Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin inşallah Allah razı olsun. Birde idrara sıkışık olun dediler ben zaten zar zor tutuyorum nasıl yapacağım

Çokta sıkışık değil sanki çişin var az öyle his varsa yeterli ben ikinci tüp bebeğimde çok sıkışıktım bunda vallahi çokta şıkışık değildim normal geliyordu ama tutamagacak kadar sıkışık değildim doktorum zaten muayene etti idrar torbasını ilk kontrol etti iyi dedi bir yada bir buçuk saat öncesi lavaboya çıkma biriksin az idrar

Bak görüyormusun boşuna kendini üzmüşsün çizgiyi görüyorum olmasa bembeyaz olurdu ve henüz bugün 6. Günün yani çıkmayada bilirdi idrara yeni geçmiş ondan silik çıkmış ama rahatla sakin kal bebişin seninle Allah’ın izniyle yarın yaparsan tekrar bize at bakalım inşallah

Amiiin cok teşekkür ederim güzel dileklerin için. İnşallah hepimiz sağlıkla alalım. Biraz korkuttu beni bu lekelenme ama bugün daha az şükür rengi kahverengi neyse ki

Banada sıkışık dediler gittiğimde çok sıkışktm hemen içeri aldılar ama doktor ultrasonla baktığında sen sıkışık değilsin ki dedi stresten sıkışık gibi hissettim

ALlah razı olsun kuzum inan biliyorum hissediyorum üzüldüğünuzu hatta hepiniz hamilesiniz keşke soylemesemiydim diye bile düşündüm iyileşip evime bir geçeyim de Allah'ın izniyle kendimi toparladım ağlarım zirlarim kalkarım tekrar daha kötüsünu yaşadım bunuda atlatirim Allah'ın izniyle Ekim'de kardesimin dugunu var üzülüyordum herşeye dahil olamayacağım için şimdi bir hazirliklara girisiriz geçer gider herşey ins. Dağılır kafamız

Allah razı olsun arkadaşım ya doğru söylüyorsun da huy bu işte beceremiyorum yanlız kalınca rahatlatiyorum kendimi evin büyüğüyum kız kardeşim yok belki ablam falan olsa yükümü alırdı ne bilim böyle bir misyon yuklenmisim aman kimse üzülmesin klasik yengeç üstü yengeç kendime kiyiyorum kimseye kıyamıyorum geçer bu da neler atlattık bunu da atlatırız

Banada sıkışık dediler gittiğimde çok sıkışktm hemen içeri aldılar ama doktor ultrasonla baktığında sen sıkışık değilsin ki dedi stresten sıkışık gibi hissettim

Ben ikinci de öyle bir sıkışıktım ki altıma yapacaktım artık yürüyemez hale geldim adım atsam bırakacak gibi sonra gittim hemşireye söyledim ben çok sıkışığım böyle transfer yapamam diye bana dedi git biraz bırak hepsini değil neyse yaptım ama hala sıkışığım doktor ilk baktı dedi ooo idrar torban aşırı dolu hemşire dedi o da biz biraz boşalttırdık sen düşün zor 15 dk uzandım kendimi lavaboya attım bu sefer tecrübeliydim dedim bunlar bana 11:45 dedi ama kesin bu uzar öyle de oldu hemşire dedi tek doktor var biraz transferin uzayacak dedim Hele bir tür lavaboya gideyim yine aynı şeyleri yaşamıyayım dedim çok şükür bu sefer hafif geliyordu bu sefer yarım saat rahatlıkla uzandım hemşire geldi kaldırdı yeterli dedi

Ya zaten tamam idrara sıkışık olmak gerekli ama dibine kadar da sıkışık olmak çok zor zaten ister istemez hafif bi can acısı var onu mu dusuncen idraro mi dusuncen herşey kolaymış gibi bide bunu istiyorlar

Sakın öyle düşünme canım benim iyi ki söyledin dertler paylaştıkça azalır içine atsan çok kötü olursun Allah’ın izniyle bugünleri de atlatacaksın Amin şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allahım pişmanlık vermesin inşallah sana da bir meşguliyet olur kafanı dağıtırsın biraz

Maşallah çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin kaçıncı haftadasın ben henüz doktorumla görüşmedim randevu tarihi vermedi merak ediyorum ne zaman duyarım acaba

Maşallah çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin kaçıncı haftadasın ben henüz doktorumla görüşmedim randevu tarihi vermedi merak ediyorum ne zaman duyarım acaba
çok teşekkkürler amin.. Benm son adet tarihim 19 mart, transfer tarihim 8 nisandı. gebelik haftasına 6+2 dedi. Bu ilk muayeneydi, alttan yaptı. Senin ne zamandı transfer

Kızlar gebelik testime bakarmısınız transferin 8. Günü birde 15 gün önce ovitrelle vurundum onun etkisi kalmışmıdır

Maşallah sübhanallah tebrik ederim baya baya belli bebişin el sallıyor ovitrellenin etkisi bitmiştir sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…