Kızlar iyi gecelertransfer sonrası 8. Günü 9. Güne bağlayan gece lekelenme yaşamaya başladım hala ara ara devam ediyor ama rengi kahverengi ve hatta çok özür dileyerek söylüyorum çamurumsu bir kanama . Aranızda bunu yaşayan var mı ? Sağlıklı ilerledi mi
İyi geceler benimde 7. günü başladı aralıklarla 8. güne kadar devam etti bugün 12. Günümdü hamileyim sukurKızlar iyi gecelertransfer sonrası 8. Günü 9. Güne bağlayan gece lekelenme yaşamaya başladım hala ara ara devam ediyor ama rengi kahverengi ve hatta çok özür dileyerek söylüyorum çamurumsu bir kanama . Aranızda bunu yaşayan var mı ? Sağlıklı ilerledi mi
Merhaba, ben bebek vazelini sürüyorum, hemşireye sordum zararı yok dedi 5-10 sürüp masaj hareketleri yapıyorum, birde duş altında çok sıcak olmayan normal sıcak suydada masaj yapabilirsiniz dediHerkese merhaba ,
İğne morlukları için kullandığınız krem vs bir şey var mı acaba?
Madecassol sürdüm iki üç defa gözle görülür şekilde faydasını gördüm aslında ama şimdi hamileliğe bir zararı var mı diye araştırdığımda net bir sonuç elde edemedim. Bilgisi olanlar destek olabilir mi?
Merhaba, ben bebek vazelini sürüyorum, hemşireye sordum zararı yok dedi 5-10 sürüp masaj hareketleri yapıyorum, birde duş altında çok sıcak olmayan normal sıcak suydada masaj yapabilirsiniz dedi
Aşkım eşim inşaat yapıyorCanım ya biliyordum bu konuda uzmanlıkalanın olduğunu
Aşkım eşim inşaat yapıyorbir binayı komple sana ve forumdaki arkadaşlarına verecem merkez açın diyor dalga geçiyor
Burdan hemen bir topic açıp reklamÇok iyi fikir zaten çok şükür herşeyden anlıyoruz burada her daldan uzmanlık alanları olan kişilerimiz var yakın da kadınlar kulübü tüp bebek Merkezi hizmetinizdedir efendim herkesi bekleriz çıkın çıkın gelin
Burdan hemen bir topic açıp reklam
+ Psikolog garantiliMüşteri toplamamız gerekiyor vallahi bizden iyi bir merkez bulamazlar
+ Psikolog garantili
Avrupa olsa beğenirdinizO kişi ben olabilirimbirde yanına kreş açarız çocuğu olanlar tedavi görürken oraya bırakabilirler daha ne istiyorlar hiçbir merkez böyle hizmet vermez yani
Avrupa olsa beğenirdiniz
Ya neden sezeryanla olurda umut kalmıyor orayı kaçırdım ben. Tıpta çare tükenmez lütfen olumlama yapalım bişey olmaz inşallah.
Ahh canımmmmm, biliyormusun Allah sana o sabrı veriyor, sınıyor sabrınıda veriyor, yoksa onca yaşanan şeye pes ederdin buraya kadar bile gelmezdin, Allah olmasını istiyor demek ki, şu an çektiğin hem duygusal hem fiziksel olarak acıdan dolayı yapamayacaksın gibi geliyor, inşallah salı günü kürtajla alınma şansı olur Allahım sen büyüksün, sana yeniden yeşerme gücü versin, aramızda olma gücü versinÇünkü boş yere geçirdiğim 2. Sezeryanim olacak ben pes ediyorum o yüzden benim kayiplarim normal olmuyor baya tramvatik ve sancılı süreçler beni yordu malesef salı günüyle beraber 10. Ameliyat falan olacak heralde vücuda bu kadar eziyete gerek yok
Çünkü boş yere geçirdiğim 2. Sezeryanim olacak ben pes ediyorum o yüzden benim kayiplarim normal olmuyor baya tramvatik ve sancılı süreçler beni yordu malesef salı günüyle beraber 10. Ameliyat falan olacak heralde vücuda bu kadar eziyete gerek yok
KuzummmAhh canımmmmm, biliyormusun Allah sana o sabrı veriyor, sınıyor sabrınıda veriyor, yoksa onca yaşanan şeye pes ederdin buraya kadar bile gelmezdin, Allah olmasını istiyor demek ki, şu an çektiğin hem duygusal hem fiziksel olarak acıdan dolayı yapamayacaksın gibi geliyor, inşallah salı günü kürtajla alınma şansı olur Allahım sen büyüksün, sana yeniden yeşerme gücü versin, aramızda olma gücü versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?