Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Dün akşamdan beri lekelenme şeklinde 3 kez kanamam oldu, doktora geldim lütfen dua edin bişey olmasın

Geçmiş olsun Rabbim ya Şafii isminle acil şifalar versin inşallah Allahım bebeğini sana bağışlasın Amin
Son durumun nedir bizi de haberdar edersin inşallah

Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah
Çok üzgünüm senin adına. Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah Amin
Amiin Allah razı olsun Mayala. Hemşire yarın bir daha kan vermemi istedi. İlaç ve iğneye devam dedi.

Canım benim kesin mi belki daha küçüktür ondan görünmemiştir ümidini kaybetme Allahım yardımcın olsun inşallah Amin

Bana da öyle demişti kuzum ama düşmedi. Onun bu dünyada rızkı varsa sıkı sıkı tutunacak sana, yoksa yapacak bir şey yok. Dua et, teslim ol, bu süreçte bol bol dinlen
Ya içim çok rahatladı hiç inanmıyorum düşeceğine zaten ama ikiz gebelikle ilgili de bir şey bilmediğim için tedirgin oldum açıkçası. Çok sağ ol canım

Ya çok üzüldüm inşallah kendi doktorunuz daha güzel şeyler söyler bi şekilde tutunur size bebeğiniz inşallah beta değerleriniz istenilen düzeyde gitmemiş miydi sebebi ne olabilirmiş bir şey dediler mi pozitif aldıktan sonraki süreç daha stresli ben de bekliyorum değer artsın diye

İnşallah ama çok da umutlanmaya gerek yok sanırım beta değerim iyiydi 2,5 kata yakın arttı Herşey olması gerektiği gibi ilerliyordu sadece dün gece ve sabah lekelenme şeklinde kanamam oldu ve aşırı bel ağrım var o yüzden gittim en azından keseyi göreyim içim rahatlasın diye tabi doktorun söylediklerini duyunca… bide ameliyat gerekli falan dedi onu da tam anlamadım zaten. Şimdi yoldayım kendi doktoruma gidiyorum. Bakalım ama içim çok acıyo keşke en başta negatif olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…