Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar iyi geceler transfer sonrası 8. Günü 9. Güne bağlayan gece lekelenme yaşamaya başladım hala ara ara devam ediyor ama rengi kahverengi ve hatta çok özür dileyerek söylüyorum çamurumsu bir kanama . Aranızda bunu yaşayan var mı ? Sağlıklı ilerledi mi

Geçmiş olsun inşallah kahverengiyse korkma iğne falan kullanıyormusun onlarda bazen lekelenmeye sebep olabiliyor doktorunla görüş istersen burada çoğu kişi yaşadı ama çok şükür gebelikleri sorunsuz ilerliyor Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah dilerim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin birde dinlen fazla ayakta kalma

İyi geceler benimde 7. günü başladı aralıklarla 8. güne kadar devam etti bugün 12. Günümdü hamileyim sukur

Merhaba, ben bebek vazelini sürüyorum, hemşireye sordum zararı yok dedi 5-10 sürüp masaj hareketleri yapıyorum, birde duş altında çok sıcak olmayan normal sıcak suydada masaj yapabilirsiniz dedi

Merhaba, ben bebek vazelini sürüyorum, hemşireye sordum zararı yok dedi 5-10 sürüp masaj hareketleri yapıyorum, birde duş altında çok sıcak olmayan normal sıcak suydada masaj yapabilirsiniz dedi

Canım ya biliyordum bu konuda uzmanlık alanın olduğunu

Aşkım eşim inşaat yapıyor bir binayı komple sana ve forumdaki arkadaşlarına verecem merkez açın diyor dalga geçiyor

Çok iyi fikir zaten çok şükür herşeyden anlıyoruz burada her daldan uzmanlık alanları olan kişilerimiz var yakın da kadınlar kulübü tüp bebek Merkezi hizmetinizdedir efendim herkesi bekleriz çıkın çıkın gelin

Burdan hemen bir topic açıp reklam

Ya neden sezeryanla olurda umut kalmıyor orayı kaçırdım ben. Tıpta çare tükenmez lütfen olumlama yapalım bişey olmaz inşallah.
Çünkü boş yere geçirdiğim 2. Sezeryanim olacak ben pes ediyorum o yüzden benim kayiplarim normal olmuyor baya tramvatik ve sancılı süreçler beni yordu malesef salı günüyle beraber 10. Ameliyat falan olacak heralde vücuda bu kadar eziyete gerek yok

Ahh canımmmmm, biliyormusun Allah sana o sabrı veriyor, sınıyor sabrınıda veriyor, yoksa onca yaşanan şeye pes ederdin buraya kadar bile gelmezdin, Allah olmasını istiyor demek ki, şu an çektiğin hem duygusal hem fiziksel olarak acıdan dolayı yapamayacaksın gibi geliyor, inşallah salı günü kürtajla alınma şansı olur Allahım sen büyüksün, sana yeniden yeşerme gücü versin, aramızda olma gücü versin

Canım benim Sen Rabbimin sevdiği kulusun senin sesini duymak için seni büyük imtihana katmış imtihanın çok Ağır Rabbim imtihanını kolaylaştırsın inşallah sana bol sabır versin inşallah emin ol her zorluktan sonra bir kolaylık vardır sabrının mükAfatını alacaksın inşallah Rabbim hayal edemeyeceğin güzellikler sunacaktır Amin Allahım senin için sağlıklısını hayırlısını nasip eylesin inşallah dilerim tekrardan birgün kendini toparlayınca bu yola güçlü sağlam sağlıklı bir şekilde girmeni nasip eylesin inşallah Allah’ın izniyle kucağın sağlıklı hayırlı evlatlarla dolsun Amin Ecmain inşallah gün doğmadan neler doğar inşallah Allahım seni darda bırakmasın Güzel insan

Ben dayanamıyorum galiba kızlar. İğne artık göbeğime girmiyor yapacak yer kalmadı dün yiğenimin doğum gününde kendimi banyoya kapatıp hüngür hüngür ağladım hamile miyim değil miyim ilaçları boşuna mı kullanıyorum bitkin hissediyorum daha 4 gün var test gününe önceden yapıp kendimi de daha fazla strese sokmak istemiyorum ama belirsizlikten de çoook bunaldım eşim beni öyle görünce o da çok üzüldü sen bu kadar yıpranıyorsan bitirelim tedaviyi senden önemli değil hiçbir şey dedi ama içimde öyle değil işte bitirmeye de bitiremem zaten sonuna gelmişiz :/ sizce beta vereyim mi ya da erken gebelik yapaym mı o kadar kararsızım ki negatif bişey duymaya hiç mecalim kalmadı sanki

Kızlar herkese günaydınn ben bu transfer gününden beri inanılmaz bir şişkinlik yaşıyorum. Eşim bile göbeğimi görünce şaşırdı Sanki 5 aylık hamile gibiyim, top gibi şiş ve sert bir göbeğim oldu. Bunun folik asitten olduğundan şüpheleniyorum, çünkü trasnfer yaklaşınca başlamıştım. Yan etkileri arasında da yazıyor. Aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu? Doktoruma soracağım bakalım ne diyecek, bana hiç iyi gelmedi bağırsak sağlığımı bozdu.

Kuzummm verdi valla şimdiye kadar yücel beyde şuan karar verme çok ataksın dedi ama buna sonradan karar verme şansım da yok bakalım salı yapılan yöntem belirleyecek Rabbim yeter bırak mi diyor yok devam et mi? Nasip ya gerisi ne yapalım valla dipsiz kuyudayim sanki çok şükür güçlüyüm beni şuan geren bu karar süreci Rabbim doğru kararlar almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…