Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben irademle 8kilo almıştım sadece ama şuanda o iradeyi kendimde göremiyorum şimdiki süreçte güya tedaviye başlamadan önce veriyim diyordum nerdee
Ben geçen hamileliğimde 8 hafta sürse bile 5.hafta bulantım başlamıştı 3 kg vermiştim 3 haftada bu sefer alıyorum, kız bir insan aç uyanır mı

Ben geçen hamileliğimde 8 hafta sürse bile 5.hafta bulantım başlamıştı 3 kg vermiştim 3 haftada bu sefer alıyorum, kız bir insan aç uyanır mı
Bn o 9haftalıkta aldım kaldı öyle 160 boyundayım 54küsürüm açken bn diğerinde doğum yaptıktan hemen sonraki gün aynı kilodaydım yaşla birlikte bu kilolar gitmiyor aç uyanır uyanır da yatarken acıkırsan süt iç su iç yat dikkat et bn eskiden öyleydim

Ya benim aslında boyumda var 1.77, kilom 61.5 ile başladım 64 doğru koşuyoruz şu an psikolojim bozuluyor artan sayıları görünce, gece hiç yemiyorum acıksam bile sadece su, ama işte şu yemekten sonra tatlı matlı bitiriyor beni, yoksa beslenmem hep sağlıklıydı ekmek falanda yemiyorum gaz veriyor eşim sen 2 canlısın ye gitsin diye gaza geliyorum

O zaman şuan için çok iyisin şuandan itibaren 12kilo bile alsan sıkıntı olmaz canım bn doğumdan sonra 48e düşmüştüm özellikle emzirme döneminde filan inanılmaz veriliyor

Kuzum test gunum yarin aslinda ben 6. gun idrarda pozitif gorunce gidip kan verdim ve pozitif artisi takip ediyorum simdilik guzel gidiyor dua edin insallah guzelce artsin
Yaa çatlatma iğnesi aradığım zaman bana bir iki eczane önermiştiniz sayenizde ilacı bulma ihtimalin azıcıkta olsa görünmüştü bana çok büyük ümit vermiştiniz şimdi gördüm çok ama çok sevindim. Allah sağlıklı kucağınıza aşıp uzun ömürler nasip etsin inşaallah tekrardan umut oldunuz bana da

Rabbim size de hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah Amin

Yaa cok sagolun insallah saglikla ilerler sizin durumunuz ne oldu ne asamadasiniz

Canım benim kilon yok ki niye psikolojini bozuyorsun sende kiloluyum diyorsan biz ölek o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…