- 2 Mart 2025
- 260
- 461
- 18
- 28
İnşallah canım güzel güzel büyümeye devam eder karnında inşallahEvet yavrum benden güçlü çıktı inşallah tutunmaya devam eder çok sağol canım
Benim 6. Gün emriyosuydu 12 . Günde yani bugün ogrendim25.5 la ogrendim ben de 6. gun
Sizin test gunu 12. Gun mu 10 mu?
Benim de 5. Gun embriyosu pazartesi 100 uzeri deger olmasi gerekir insallah artar bakalimBenim 6. Gün emriyosuydu 12 . Günde yani bugün ogrendim
Aminnnn
Benim de ilki çift transferdi ilk gittiğimizde tek keseydi kalp atışını duymaya gittiğimde ise ikinci keseyi gördük ama kalp atışı duyamadığımız için 8. Haftada ikiz gebelik olarak kürtaj oldum
Buda çift olacaktı çok istemiştim ama (bir daha olmaz tek kalmasın diye hep iki istemiştim en başından beri )
Doktorum ilk ikisini direkt donduralım geri kalan embriyoları genetiğe gönderelim demişti. Geriye bir tane kaldıve genetiği normal gelince genetiği normal geleni transfer etmek istedi. Vardır bunda da bir hayır kendisine güvenerek kabul ettim
Evett pozitif haberler almak çok güzel ama sağlıkla ve kalp atışı duymak ve sağlıkla devam etmesi
Bir gün duymak isteyen herkesle beraber bana da o sesi duymak nasip olur inşallah
Artar merak etmeyin ben haftaya keseyi görmeye gidicem darısı size gönlünüzden geçen nasibiniz olsun.Benim de 5. Gun embriyosu pazartesi 100 uzeri deger olmasi gerekir insallah artar bakalimsaglikla artsin sizin de insallah
Insallah cok tesekkur ederimArtar merak etmeyin ben haftaya keseyi görmeye gidicem darısı size gönlünüzden geçen nasibiniz olsun.
Kuzum test gunum yarin aslinda ben 6. gun idrarda pozitif gorunce gidip kan verdim ve pozitifartisi takip ediyorum simdilik guzel gidiyor dua edin insallah guzelce artsin
Çoook sevindim bana umut oldun canım benim
Insallah canim nasibimde var ise saglikla devam etsin insallahSüperbir haber maşallah sübhanallah dilerim sağlıcakla devam eder kucağına almak nasip olsun Amin
Tebrik ederimaynı gün transfer olmuşuz ama ben tutuyorum kendimi zorla da olsa bir iki gün sonra mı baksam diyorum test bile aldım ama korkuyorum cesaret edemiyorum
Insallah canim nasibimde var ise saglikla devam etsin insallah
Amin canim amin insallahÇok şükür hamdolsun sende pozitif hissettiklerim arasındaydın çok şükür Elhamdulillah yanılmadımAmin Amin hep beraber sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bugün ultrason randevum vardı, çok şükür kalp atışlarını duyduk derinden de olsa. Ben geçen sene tam bu zamanlar başladım tedaviye. İlk denemem boş gebelikli hatırlayanlar olur belki. İlk denemede üzüntümü nasıl paylaştıysam bugün sevincimi de paylaşmak istedim.. Negatif çıkan arkadaşlarım eğer bu yazdığımla kırılan kalbinizi bir kez daha kırdıysam haklarınızı helal edin, sizi en iyi ben anlarım. Allah inşallah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin ve bu duyguyu yaşayanların da tamamına erdirsin. Emek veren çabalayan herkesin sağlıklı ve hayırlı evladı olsun.
Çok teşekkür ederimTebrik ederimaynı gün transfer olmuşuz ama ben tutuyorum kendimi zorla da olsa bir iki gün sonra mı baksam diyorum test bile aldım ama korkuyorum cesaret edemiyorum
Maaşallah. Evime çok yakın. Ben de Serap Simavlı'dayım.Selamlar ben istanbul medicalpark pendik semra esenkayada tedavi oldum hep 3 sefer tup bebek tedavisi gördüm 2 si tuttu sukur
Herkese merhaba ,
İğne morlukları için kullandığınız krem vs bir şey var mı acaba?
Madecassol sürdüm iki üç defa gözle görülür şekilde faydasını gördüm aslında ama şimdi hamileliğe bir zararı var mı diye araştırdığımda net bir sonuç elde edemedim. Bilgisi olanlar destek olabilir mi?
Sizin durumunuz nedir transfer oldunuzmu ?Maaşallah. Evime çok yakın. Ben de Serap Simavlı'dayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?