çok tedirgin olup test yapmak istedim transfer hariç bugün 5. Gün siz de bakabilir misiniz?

Eklentiler

• 6F76849E-1469-403B-8E6E-884A0144F241.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_7858.webp
    223 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar gerçekten hiç endişemiz bitmiyor bitmeyecek anlaşılan…Benim de kontrolüm 10 gün sonra.Bir öncekinde ben de 9. Haftaya girmek üzereyken doktor kontrolünde kalbinin durduğunu öğrenmiş yıkılmıştım.Ne kanama vardı ne bişey…Allah kimseye vermesin Amin.O zaman çok imtina ediyordum ama ilgisi yokmuş…Sakınılan göze çöp batıyormuş resmen…Şimdi sadece dua ediyorum ve Allah a sığınıyorum.Yükselmeden akışına bırakmaya çalışıyorum.Çünkü biliyorum ki ben ne yaparsam yapayım Allah isterse o bebek yaşayacak…Allah hepimize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Amin.

Sepide için rahatladı çok teşekkür ederim,peki dondurulmuş 5. Gün embiryoda son adet tarihimi baz aliniyor yoksa transfer tarihi mi ? Sen kalp sesini duymaya ne zaman gidiyorsun
Merhabalar, 5. Gün embriyosu transfer edildi, son adet tarihi baz alındı bende. Gerçekten de ultrason görüntüsünde de bu şekilde yazıyor ve bebeğim o haftayla uyumlu gelişmiş görünüyor. 16 Mart transfer 28 Şubat son âdet tarihi, dün 9 hafta 3 günlük çıktı ultrasonda

Arkadaslar ben elendim. Transferin 9. Günü kaset test dümdüz negatif çıktı. Umudum yok artık. 2. Transfere bakalım ne olacak.

Arkadaslar ben elendim. Transferin 9. Günü kaset test dümdüz negatif çıktı. Umudum yok artık. 2. Transfere bakalım ne olacak.
İnşallah ikinci transferde olur.Amin…Şimdilik çok geçmiş olsun lakin kaset test yanıltıcı olabiliyor bir erken gebelik testiyle baksaydın…Bir de yine de kan sonucunu görmeden ilaçlarını bırakma bence.

Sepide için rahatladı çok teşekkür ederim,peki dondurulmuş 5. Gün embiryoda son adet tarihimi baz aliniyor yoksa transfer tarihi mi ? Sen kalp sesini duymaya ne zaman gidiyorsun
Ben salı gidicem canım inşallah aslında son adet baz alınıyor genel olarak, ama şimdi bizim yumurtlanma döllenme zamanı zaten hazır olduğu için yumurtlamadan 5 gün sonra yani adetin 19.günü embriyo transferi yapılıyor ve o gün 19 günlük hamile sayılıyorsun, ama bazı dr’lar bunu 20-21-22.gün yapabiliyor, o zamanda 14.gün değilde 18-19.gün yumurtlama olmuş gibi sayman lazım, ay sesli mesaj olsa daha rahat anlatırdım yazarken karma karışık oldu

Erken gebelik testim yok. Elimdekilerin hepsi kaset. 6 Mayıs'ta kan vermem gerekiyor. Bugün progestan iğne vurulmaya gittim ağlaya ağlaya. Gitti tüm emekler

Erken gebelik testim yok. Elimdekilerin hepsi kaset. 6 Mayıs'ta kan vermem gerekiyor. Bugün progestan iğne vurulmaya gittim ağlaya ağlaya. Gitti tüm emekler
çok geçmiş olsun tekrar…Öyle düşünme.Demek ki bu sağlıklı değildi ki tutunamadı diye düşün.Benim kalp atışını duyup kaybettiğim oldu üstte yazmıştım.Öylesi inan daha berbat…Sanırım ilk denemen.Şu an olmadıysa da ikinci denemende olur inşallah.Embriyo sağlıklıysa , rahimde problem yoksa tutunacaktır.Kaset test güvenilir değil hemen kendini bırakma.Ben kanda görmeme rağmen kaset testte çıkmadığı olmuştu o yüzden güvenemiyorum.Bundan sonra predictor marka erken gebelik testi almaya çalış.Allah yardımcın olsun canım.

Merhaba, biliyorum çok erken ama grip olduğum için çok tedirgin olup test yapmak istedim transfer hariç bugün 5. Gün siz de bakabilir misiniz?

Maşallah annesi bebeğin el sallıyor buradayım diye tebrik ederim 5.gün olmasına rağmen baya belli sağlıcakla ilerlesin gelsin minik mucizen inşallah

Amin amin inşallah Rabbim hepimiz için herşeyin sağlıklısını hayırlısını nasip eylesin inşallah Amin

Canım kan vermeden umudunu kaybetme birde predictor marka alıp dene istersen Allahım yüzüne baksın inşallah Amin

Acil ses kaydı özelliği gelmeli

Hayırlısıyla sağlıkla devam etsin inş. Benimde boş gebelik sebebiyle düşmesini beklediğimiz bir dönemdeyiz. 2.transferinizi ne zman oldunuz? Kürtaj ya da düştükten sonra hemen ilk adetle transfer yapılması sağlıklı mı acaba ? Yeniden aynı şeyleri yaşar mıyım diye korkuyorum.

Size de çok geçmiş olsun.Kürtaj olmuştum ben.Kendi düşmesi beklenmedi doktorum uygun görmedi.Kürtajdan sonra minimum 3 ay beklememiz ve rahmin dinlenmesi gerek demişti.Tabii ben daha fazla beklemiş oldum çünkü arada ağır grip geçirdim.Tam transfer olacakken ilaçlara rağmen Ovulasyon oldum kanama geçirdim vs vs…Allah sizin de yardımcınız olsun.İnşallah bir dahaki denemeniz sağlıkla olur Amin

Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda yerini doldursun inşallah , 2.adetle başlamıştım

Kızlar ev işi yapıyor musunuz ya? Ben dikey süpürge ile ev süpürüyorum.Vileda yapıyorum.Tuvalete çamaşır suyu döküyorum.Bulaşık makinesi boşaltıyorum vs vs.Mecbur yapıyorum napim ya

Ya iki şey merak ediyorum cevap verebilir misiniz bilgisi olanlar ? Lekelenme yaşamadan pozitif gören oldu mu? Transferin 7. Günü hiç lekelenme falan olmadı genelde herkes yaşamış umutlarım azaldı bi de bu erken gebelik testi yapanlar ilk idrarla yapmıyor musunuz gün içinde yapılır mı bu test ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…