- 16 Ekim 2024
- 613
- 335
- 18
- 35
Kız daha ne istiyorsunuz ben 9ay boyunca bulantı yaşamadım rahat oluyorTık yokhamile olduğumu unutuyorum 6+5 bu gün yalnız değilsin
Kız daha ne istiyorsunuz ben 9ay boyunca bulantı yaşamadım rahat oluyorboşver iyi bi şey mi sanki
Canım kesinlikle haklısınBen de söylüyorum kimse beni dinlemiyor diplomam olmadığı için sözüm para etmiyor
1-2 kg verseydik iyi di aşkoKız daha ne istiyorsunuz ben 9ay boyunca bulantı yaşamadım rahat oluyorboşver iyi bi şey mi sanki
Ben irademle 8kilo almıştım sadece ama şuanda o iradeyi kendimde göremiyorum şimdiki süreçte güya tedaviye başlamadan önce veriyim diyordum nerdee1-2 kg verseydik iyi di aşko
Ben geçen hamileliğimde 8 hafta sürse bile 5.hafta bulantım başlamıştı 3 kg vermiştim 3 haftadaBen irademle 8kilo almıştım sadece ama şuanda o iradeyi kendimde göremiyorum şimdiki süreçte güya tedaviye başlamadan önce veriyim diyordum nerdee
Bn o 9haftalıkta aldım kaldı öyleBen geçen hamileliğimde 8 hafta sürse bile 5.hafta bulantım başlamıştı 3 kg vermiştim 3 haftadabu sefer alıyorum, kız bir insan aç uyanır mı
Ya benim aslında boyumda var 1.77, kilom 61.5 ile başladım 64 doğru koşuyoruz şu anBn o 9haftalıkta aldım kaldı öyle160 boyundayım 54küsürüm açken bn diğerinde doğum yaptıktan hemen sonraki gün aynı kilodaydım yaşla birlikte bu kilolar gitmiyor aç uyanır uyanır da yatarken acıkırsan süt iç su iç yat dikkat et bn eskiden öyleydim
O zaman şuan için çok iyisin şuandan itibaren 12kilo bile alsan sıkıntı olmaz canım bn doğumdan sonra 48e düşmüştüm özellikle emzirme döneminde filan inanılmaz veriliyorYa benim aslında boyumda var 1.77, kilom 61.5 ile başladım 64 doğru koşuyoruz şu anpsikolojim bozuluyor artan sayıları görünce, gece hiç yemiyorum acıksam bile sadece su, ama işte şu yemekten sonra tatlı matlı bitiriyor beni, yoksa beslenmem hep sağlıklıydı ekmek falanda yemiyorum gaz veriyor eşim sen 2 canlısın ye gitsin diye gaza geliyorum
Senin o kilona gelirmiyim bir günO zaman şuan için çok iyisin şuandan itibaren 12kilo bile alsan sıkıntı olmaz canım bn doğumdan sonra 48e düşmüştüm özellikle emzirme döneminde filan inanılmaz veriliyor
Ah beybim sen 60olsan bile çok fit görünürsünSenin o kilona gelirmiyim bir gün
Utandırıyorsun beni bak uluorta aşk yaşıyoruzAh beybim sen 60olsan bile çok fit görünürsün
Ahahahahh cansın sen deUtandırıyorsun beni bak uluorta aşk yaşıyoruzcanımsınnnn
Yaa çatlatma iğnesi aradığım zaman bana bir iki eczane önermiştiniz sayenizde ilacı bulma ihtimalin azıcıkta olsa görünmüştü bana çok büyük ümit vermiştiniz şimdi gördüm çok ama çok sevindim. Allah sağlıklı kucağınıza aşıp uzun ömürler nasip etsin inşaallahKuzum test gunum yarin aslinda ben 6. gun idrarda pozitif gorunce gidip kan verdim ve pozitifartisi takip ediyorum simdilik guzel gidiyor dua edin insallah guzelce artsin
Yaa çatlatma iğnesi aradığım zaman bana bir iki eczane önermiştiniz sayenizde ilacı bulma ihtimalin azıcıkta olsa görünmüştü bana çok büyük ümit vermiştiniz şimdi gördüm çok ama çok sevindim. Allah sağlıklı kucağınıza aşıp uzun ömürler nasip etsin inşaallahtekrardan umut oldunuz bana da
Yaa cok sagolunYaa çatlatma iğnesi aradığım zaman bana bir iki eczane önermiştiniz sayenizde ilacı bulma ihtimalin azıcıkta olsa görünmüştü bana çok büyük ümit vermiştiniz şimdi gördüm çok ama çok sevindim. Allah sağlıklı kucağınıza aşıp uzun ömürler nasip etsin inşaallahtekrardan umut oldunuz bana da
Ya benim aslında boyumda var 1.77, kilom 61.5 ile başladım 64 doğru koşuyoruz şu anpsikolojim bozuluyor artan sayıları görünce, gece hiç yemiyorum acıksam bile sadece su, ama işte şu yemekten sonra tatlı matlı bitiriyor beni, yoksa beslenmem hep sağlıklıydı ekmek falanda yemiyorum gaz veriyor eşim sen 2 canlısın ye gitsin diye gaza geliyorum
Amin inşallah isteyen herkese Allah hayırlısını kolay kılıp nasip eder anne baba olmayıRabbim size de hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah Amin
Teşekkür ederim. Geçen ay rahim filmi çekilmiştim şimdi iğneleri buldum şükür yarın beklenen adet tarihim sonrasında aşılama yapılacak bu ay içinde hayırlısı ileYaa cok sagoluninsallah saglikla ilerler sizin durumunuz ne oldu ne asamadasiniz
Insallah asilama tutar ve saglikla hamile kalirsinizTeşekkür ederim. Geçen ay rahim filmi çekilmiştim şimdi iğneleri buldum şükür yarın beklenen adet tarihim sonrasında aşılama yapılacak bu ay içinde hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?