Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Geçmiş olsun canım dilerim bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler Allah’ın izniyle Amin

Kuzum test gunum yarin aslinda ben 6. gun idrarda pozitif gorunce gidip kan verdim ve pozitif artisi takip ediyorum simdilik guzel gidiyor dua edin insallah guzelce artsin

Süper bir haber maşallah sübhanallah dilerim sağlıcakla devam eder kucağına almak nasip olsun Amin

Tebrik ederim aynı gün transfer olmuşuz ama ben tutuyorum kendimi zorla da olsa bir iki gün sonra mı baksam diyorum test bile aldım ama korkuyorum cesaret edemiyorum

Darısı başına inşallah canım Amin

Arkadaşlar iyi akşamlar. Bugün ultrason randevum vardı, çok şükür kalp atışlarını duyduk derinden de olsa. Ben geçen sene tam bu zamanlar başladım tedaviye. İlk denemem boş gebelikli hatırlayanlar olur belki. İlk denemede üzüntümü nasıl paylaştıysam bugün sevincimi de paylaşmak istedim.. Negatif çıkan arkadaşlarım eğer bu yazdığımla kırılan kalbinizi bir kez daha kırdıysam haklarınızı helal edin, sizi en iyi ben anlarım. Allah inşallah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin ve bu duyguyu yaşayanların da tamamına erdirsin. Emek veren çabalayan herkesin sağlıklı ve hayırlı evladı olsun.

Amin Ecmain inşallah
Maşallah sübhanallah sevindim senin adına dilerim sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah hamdolsun darısı bize olsun inşallah Amin

Tebrik ederim aynı gün transfer olmuşuz ama ben tutuyorum kendimi zorla da olsa bir iki gün sonra mı baksam diyorum test bile aldım ama korkuyorum cesaret edemiyorum
Çok teşekkür ederim valla haklısınız da ben de öyle korkuyordum ki bakmaya ama grip olduğum için o cesaretle çıkmaz da diyip yaptım hasta olmasam sanırım 7-8. Günü beklerdim ama beklemesi cidden çok zor

Herkese merhaba ,
İğne morlukları için kullandığınız krem vs bir şey var mı acaba?
Madecassol sürdüm iki üç defa gözle görülür şekilde faydasını gördüm aslında ama şimdi hamileliğe bir zararı var mı diye araştırdığımda net bir sonuç elde edemedim. Bilgisi olanlar destek olabilir mi?

Benim çok bilgim yok bu konuda Ama sepide canım bilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…