Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Korkuyla gittim teste dedim olmadı hadi yeter iğne vurmak istemiyorum yoruldum diye gittim meğer varmış Rabbim isteyen herkese nasip etsin kolaylıkla ve hayırlısıyla hepimiz çok çabalıyoruz bu an için ama en iyi zamanını rabbiç biliyor

Darısı başına inşallah canım benim niye kendini üzmüşsün boşuna bazen idrara geç yansıyabilir hatta bazılarının hiç çıkmıyor bile ben burada ne mucizeler okudum Allah’ın mucizeleri bitmez inşallah dilerim bebeğin seninledir Amin

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim gerçekten her gebelik haberiyle aşırı Mutlu oluyorum

Evet salaklık ettim birazcık belki görürüm diye bir umut ama olsun inşallah kanda göreceğiz

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim gerçekten her gebelik haberiyle aşırı Mutlu oluyorum
Ben de arkadaşım okudukça mutlu oluyordum hele bizim gibi bu süreçlerden geçenler için daha anlamlı oluyor Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Evet salaklık ettim birazcık belki görürüm diye bir umut ama olsun inşallah kanda göreceğiz

Estagfurullah canım benim öyle düşünme hepimiz öyleyiz insan heyecan yapıyor Amin dilerim kanda öğrenmek nasip olsun

İnşallah ya teşekkür ederim

Neyse biraz rahatladım. Bu doktorlar niye bu kadar geç veriyo hiç bizi düşünmüyorlar ya

Xenacim transfer gunumuz ayni bende inanilmaz bekliyorum esime 2 gundur test yapalim test yapalim diye tutturdum ama doktorumuz dedi ki tam gununu bekleyin onceden yapilinca ya idrara yansimiyor yada bir gunden oteki gune cok hizli yukselise geciyor 8 gun bile yukselmeye baslayabilirmis erken olabilir o yuzden benimde icim icimi yiyo ama sabir beklicez birlikte

Amin amin inşallah Rabbim bekleyen herkesi müjdelesin sevindirsin inşallah

Evet çok şükür 555 küsür çıkmış

Yaaa maşallah maşallah sübhanallah inan ki çok sevindim hamdolsun Rabbime ya yine yanılmadım canımsın benim tebrik ederim sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin nasıl mutlu oldum anlatamam ikiz olabilir canım benim inşallah sağlıcakla Rabbim kucağına almayı nasip eylesin Amin

Ah canım yaaa amiinn cok zor zamanlar yaşadımm kalitesi de 5bc ve 4cc di düsüktü ama Elhamdülillah Rabbim nasip ettiii dua edin kuzum nolur hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımmm

Ah canım yaaa amiinn cok zor zamanlar yaşadımm kalitesi de 5bc ve 4cc di düsüktü ama Elhamdülillah Rabbim nasip ettiii dua edin kuzum nolur hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımmm

Ya Rabbim ol der ve olur Elhamdüllilah çok şükür
Sana o kadar dedim kaliteye takılma eğer nasibi varsa bu dünyada tutunacaktır inşallah hamdusenalar olsun hadi inşallah sağlıcakla hep beraber kucağımıza almak nasip olsun Amin
Umut her zaman vardır Allahtan ümit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…