Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben çok şaşırıyorum bu yazdıklarınıza benim dr um transfer öncesi tuvalet verdi tamamen boş olacak dedi idrar kesesi niye acaba sizden böyle birşey istiyorlar

Yaa tebrik ederim gözünüz aydın sonraki günler artışı takip etmek hem çok stresli hem çok güzel inşallah her şey yolunda gitsin
Evet valla o yuzden keske erken ogrenmeseydim de yuksek bir degerle ogrenseydim diyorum bazen ama sabirsizlik

İlaçlar ve yaşadıklarımız kolay değil ama bizler çok güçlü kadınlarız o yüzden sınavımız büyük iğneleri bu transferimde göbeğim yumuşakken aç karnına yapmak daha kolay geldi bana ve en başlarda bilmediğim için direkt göbeğimin dört parmak yanına girmese de yapmaya çalışıyordum. Şimdi daha çok göbek çevresi ama altlara doğru bir de yumuşak yerini bulmaya çalışarak yapıyorum %80 faydalı oluyor. Kan sulandırıcı zorladığı için önce onu yapıyorum onun acısı geçmeden yakınlarına progestan yapıyorum diğerinin acısı geçmediği için onu anlamıyorum Rabbim hepimize sabrın en güzelini nasip etsin bu derdimizi sıkıntımızı unutturacak başka dert vermesin

Ben çok şaşırıyorum bu yazdıklarınıza benim dr um transfer öncesi tuvalet verdi tamamen boş olacak dedi idrar kesesi niye acaba sizden böyle birşey istiyorlar

Bilmem geneli böyle idrara sıkışık olmasını istiyorlar
Çünkü Rahimin düz durması gerekiyor ki kateter rahatlıkla girsin diye buradaki herkesin öyle idrar sıkışık istiyorlar

mayala kuzucum bu arada benim 5. gün embriyosu transfer edildi, 4te donduruldu sonra çözdürülüp 1 gün daha gelişimi takip edildi ve 5. gün verildi tabloda düzenleme yaparsan diye yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…