Korkuyla gittim teste dedim olmadı hadi yeter iğne vurmak istemiyorum yoruldum diye gittim meğer varmışLütfen bana da dua edin canım hamişlerimbende bugün ağla ağla helak oldum idrar testi yapma gafletinde bulundum çift çizgi göremeyince olmadı diye yıkıldım perşembeye kadar dualarınıza ihtiyacım var
Lütfen bana da dua edin canım hamişlerimbende bugün ağla ağla helak oldum idrar testi yapma gafletinde bulundum çift çizgi göremeyince olmadı diye yıkıldım perşembeye kadar dualarınıza ihtiyacım var
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim gerçekten her gebelik haberiyle aşırı Mutlu oluyorumKorkuyla gittim teste dedim olmadı hadi yeter iğne vurmak istemiyorum yoruldum diye gittim meğer varmışRabbim isteyen herkese nasip etsin kolaylıkla ve hayırlısıyla hepimiz çok çabalıyoruz bu an için ama en iyi zamanını rabbiç biliyor
Evet salaklık ettim birazcık belki görürüm diye bir umut ama olsun inşallah kanda göreceğizDarısı başına inşallah canım benim niye kendini üzmüşsün boşuna bazen idrara geç yansıyabilir hatta bazılarının hiç çıkmıyor bile ben burada ne mucizeler okudum Allah’ın mucizeleri bitmez inşallah dilerim bebeğin seninledir Amin
Ben de arkadaşım okudukça mutlu oluyordum hele bizim gibi bu süreçlerden geçenler için daha anlamlı oluyor Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim gerçekten her gebelik haberiyle aşırı Mutlu oluyorum
Amin inşallah hepimizinBen de arkadaşım okudukça mutlu oluyordum hele bizim gibi bu süreçlerden geçenler için daha anlamlı oluyor Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Evet salaklık ettim birazcık belki görürüm diye bir umut ama olsun inşallah kanda göreceğiz
Beklemek çok zor bi duysak kalp atışını falan rahatlıycazBenimki de 17 mayısa verdi
İnşallah ya teşekkür ederimBayağı geçe vermişler.Bel ağrısı normaldir ya ona tedirgin olma.Benim de ağrıyor ara sıra.Bazen kasığıma da anlık bi ağrı saplanıp çıkıyor.Başka belirti yok bende de.Karnım şiş göğüslerim şiş onda ilaç etkisi de var sanırım
Neyse biraz rahatladım. Bu doktorlar niye bu kadar geç veriyo hiç bizi düşünmüyorlar yaAleyküm selamcanım, benim ki transferin 5.gününden bellidir aşağı kısmı çok ağrıyor arada iyiyim arada aşırı artıyor hele de biraz ayakta durayım çatlayacak gibi ağrıyor benim de 15 mayısa verdiler
Neyse biraz rahatladım. Bu doktorlar niye bu kadar geç veriyo hiç bizi düşünmüyorlar ya
Merhabalar sonucunuzu öğrendiniz mi acabaAmiinn dua edin insallah pozitif alayımm
Xenacim transfer gunumuz ayni bende inanilmaz bekliyorum esime 2 gundur test yapalim test yapalim diye tutturdum ama doktorumuz dedi ki tam gununu bekleyin onceden yapilinca ya idrara yansimiyor yada bir gunden oteki gune cok hizli yukselise geciyor 8 gun bile yukselmeye baslayabilirmis erken olabilir o yuzden benimde icim icimi yiyo ama sabir beklicez birlikteEvet salaklık ettim birazcık belki görürüm diye bir umut ama olsun inşallah kanda göreceğiz
Xenacim transfer gunumuz ayni bende inanilmaz bekliyorum esime 2 gundur test yapalim test yapalim diye tutturdum ama doktorumuz dedi ki tam gununu bekleyin onceden yapilinca ya idrara yansimiyor yada bir gunden oteki gune cok hizli yukselise geciyor 8 gun bile yukselmeye baslayabilirmis erken olabilir o yuzden benimde icim icimi yiyo ama sabir beklicez birlikte
İnsallah aminAmin amin inşallah Rabbim bekleyen herkesi müjdelesin sevindirsin inşallah
Evet çok şükür 555 küsür çıkmışMerhabalar sonucunuzu öğrendiniz mi acaba
Evet çok şükür 555 küsür çıkmış
Ah canım yaaa amiinn cok zor zamanlar yaşadımm kalitesi de 5bc ve 4cc di düsüktü ama Elhamdülillah Rabbim nasip ettiii dua edin kuzum nolur hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımmmYaaa maşallahmaşallah sübhanallah inan ki çok sevindim hamdolsun Rabbime ya yine yanılmadım canımsın benim tebrik ederim sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin nasıl mutlu oldum anlatamam ikiz olabilir canım benim inşallah sağlıcakla Rabbim kucağına almayı nasip eylesin Amin
Ah canım yaaa amiinn cok zor zamanlar yaşadımm kalitesi de 5bc ve 4cc di düsüktü ama Elhamdülillah Rabbim nasip ettiii dua edin kuzum nolur hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımmm
İnsallah aminAmin amin inşallah Rabbim bekleyen herkesi müjdelesin sevindirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?