- 1 Mayıs 2025
- 103
- 158
- 18
- 33
Çoğu insanın olmuyor içiniz rahat olsunYa iki şey merak ediyorum cevap verebilir misiniz bilgisi olanlar ? Lekelenme yaşamadan pozitif gören oldu mu? Transferin 7. Günü hiç lekelenme falan olmadı genelde herkes yaşamış umutlarım azaldıbi de bu erken gebelik testi yapanlar ilk idrarla yapmıyor musunuz gün içinde yapılır mı bu test ?
25 Nisan transfer tarihim.Çoğu insanın olmuyor içiniz rahat olsunDün inanın o kadar çok ağrım vardı ki yani resmen adet ağrısı gibiydi yine olmadı dedim ama şükür devam etmedi sanırım sizden bir gün sonra transfer oldum inşallah güzel haberler alırız
Çok şükür hamdolsun büyük ihtimalle hem yerleşme kanamasıdır hem de ilaçlardan bazen kaynaklanıyor olabilir çok sevindimsenin adına sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin cümlemize inşallah Amin
Daha kese için gitmedim kan değerinden doktorum ikizden şüphelendiğini söyledi çünkü çift transfer olmuştum ama keseyi görmedenikiz diyemem dedi ama bakalım heyecanla kese gününü bekliyoruz dilerim sağlıcakla görmek nasip olur inşallah Amin
Evet yavrum benden güçlü çıktı inşallah tutunmaya devam eder çok sağol canımAy canım çok sevindim bak minnoş sana sımsıkı sarılmış hadi hayırlı olsun Allah yolunu açsın canım dikkat et sen yinede
Merhaba, ayy sizede hayırlı olsun o zaman maşallah ikimize de mavi boncuğu aldık bugünMerhaba, hayırlı olsun
Kalp atışını duymanız duasıylaRabbim hepimize o sesi duyursun
Bende gribim ve dün kanamam vardı aslında 3. Denemem olduğu için evde test yapmayacaktım ama kanamam da olunca içim rahat etsin diye yaptım
25 Nisan da transfer olmuştum sanki çok silikte olsa var yani ben hayal görmüyorsam
Teşekkür ederimMerhaba, ayy sizede hayırlı olsun o zaman maşallah ikimize de mavi boncuğu aldık bugünçok fena salgın var ama bizim minikler güçlü çıktı inşallah de devam eder sorunsuz ben de 28 nisanda olmuştum siz benden önce kanda da öğrenirsiniz
Selamlar benim 7 . Gün lekenmem oldu aynı gün öğleden sonra kaset test yapmıştım silik çıkmıştı bugün test günümdü hamileyim şükür ama herkeste ve her gebelikte aynı belirtiler olmuyor ilk hamileligimde 6. Günde öğrenmiştim ikizlerimi ve lekenmemde olmamisti . Bunlara takılmayın rahatlamaya çalışın.Ya iki şey merak ediyorum cevap verebilir misiniz bilgisi olanlar ? Lekelenme yaşamadan pozitif gören oldu mu? Transferin 7. Günü hiç lekelenme falan olmadı genelde herkes yaşamış umutlarım azaldıbi de bu erken gebelik testi yapanlar ilk idrarla yapmıyor musunuz gün içinde yapılır mı bu test ?
Hadi gözün aydın olsun inşallah canım maşallahçok sevindim tebrik ederim tahmin etmiştim senin pozitif olacağını sağlıcakla katlanarak devam etsin canım sağlıcakla gelsin minnoş
Kızlar benim gibi değeri düşük çıkıp sonra yükselen var mı acaba
Selamlar transfer oncesi kiz kardeşim geldi yanıma ikizlerim var çünkü ağır kaldırmadım ama her şeyi yapmaya çalıştım dinlene dinlene süpürgeyi kardeşim halletti geri kalanı birlikte hep yatmak sağlıksız sonuçta hergun iğnemi yaptırmak için gidiş dönüş 1 saat yürüdüm çok şükür tuttu hamileyim darısı size inşallah.Kızlar ev işi yapıyor musunuz ya? Ben dikey süpürge ile ev süpürüyorum.Vileda yapıyorum.Tuvalete çamaşır suyu döküyorum.Bulaşık makinesi boşaltıyorum vs vs.Mecbur yapıyorum napim ya
Selamlar durumunuz nedir acaba merak ettim bende sizden bi gun önce transfer oldum bugün aldım sonucumu siz ne durumdasınız umarım güzel sonuçlar alırsınız.Beni de ekleyebilirsiniz, ilk denemem, 29 yas, transfer icin regli bekliyorum martta olacak muhtemelen transferim
Kuzum test gunum yarin aslinda ben 6. gun idrarda pozitif gorunce gidip kan verdim ve pozitifCinnamonQueen canım nasılsın nasıl gidiyor bugün kan verdin mi yoksa yarın mı yapacaksın inşallah hayırlısıyla pozitif haberler alırsın inşallah Amin
Çoook sevindim bana umut oldun canım benimKuzum test gunum yarin aslinda ben 6. gun idrarda pozitif gorunce gidip kan verdim ve pozitifartisi takip ediyorum simdilik guzel gidiyor dua edin insallah guzelce artsin
Merhaba evet pozitif gordum 6. gundeSelamlar durumunuz nedir acaba merak ettim bende sizden bi gun önce transfer oldum bugün aldım sonucumu siz ne durumdasınız umarım güzel sonuçlar alırsınız.
Siz nerede tedavi oldunuz ? Doktorunuz kimdi? Hep aynı yerde mı oldunuz?Selamlar durumunuz nedir acaba merak ettim bende sizden bi gun önce transfer oldum bugün aldım sonucumu siz ne durumdasınız umarım güzel sonuçlar alırsınız.
Oyle yurekten diliyorum ki kuzucum tup bebek surecinde emek veren gozyasi doken kim var ise Rabbim en yakin zamanda nasip etsinÇoook sevindim bana umut oldun canım benim
Evet bugün test gunundu 177 cikti şükürMerhaba evet pozitif gordum 6. gundehenuz cok cok yeni artisi takip ediyorum
Siz de pozitif aldiniz mi ay cok sevindim
6. Gün değerim 16.75 le öğrendim sizin kaçtı?Evet bugün test gunundu 177 cikti şükür
Siz ne zaman kan vereceksiniz?
25.5 la ogrendim ben de 6. gun6. Gün değerim 16.75 le öğrendim sizin kaçtı?
Tebrik ederimMerhaba, ayy sizede hayırlı olsun o zaman maşallah ikimize de mavi boncuğu aldık bugünçok fena salgın var ama bizim minikler güçlü çıktı inşallah de devam eder sorunsuz ben de 28 nisanda olmuştum siz benden önce kanda da öğrenirsiniz
Selamlar ben istanbul medicalpark pendik semra esenkayada tedavi oldum hep 3 sefer tup bebek tedavisi gördüm 2 si tuttu sukurSiz nerede tedavi oldunuz ? Doktorunuz kimdi? Hep aynı yerde mı oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?