- 14 Şubat 2024
- 83
- 113
- 13
Bariz görünüyor.Sağlıkla gelsin inşallahMerhaba, biliyorum çok erken ama grip olduğum için çok tedirgin olup test yapmak istedim transfer hariç bugün 5. Gün siz de bakabilir misiniz?
Allah razı olsunBariz görünüyor.Sağlıkla gelsin inşallah
Merhabalar, 5. Gün embriyosu transfer edildi, son adet tarihi baz alındı bende. Gerçekten de ultrason görüntüsünde de bu şekilde yazıyor ve bebeğim o haftayla uyumlu gelişmiş görünüyor. 16 Mart transfer 28 Şubat son âdet tarihi, dün 9 hafta 3 günlük çıktı ultrasondaSepide için rahatladı çok teşekkür ederim,peki dondurulmuş 5. Gün embiryoda son adet tarihimi baz aliniyor yoksa transfer tarihi mi ? Sen kalp sesini duymaya ne zaman gidiyorsun
İnşallah ikinci transferde olur.Amin…Şimdilik çok geçmiş olsun lakin kaset test yanıltıcı olabiliyor bir erken gebelik testiyle baksaydın…Bir de yine de kan sonucunu görmeden ilaçlarını bırakma bence.Arkadaslar ben elendim. Transferin 9. Günü kaset test dümdüz negatif çıktı. Umudum yok artık. 2. Transfere bakalım ne olacak.
Ben salı gidicem canım inşallahSepide için rahatladı çok teşekkür ederim,peki dondurulmuş 5. Gün embiryoda son adet tarihimi baz aliniyor yoksa transfer tarihi mi ? Sen kalp sesini duymaya ne zaman gidiyorsun
Erken gebelik testim yok. Elimdekilerin hepsi kaset. 6 Mayıs'ta kan vermem gerekiyor. Bugün progestan iğne vurulmaya gittim ağlaya ağlaya. Gitti tüm emeklerİnşallah ikinci transferde olur.Amin…Şimdilik çok geçmiş olsun lakin kaset test yanıltıcı olabiliyor bir erken gebelik testiyle baksaydın…Bir de yine de kan sonucunu görmeden ilaçlarını bırakma bence.
Erken gebelik testim yok. Elimdekilerin hepsi kaset. 6 Mayıs'ta kan vermem gerekiyor. Bugün progestan iğne vurulmaya gittim ağlaya ağlaya. Gitti tüm emekler
Merhaba, biliyorum çok erken ama grip olduğum için çok tedirgin olup test yapmak istedim transfer hariç bugün 5. Gün siz de bakabilir misiniz?
Kızlar gerçekten hiç endişemiz bitmiyor bitmeyecek anlaşılan…Benim de kontrolüm 10 gün sonra.Bir öncekinde ben de 9. Haftaya girmek üzereyken doktor kontrolünde kalbinin durduğunu öğrenmiş yıkılmıştım.Ne kanama vardı ne bişey…Allah kimseye vermesin Amin.O zaman çok imtina ediyordum ama ilgisi yokmuş…Sakınılan göze çöp batıyormuş resmen…Şimdi sadece dua ediyorum ve Allah a sığınıyorum.Yükselmeden akışına bırakmaya çalışıyorum.Çünkü biliyorum ki ben ne yaparsam yapayım Allah isterse o bebek yaşayacak…Allah hepimize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Amin.
Erken gebelik testim yok. Elimdekilerin hepsi kaset. 6 Mayıs'ta kan vermem gerekiyor. Bugün progestan iğne vurulmaya gittim ağlaya ağlaya. Gitti tüm emekler
Ben salı gidicem canım inşallahaslında son adet baz alınıyor genel olarak, ama şimdi bizim yumurtlanma döllenme zamanı zaten hazır olduğu için yumurtlamadan 5 gün sonra yani adetin 19.günü embriyo transferi yapılıyor ve o gün 19 günlük hamile sayılıyorsun, ama bazı dr’lar bunu 20-21-22.gün yapabiliyor, o zamanda 14.gün değilde 18-19.gün yumurtlama olmuş gibi sayman lazım, ay sesli mesaj olsa daha rahat anlatırdım yazarken karma karışık oldu
Hayırlısıyla sağlıkla devam etsin inş. Benimde boş gebelik sebebiyle düşmesini beklediğimiz bir dönemdeyiz. 2.transferinizi ne zman oldunuz? Kürtaj ya da düştükten sonra hemen ilk adetle transfer yapılması sağlıklı mı acaba ? Yeniden aynı şeyleri yaşar mıyım diye korkuyorum.Kızlar gerçekten hiç endişemiz bitmiyor bitmeyecek anlaşılan…Benim de kontrolüm 10 gün sonra.Bir öncekinde ben de 9. Haftaya girmek üzereyken doktor kontrolünde kalbinin durduğunu öğrenmiş yıkılmıştım.Ne kanama vardı ne bişey…Allah kimseye vermesin Amin.O zaman çok imtina ediyordum ama ilgisi yokmuş…Sakınılan göze çöp batıyormuş resmen…Şimdi sadece dua ediyorum ve Allah a sığınıyorum.Yükselmeden akışına bırakmaya çalışıyorum.Çünkü biliyorum ki ben ne yaparsam yapayım Allah isterse o bebek yaşayacak…Allah hepimize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Amin.
Size de çok geçmiş olsun.Kürtaj olmuştum ben.Kendi düşmesi beklenmedi doktorum uygun görmedi.Kürtajdan sonra minimum 3 ay beklememiz ve rahmin dinlenmesi gerek demişti.Tabii ben daha fazla beklemiş oldum çünkü arada ağır grip geçirdim.Tam transfer olacakken ilaçlara rağmen Ovulasyon oldum kanama geçirdim vs vs…Allah sizin de yardımcınız olsun.İnşallah bir dahaki denemeniz sağlıkla olurHayırlısıyla sağlıkla devam etsin inş. Benimde boş gebelik sebebiyle düşmesini beklediğimiz bir dönemdeyiz. 2.transferinizi ne zman oldunuz? Kürtaj ya da düştükten sonra hemen ilk adetle transfer yapılması sağlıklı mı acaba ? Yeniden aynı şeyleri yaşar mıyım diye korkuyorum.
Yetkililere sesimizdirAcil ses kaydı özelliği gelmeli
Çok geçmiş olsunHayırlısıyla sağlıkla devam etsin inş. Benimde boş gebelik sebebiyle düşmesini beklediğimiz bir dönemdeyiz. 2.transferinizi ne zman oldunuz? Kürtaj ya da düştükten sonra hemen ilk adetle transfer yapılması sağlıklı mı acaba ? Yeniden aynı şeyleri yaşar mıyım diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?