Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok riskliymiş erken doğum vs vs
eşimin bir arkadaşının bu şekilde üçüzleri olmuştu 2 kız 1 erkekti şuan gayet sağlıklılar çok detaylarını bilmiyorum ama onların da tüp bebek olduğunu biliyorum bence gönlünüz ferah olsun gerekirse ilerleyen süreçte başka doktorlardan fikir alırsınız

selamlar, bayadır buralarda değildim. Kimler nasıl mayala kalbi duymaya gitmedin demi 15 mayıstı sanki
@morceylan transferdaş arkadaşım nasılsın yolunda mı her şey?
@Resunrise sende durumlar nasıll?

Aleyküm selam canım hoşgeldin yok ben daha perşembe günü ilk defa gideceğim nasip olursa hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah Amin

Kuzum bursa eurofertil doktorum da gerçek aydın. Ne konuda yazmak istemiştin
Sizi panikletmek ya da üzmek değil amacım.Ama hatırlarsanız benim kalınlık 7.5tu. Burdan öğrendim ki kimileri 8 le kimileri 10la transfer olmuş.Bende kendim için araştırmıştım.Doktorum ve yapay zeka ideal dese de.O gün bir de progesterona başlamıştım. Estrofem, progestron kullanmaya başlayınca bi etki etmiyormuş artık.Bunu öğrenmiştim.Bende kendimce diyordum ki hani doktor 7,5 iyi diyor ama pazartrsi transferime kadar iyi artar bu kalınlık estrofem kullanıyorum demiştim. Ama öyle olmadığını öğrenmiştim.
Sizde progestron kullanıyordunuz.ve estrofem.kalınlaşır inşallah diyordunuz ama size yazamadım bu öğrendiklerimi maalesef

Teşekkür ederim yorumunuz için…tabii ki ben de fikir istiyorum…Yani böyle ne yapacağımı bilemez halde kaldım oh diyemedim.

Haklısınız şu an beklemekten başka çarem yok

Teşekkür ederim yorumunuz için…tabii ki ben de fikir istiyorum…Yani böyle ne yapacağımı bilemez halde kaldım oh diyemedim.
Bence şuan sağlıklı bi gebelik süreci geçirmeye odaklanın. 12. Haftaya geldiğinizde her şey daha net olur. Benim son gebeliğimde ikizdi ve önce birini sonra birini kaybettim. İşin aslı üzülsem de 1 tanede olsa evladım olsun sağlıklı olsun diyordum. Olabildiğince dinlenin, kafanızı farklı şeylerle meşgul etmeye çalışın.kontrolleriniz ilerledikçe sizinde aklınızdaki sorular cevap bulacak ve kendini ve bebeğiniz için en iyi kararı bi anne olarak siz vereceksiniz. O zamana kadar 3lüye iyi bakmak dışında yapacak pek bir şeyimiz yok

Yok aşkım ya ben de zaten yapay zeka kankama sorduğumda progesteron kalınlaşmayı durdurur sabitler demişti hatta burda da ben öyle demiştim. Zaten pazar kullanmaya başladım progesteronu milim kalınlaşmamış. Ben bi de 5.7 biliyordum 5.3’müş. Ama benim anlamadığım neden madem bana progesteron başlattınız? Doktorum 15 mayısta seminere katılacakmış bana hatta erteleyelim istersen diğer aya ya da başka doktor yapar transferini demişti. Ben istemedim ertelemek. Başka doktora da para vermek istemedi herhalde klinik ben de böyle düşünmeye başladım gerçekten haklısınız. Yani ben mesela progesterona daha geç başlasaydım transferim 16 mayıs falan gibi olsaydı kesin kalınlaşırdı. Şimdi nasıl güveneyim?

Kızlar bu konu hakkında ne diyorsunuz? mayala Daydi

Bursa acibadem sahin zeteroglu heryerde de söylüyorum yazıyorum içim öyle köpürüyorki aklıma geldikçe.soyledigim zamanlar oldu neymiş ben abartıyormusum hiçbir hastadan duymamışlar bunu falan filan..binler pişmanım cımbızla laf veren suratsjz hemşireler embriyolog..berbat geçen opu öncesi saatlerce idrara sıkışık beklemek her şey yaa neyi sayayım Allah versin cezalarını ne diyim bundan sonrasında Rabbim iyilerle karsilastirsin travmaydi her şey hepsi paramla maddi manevi rezil oldum

Şimdi nereye devam ediyorsunuz? Ben de bursadayım

Ben eurofertile gidiyorum ama yukarıdaki yorumda yazdığım gibi içime kurt düştü bugün. Kötü düşünmekte istemiyorum ama gittiğim zaman doktora sorucam. Kavga da etmek istemiyorum. Geçen sefer kan aldılar progesteron yüksek geldiği için transferim iptal oldu. Bu ay kan almadan uygun olmayan rahim kalınlığında progesteron başlattılar kalınlaşma olmadı. Kafam da soru işaretleri var açıkçası

Bahçeci için rahim dinlendirme ücreti alıyorlar dediler. Benim olumsuz olursa osman devecioğlu mu ne öyle biri var onu çok önermişlerdi bana oraya gidicem galiba

Kızlar bu konu hakkında ne diyorsunuz? mayala Daydi

Vallahi bilmiyorum ki benim bildiğim Progesteron rahimi destekler incelmesine izin vermez belki senin rahim kalınlaşması sorunun olabilir onun için değişik ve fazla ek ilaçlarla tedavi edilebilir büyük ihtimalle diğer transfer hazırlığında illa ki doktorun görüşlerini söyleyecektir senin çünkü o günden sonra 1 milim yine kalınlaşmamış bazıların zor oluyor hatta burada bir arkadaşın en fazla 7.5 milim oldu doktorun senin en fazla kalınlığın bu demiş transferini oldu hamile kaldı yani inşallah önümüzdeki sefer önlemler alınacaktır inşallah

İnşallah kuzum ama progesterona erken başlandığını düşünüyorum. Tam da seminere gideceği zamana denk geldi. Zaten ertelemek istemişti ben istememiştim başka doktor da denk gelebilir demişti. Sence tesadüf olabilir mi

Sen kafandaki soru işaretleri doktorunla görüşürsün bakalım ne söyleyecek inşallah hakkında hayırlısı olsun Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…