- 26 Nisan 2024
- 413
- 443
- 23
- 33
aynen öyle inşallahhhBenim transfer tarihim 19 Nisan, yani aynı şekilde ilerlerse bende 10 gün sonra falan duyarım o zaman inşallah
Yaa tebrik ederim gözünüz aydınAyniyiz sizinlebenim de ayni deger
Teşekkür ederimMerhaba, ben bebek vazelini sürüyorum, hemşireye sordum zararı yok dedi 5-10 sürüp masaj hareketleri yapıyorum, birde duş altında çok sıcak olmayan normal sıcak suydada masaj yapabilirsiniz dedi
Ben çok şaşırıyorum bu yazdıklarınıza benim dr um transfer öncesi tuvalet verdi tamamen boş olacak dedi idrar kesesi niye acaba sizden böyle birşey istiyorlarÇokta sıkışık değil sanki çişin var az öyle his varsa yeterli ben ikinci tüp bebeğimde çok sıkışıktım bunda vallahi çokta şıkışık değildim normal geliyordu ama tutamagacak kadar sıkışık değildim doktorum zaten muayene etti idrar torbasını ilk kontrol etti iyi dedi bir yada bir buçuk saat öncesi lavaboya çıkma biriksin az idrar
Evet valla o yuzden keske erken ogrenmeseydim de yuksek bir degerle ogrenseydim diyorum bazenYaa tebrik ederim gözünüz aydınsonraki günler artışı takip etmek hem çok stresli hem çok güzel inşallah her şey yolunda gitsin
İlaçlar ve yaşadıklarımız kolay değil ama bizler çok güçlü kadınlarız o yüzden sınavımız büyükBen dayanamıyorum galiba kızlar. İğne artık göbeğime girmiyor yapacak yer kalmadıdün yiğenimin doğum gününde kendimi banyoya kapatıp hüngür hüngür ağladım hamile miyim değil miyim ilaçları boşuna mı kullanıyorum bitkin hissediyorum daha 4 gün var test gününe önceden yapıp kendimi de daha fazla strese sokmak istemiyorum ama belirsizlikten de çoook bunaldım eşim beni öyle görünce o da çok üzüldü sen bu kadar yıpranıyorsan bitirelim tedaviyi senden önemli değil hiçbir şey dedi ama içimde öyle değil işte bitirmeye de bitiremem zaten sonuna gelmişiz :/ sizce beta vereyim mi ya da erken gebelik yapaym mı o kadar kararsızım ki negatif bişey duymaya hiç mecalim kalmadı sanki
Ben çok şaşırıyorum bu yazdıklarınıza benim dr um transfer öncesi tuvalet verdi tamamen boş olacak dedi idrar kesesi niye acaba sizden böyle birşey istiyorlar
Evet canım cumartesı gıtdı. Kalp atışı duydum
Evet yaa herkes diyo ki kaç kere daha test vereceksin, neden hala ultrasonla bakılmıyor. Ver ver bitmedi cidden erken başlayıncaEvet valla o yuzden keske erken ogrenmeseydim de yuksek bir degerle ogrenseydim diyorum bazenama sabirsizlik
mayala kuzucum bu arada benim 5. gün embriyosu transfer edildi, 4te donduruldu sonra çözdürülüp 1 gün daha gelişimi takip edildi ve 5. gün verildi tabloda düzenleme yaparsan diye yazıyorum
Evet ne zaman net olacak yani diyorlarEvet yaa herkes diyo ki kaç kere daha test vereceksin, neden hala ultrasonla bakılmıyor. Ver ver bitmedi cidden erken başlayınca
Evet canım cumartesı gıtdı. Kalp atışı duydum
Ayy gözün aydınn. Ben de dün gittim tamamına erdirsin inşallah allah.
İnşallahhEvet ne zaman net olacak yani diyorlarne bicim hamilelik bu diyolar
Insallah guzelce ilerler ikimizinki de
Ben de yarınİnşallahhkontrol baktırınca yaz mutlaka. Ben de yarın baktırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?